Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
D1
D1 toont ware karakter in laatste competitiewedstrijd Afdrukken
Geschreven door J├╝rgen Reiprich   
maandag 19 mei 2014
d1.jpgOndanks alle perikelen in het teleurstellende seizoen voor de spelers, trainers, begeleiders, ouders en de club, sloot het team afgelopen zaterdag het seizoen 2013-2014 op een zeer positieve manier af! Door een blessure, niet komen opdagen en afmeldingen hebben tien spelers van onze D1, aangevuld met Ruben, Nisherwan en Yassin uit de E1, hun laatste wedstrijd uit bij Zwaluwen Utrecht gespeeld. Als coach voor deze laatste wedstrijd konden wij op het nippertje Jeffrey Pfoster aantrekken en op een heel mooie en zonnige dag trapten onze jongens om 11.15 uur af.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 toont ware karakter in laatste competitiewedstrijd]
 
Vaders houden D1 op 4-4 (nu met foto's) Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zondag 07 juli 2013
d1.jpgBij hoge temperaturen, met veel publiek langs de lijn (moeders, broertjes, zusjes, opa's en oma's) en met enkele ingelaste drinkpauzes, is op 6 juli de eh ... moeder aller familiematches tussen de D1 en hun vaders uitgedraaid op een mooie 4-4 remise. Voor de vaders scoorde Erno vier keer, voor de D1 waren Dion, Levi (2x) en Nick trefzeker. De vaders begonnen ijzersterk (na 5 minuten al 0-1), maar zakten snel terug naar een bedenkelijk niveau. Halverwege de tweede helft bezat de pupillenploeg van coach Rini Pronk zelfs een riante 4-1 voorsprong. De vaders lieten dit echter niet op zich zitten en knokten zich - na een tactisch sterke keeperswissel - terug naar een verdienstelijke 4-4. Klik hier voor foto's.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Vaders houden D1 op 4-4 (nu met foto's)]
 
Spannende wedstrijd E5 tegen 't Gooi E3 eindigt in gelijkspel Afdrukken
Geschreven door Mario Verheijen   
zondag 05 mei 2013
tgooi.jpgOpnieuw stond er een belangrijke wedstrijd op het programma. Vanwege de afgelastingen na de winterstop en doordat we lang hebben meegedaan in het bekertoernooi, lopen we wel drie wedstrijden achter. Vandaag tegen SC 't Gooi E3 dat na een wat mindere start een ware opmars heeft gemaakt en nu zelfs boven aan de lijst is komen te staan. Dus we waren gewaarschuwd. Het team kwam dit keer goed uit de startblokken, ondanks dat we in wat andere samenstelling speelden. Er werd meteen fel gestreden in de duels en die werden dan ook vaak gewonnen. Toch liet ook de tegenstander meteen zien waarom ze zo gevaarlijk waren, want bij balverlies aan onze kant kwam 't Gooi er meteen gevaarlijk uit.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Spannende wedstrijd E5 tegen 't Gooi E3 eindigt in gelijkspel]
 
D1 sluit seizoen af met gelijkspel tegen CSW D1 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 04 mei 2013
csw.jpgHet zijn altijd krakende wedstrijden tegen de buren uit Wilnis. Ook vandaag was er weer volop strijd, inzet en enthousiasme te zien op het zonovergoten hoofdveld. Onze D1 wilde goed voor de dag komen om de 5-1 uitnederlaag bij CSW weg te poetsen. Jammer dat spits Jordy Hahury geblesseerd vanuit de dugout moest toekijken. Met een lekker windje in de rug kozen de mannen fris en vrij de aanval, maar middenveld en verdediging moesten alert zijn op de slim combinerende Wilnissers. Uit een prachtige aanval over rechts die voortgezet werd met een mooie voorzet van Dion Schreurs, was het Jayson Visser die rond de 10e minuut de bal tegendraads in de verste hoek mikte: 1-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 sluit seizoen af met gelijkspel tegen CSW D1]
 
D1 kan mooie voorsprong niet vasthouden Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 13 april 2013
wasmeer.pngNa een zeer goede eerste helft en een veel mindere tweede is het de D1 vanmorgen niet gelukt de nummer drie van de ranglijst, Wasmeer D1, te verslaan. Eerlijk gezegd hadden, achteraf gezien, beide ploegen de partij fors kunnen winnen en verliezen. De thuisclub verzuimde na de snelle 2-0 (goals van Guido en Jop) de boel op slot te gooien door verder afstand te nemen. Wasmeer werd telkens flink vastgezet, we wonnen veel duels en de passing was erg goed. De kansen werden echter niet benut.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 kan mooie voorsprong niet vasthouden]
 
D1 maakt te laat een vuist bij 't Gooi Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 02 februari 2013
tgooi.jpgTegen een goede tegenstander ('t Gooi staat derde) heeft onze D1 te laat een stevige vuist gemaakt. Een wereld van verschil zat er tussen de eerste en de tweede helft. Slap, onnauwkeurig en niet bij de les werd FC Breukelen voor de thee weggespeeld door de geelzwarten. Bij de eerste twee treffers zagen we er geheel niet goed uit. Jop scoorde nog tegen met een mooie, verre vrije trap over de keeper heen, maar 't Gooi antwoordde daarop snel met een combinatie door het midden en de ruststand 3-1 stond op het bord. Na rust (wissels: Dion en Jayson erin voor Jordi G en Levi) zagen we weer een ouderwets strijdlustige D1 die 't Gooi op bijna alle fronten de baas was.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 maakt te laat een vuist bij 't Gooi]
 
D1 glijdt in slotminuten onderuit bij koploper Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 01 december 2012
almere_city.jpgFC Breukelen D1 heeft zich vandaag van zijn beste kant laten zien. In een hartverwarmende wedSTRIJD bogen de Breukelaren pas in de slotminuten voor de koploper Almere City D2, na zelf een brutale voorsprong van 0-1 te hebben genomen. De mannen in het rood vierden de bevrijdende 2-1 alsof ze kampioen van Nederland waren geworden. De titel zal deze ploeg dan ook wel niet ontgaan, maar wat hadden de talentjes van Almere City het moeilijk tegen onze D1. Zo gemakkelijk als het vorige week ging voor de beker (5-2), zo stroef verliep het vandaag. En dat was de verdienste van de gehele Breukelse ploeg die vandaag vocht als leeuwen en geloofde in elke bal.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 glijdt in slotminuten onderuit bij koploper]
 
F4 haalt fors uit tegen FC Hilversum F2 Afdrukken
Geschreven door Leo van Teylingen   
zaterdag 29 september 2012
fchilversum.jpgAfgelopen zaterdag stond alweer de derde competitiewedstrijd op het progamma en wel tegen de F2 van FC Hilversum. Onze gasten uit Hilversum arriveerden met een flinke vertraging, zodat wij 25 minuten later aan de wedstrijd begonnen. Aangezien we gebruikelijk een half uur voor de wedstrijd met de warming-up beginnen, stonden we al ongeveer een uur op het veld. Door het lange wachten was de concentratie wat afgenomen en begonnen we niet scherp aan de wedstrijd. De eerste tien minuten gebeurde er niet zo veel. We speelden wel op de helft van de tegenstander, maar dit leidde niet tot grote kansen. Door het vele balbezit werd wel duidelijk dat wij veel sterker waren dan onze tegenstander.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [F4 haalt fors uit tegen FC Hilversum F2]
 
D1 derde op VTT-toernooi met als thema 'de laatste minuut' Afdrukken
Geschreven door Jonke Korzelius   
zondag 02 september 2012
120902_vtt_logo.jpgZaterdag 1 september deed onze nieuwe D1 mee aan het Voetbal Talenten Toernooi, gastheer deze editie was FC Weesp. Aan dit toernooi deden zestien D1-teams uit de regio West 1 mee, niveau 1ste klasse. De wedstrijden duurden 2 x 11 minuten. Begonnen werd met poules van vier, waarbij de beste twee doorgingen naar de knock-outfase en de onderste twee uitkwamen in de zgn. schaduwcompetitie. FC Breukelen D1 begon sterk tegen SCH'44 uit Harmelen, kwam op 1-0, maar de tweede helft was duidelijk voor SCH'44 dat joeg op de gelijkmaker en loon naar werken kreeg. In de slotminuten werd het 1-1. De tweede wedstrijd tegen het sterke CDW uit Wijk bij Duurstede hadden onze mannen het moeilijk.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 derde op VTT-toernooi met als thema 'de laatste minuut']
 
D1 boekt geweldige overwinning op topploeg Afdrukken
Geschreven door Jos Hahury   
zaterdag 10 maart 2012
almerecity.jpgVandaag stond de uitwedstrijd tegen FC Almere City D2 op het programma. De wedstrijd was op een vroeg tijdstip ingepland, waardoor spelers en ouders reeds om 7.30 uur richting Almere Stad vertrokken. Bij aankomst waren onze jongens onder de indruk van het Mitsubishi Forklift Stadion. Het eerste elftal van FC Almere City, voorheen FC Omniworld, speelt namelijk in de Jupiler League. In het begin van het seizoen werd onze D1 door deze tegenstander volledig weggetikt. We waren dus gewaarschuwd. Onder indruk van het stadion en van de goede tegenstander maakten dat de verwachtingen minder hooggespannen waren. Onbevangen begonnen onze jongens aan de wedstrijd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 boekt geweldige overwinning op topploeg]
 
Nieuwe tassen voor FC Breukelen D1 Afdrukken
Geschreven door Kelly Grilk   
maandag 12 september 2011

2011-09-15_fcb-tas.jpgZaterdag 10 september stond de spelers van de D1 na afloop van de wedstrijd tegen IJsselmeervogels D1 een aangename verrassing te wachten. Roland de Ridder (vader van Guido) en Co Henneveld (opa van Jordi Grilk) stonden klaar om aan de jongens prachtige sporttassen uit te reiken, namens Schildersbedrijf R de Ridder en Henneveld Projectmanagement. Een mooi gebaar bij de start van een pittig competitieseizoen in de eerste klasse.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Nieuwe tassen voor FC Breukelen D1]
 
Piepjonge D1 verslaat Altius D1 in zonnige bekerstrijd Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zondag 21 augustus 2011
altius.jpgMet fris voetbal en veel inzet heeft onze nieuwe en piepjonge D1 (met maar liefst acht eerstejaars D'tjes) op 20 augustus een mooi bekerresultaat behaald. In de zonnige thuiswedstrijd tegen Altius D1 werd het maar liefst 4-1 door doelpunten van Jordi Hahury (2x), Dion Schreurs en Jochem Janssen. Enkele foto's van het duel, gemaakt door Nico van Stroe, staan hieronder.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Piepjonge D1 verslaat Altius D1 in zonnige bekerstrijd]
 
Gezocht: meiden die dol zijn op voetbal Afdrukken
Geschreven door Hellen van Wincoop   
dinsdag 31 mei 2011
Ook meisjes kunnen lekker voetballen bij FC Breukelen! Interesse? Klik hier (pdf).

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
D1 tweede in OSM toernooi Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zondag 29 mei 2011
Het bekende Beer Haagedoorn D-E-F toernooi bij OSM'75 in Maarssenbroek was deze (vroege) ochtend de bestemming van de D1. Niet in de vaste bezetting: we moesten maar liefst 4 D2 spelers uit hun bed (letterlijk!) trommelen om toch nog een elftal op de been te brengen. Dat zag er niet zo best uit, en het weer werkte ook al niet mee!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 tweede in OSM toernooi]
 
D1 zet trend voort Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zaterdag 19 februari 2011

Vandaag werd in Maarssen, uit tegen OSM'75 D1, met pijn en moeite van de hekkesluiter gewonnen met 1-2. Toch het maximale resultaat uit een magere wedstrijd.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [D1 zet trend voort]
 
Drie maal drie is negen voor D1 Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zaterdag 12 februari 2011

DHSC D1 thuis was vandaag het affiche. Na een twijfelachtige start van de wedstrijd en in de 4e minuut al 0-1 achter gelukkig zeer snel op gelijke voet gekomen. De 2-1 voorsprong werd genomen in de laatste minuut van de eerste helft.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Drie maal drie is negen voor D1]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 88