Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
D2
D2 sluit fantastisch seizoen perfect af Afdrukken
Geschreven door Marcel Ruitenberg   
maandag 02 juni 2014
d2.jpgDe D2 heeft een fantastisch seizoen gehad. Met goed voetbal werden we kampioen in de najaarscompetitie en in de voorjaarscompetitie. Daarna werd het toernooi bij s.c. Buitenboys winnend afgesloten en werd een derde plaats behaald bij het toernooi van FC Driebergen. Afgelopen zaterdag stond het laatste toernooi op het programma, bij FC De Bilt. Helaas konden Sten, Lucas H., Ruben en Bram er om verschillende redenen niet bij zijn, maar zij werden prima vervangen door Daan en Niek. In vijf wedstrijden van twintig minuten moest geprobeerd worden het toernooi te winnen en na vier gewonnen wedstrijden was de eerste plaats al een feit! Wederom een prima prestatie van FC Breukelen D2.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 sluit fantastisch seizoen perfect af]
 
FC Breukelen D2 gehuldigd Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 04 mei 2014
d2.jpgAfgelopen zaterdag werden de jongens en meisje voor de tweede keer dit jaar gehuldigd als kampioenen. Het was de bedoeling dat dit zou gebeuren na de wedstrijd tegen Sporting Almere. Helaas meldde deze ploeg zich ’s ochtends om 8 uur af omdat ze te weinig spelers hadden. Jammer, want we waren erop gebrand om ook de laatste wedstrijd van dit seizoen winnend af te sluiten. We zijn in plaats van een wedstrijd te spelen maar gaan trainen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen D2 gehuldigd]
 
D2 wint ook poule in toernooi bij s.c. Buitenboys Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
dinsdag 22 april 2014
d2.jpgNa het behalen van het kampioenschap vorige week stond er afgelopen zaterdag voor de D2 een toernooi bij s.c. Buitenboys in Almere op het programma. We gingen op pad zonder Lucas H. en Wessel, maar met Milan. De eerste twee wedstrijden werden eenvoudig gewonnen. De laatste twee kregen onze jongens meer tegenstand. Hierin lieten ze zien dat de strijd pas is gesteden als de scheidsrechter voor het einde fluit. Met name de laatste wedstrijd was hier een goed voorbeeld van. In de allerlaatste minuut scoorde de D2 de tweede treffer.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 wint ook poule in toernooi bij s.c. Buitenboys]
 
FC Breukelen D2 kampioen! Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
maandag 14 april 2014
bfc.jpgd2.jpgZaterdagmorgen kwart over zeven verzamelden de spelers van de D2 zich bij het station van Breukelen om vandaaruit met z’n allen richting Bussum te gaan. Om kwart voor negen stond de wedstrijd tegen BFC D5 op het programma. Voor beide teams een heel belangrijke wedstrijd. Bij winst had BFC D5 nog een kleine kans om kampioen te worden. Bij een overwinning of een gelijkspel zou onze D2 kampioen zijn. Het werd een mooie en ook weer spannende wedstrijd. Al leek het daar in het begin niet op, want binnen tien minuten stonden we al met 2-0 voor.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen D2 kampioen!]
 
FC Breukelen D2 door het oog van de naald Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
maandag 07 april 2014
altius.jpgd2.jpgAfgelopen zaterdag mochten de jongens en meisje van de D2 aantreden tegen Altius D2. De thuiswedstrijd hadden we heel eenvoudig gewonnen. Als we naar de thuisresultaten van Altius keken, was het wel duidelijk dat het geen eenvoudige overwinning zou worden. En dit laatste is helemaal uitgekomen. Het werd een spannende en, naarmate de wedstrijd vorderde, ook een zenuwslopende wedstrijd. In de eerste helft leek het hier nog niet op. Onze jongens hadden in het begin het beste van het spel op het zeer slechte veld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen D2 door het oog van de naald]
 
D2 wint topper Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 30 maart 2014
d2.jpgbfc.jpgDe jongens en meisje van de D2 is het afgelopen zaterdag gelukt om de spannende topper tegen BFC D5 winnend af te sluiten. Hierdoor hebben ze een flinke stap gezet richting het kampioenschap. Met nog drie wedstrijden te gaan hebben ze vijf punten voorsprong op de nummer 2, BFC D5. Het was zaterdag een mooie dag en beide teams maakten er een mooie en spannende wedstrijd van.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 wint topper]
 
D2 verslaat Muiderberg D1 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 23 maart 2014
d2.jpgmuiderberg.jpgHet is de jongens en meisje van de D2 gelukt om de drie punten in eigen huis te houden. Muiderberg D1 werd met 4-2 verslagen. De D2 had het in de eerste helft wel moeilijk. Het spel was van beide kant wat rommelig. Maar zoals elke week werd er ook dit keer weer door iedereen hard gewerkt . Eén voorbeeld hiervan was in de eerste helft dat Klaas-Pieter halverwege de helft van de tegenstander de bal in een duel de bal naar voren kopte.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 verslaat Muiderberg D1]
 
D2 en Zuidvogels D4 houden elkaar in evenwicht Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 16 maart 2014
zuidvogels.jpgd2.jpgHet is de jongens en meisje van de D2 niet gelukt om de drie punten mee te nemen vanuit Huizen. Tegen Zuidvogels D4 werd het in een spannende wedstrijd uiteindelijk 2-2. Het was een wedstrijd waar heel veel strijd in zat. Zuidvogels zette meteen vanaf de eerste minuut veel druk op onze jongens. Hierdoor werd het moeilijk voor de D2 om in hun eigen spel te komen. Combinaties lukten net niet en passes kwamen net niet aan.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 en Zuidvogels D4 houden elkaar in evenwicht]
 
D2 blijft koploper na winst op Sporting Almere D5 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 09 maart 2014
sportingalmere.jpgd2.jpgZaterdag stond voor de D2 de uitwedstrijd tegen Sporting Almere D5 op het programma. Getuige de stand was de verwachting dat deze wedstrijd wel gewonnen zou worden. Sporting stond namelijk op de laatste plaats. Het werd alleen niet zo eenvoudig als een ieder misschien verwacht had. De eerste helft ging moeizaam. Onze jongens (vandaag zonder Lucas H, die afwezig was vanwege een blessure) gingen de eerste helft niet hun eigen spel spelen, maar lieten zich meeslepen met het spel van Sporting Almere.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 blijft koploper na winst op Sporting Almere D5]
 
Najaarskampioen D2 gehuldigd en wint oefenwedstrijd Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 02 maart 2014
d2.jpgijsselmeervogels.jpg Afgelopen zaterdag werden de spelers van de D2 gehuldigd voor het behalen van hun kampioenschap van de najaarcompetitie (zie het verslag van vorige week). Jeffrey Pfoster, Technisch Jeugdcoördinator van FC Breukelen, gaf iedere speler een ‘beker’. Aansluitend op deze huldiging stond een oefenwedstrijd tegen de D4 van IJsselmeervogels op het programma. Onze jongens en niet te vergeten meisje wilden het publiek laten zien dat ze toch wel terecht de kampioenen van de najaarscompetitie zijn.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Najaarskampioen D2 gehuldigd en wint oefenwedstrijd]
 
D2 koploper na overwinning op Zuidvogels D4 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
dinsdag 25 februari 2014
d2.jpgzuidvogels.jpg Eindelijk konden onze jongens aantreden tegen Zuidvogels D4. Naar deze wedstrijd werd al een hele tijd uitgekeken.  In de najaarscompetitie zaten beide teams ook bij elkaar in de poule. Onze jongens moesten nog één wedstrijd spelen en bij winst zouden ze kampioen zijn. Deze ene wedstrijd was tegen Zuidvogels D4 dat drie punten voorsprong had op onze jongens, maar met een minder doelsaldo. Helaas is deze wedstrijd nooit gespeeld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 koploper na overwinning op Zuidvogels D4]
 
D2 maakt zevenklapper tegen Altius D2 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
woensdag 12 februari 2014
d2.jpgaltius.jpg Afgelopen zaterdag heeft de D2 met 7-0 gewonnen van Altius D2. De 1-0 werd gemaakt door Ruben. Het was het eind van een mooie aanval. Sten kreeg de bal aan de linkerkant. Hij zette de bal voor. Ruben stapte over de bal heen en Lucas B kreeg de bal voor zijn voeten. In plaats op het doel te schieten passte hij de bal terug naar Ruben. De hele verdediging van Altius inclusief de keeper stond op het verkeerde been. Ruben schoot vervolgens de bal tegen de touwen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 maakt zevenklapper tegen Altius D2]
 
FC Breukelen D2 laat twee punten achter in Muiderberg Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
maandag 03 februari 2014
muiderberg.jpgd2.jpg Het is de D2 helaas niet gelukt om de drie punten mee te nemen vanuit Muiderberg. Ze moesten genoegen nemen met één punt. Eén punt is gezien het spelbeeld en de kansen te weinig. Onze jongens hadden meer verdiend. De eerste helft waren  de spelers van Muiderberg D1 nog enigszins tegen ons opgewassen. Het duel vond voor een groot gedeelte plaats op het middenveld. We kregen wel enkele kansjes, maar hadden geen geluk in de afronding.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen D2 laat twee punten achter in Muiderberg]
 
Nuttige oefenwedstrijd voor D2 in Weesp Afdrukken
Geschreven door Dick van Wageningen   
zondag 12 januari 2014
fcweesp.jpgd2.jpg Omdat er geen competitie- of bekerwedstrijden ingepland waren, was er voor de D2 een oefenwedstrijd uit tegen FC Weesp D2. Een mooie ‘testcase’ omdat FC Weesp in de subtop van de 2e klasse meedraait; een klasse hoger dan onze D2. Achteraf bleek dat ook zeven spelers van Weesp D1 meededen. Zonder wissels en zonder ‘echte’ keeper ging de wedstrijd van start. Bram heeft op de training zijn pink gebroken en is helaas een paar weken uitgeschakeld. Bram: beterschap en we hopen dat je er snel weer bij bent! Zijn vervangers – Lucas en Sten – deden het zeer verdienstelijk en doken allebei fraai een bal uit de hoek.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Nuttige oefenwedstrijd voor D2 in Weesp]
 
FC Breukelen D2 stoot Zuidvogels D3 uit de beker Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
woensdag 18 december 2013
d2.jpgzuidvogels.jpg Zaterdagochtend mochten onze jongens en Diana in alle vroegte aantreden voor de beker tegen Zuidvogels D3. Helaas was Klaas deze wedstrijd verhinderd. De wedstrijd begon tien minuten later dan gepland, omdat de tegenstander in de file had gestaan. Zuidvogels begon stormachtig aan de wedstrijd en probeerde door fanatiek te storen het aanvalsspel van de D2 te ontregelen. Dit lukte in het begin redelijk en er ontstond een mooie wedstrijd, waarin beide ploegen, zeker in het begin, gelijkwaardig waren.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen D2 stoot Zuidvogels D3 uit de beker]
 
D2 koploper door overwinning op BFC D6 Afdrukken
Geschreven door Johan Buls   
zondag 08 december 2013
bfc.jpg d2.jpgDoor de overwinning op BFC D6 uit Bussum zijn onze jongens van de D2 koploper geworden, met 25 punten uit 10 wedstrijden. De naaste concurrenten hebben één of twee wedstrijd(en) minder gespeeld. s.c. Buitenboys D6 heeft 24 punten uit 9 wedstrijden en Zuidvogels D4 heeft 22 punten uit 8 wedstrijden. Er volgt dus nog een spannende ontknoping van deze competitiehelft als zowel Buitenboys en Zuidvogels punten laten liggen. De laatste wedstrijd van de D2 is tegen Zuidvogels. 
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D2 koploper door overwinning op BFC D6]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 50