Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Alle nieuwsartikelen, meest recente eerst
KNVB: tijdstraf bij eerste gele kaart Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 21 maart 2013

2011-08-12_logo_knvb.jpgDe KNVB heeft woensdag jl. een aantal maatregelen aangekondigd in het kader van het beleid ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. In het document staat een reeks van maatregelen die soms al per direct ingaan. Dit alles na inventarisatie bij de verenigingen en leden. De nieuwe maatregelen zijn op sommige punten behoorlijk revolutionair. De meest opvallende is de tijdstraf bij de eerste gele kaart in de wedstrijd. Deze nieuwe straf geldt vooralsnog alleen voor de B-categorie bij de jeugd en de senioren. Bij de eerste gele kaart van een speler in de wedstrijd volgt een tijdstraf van tien minuten als afkoelperiode. Bij een tweede gele kaart wordt er evengoed rood getrokken en moet de speler het speelveld verlaten. Dit echter zonder tuchtrechterlijke gevolgen. Gele kaarten komen niet meer op het wedstrijdformulier te staan. Alleen bij direct rood volgt de gebruikelijke tuchtrechterlijke procedure. Hiermee hoopt de KNVB de administratieve druk bij de clubs te verminderen. Het leidt sowieso tot veel minder boetes. Klik hier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 02 april 2013 )
 
Twee nieuwe aanwinsten voor FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 15 maart 2013
fcbreukelen.jpgFC Breukelen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Dennis Schaap en Mitchell de Zwart. Dennis Schaap (27) is de oudere broer van FC Breukelen-aanvoerder Roy Schaap. Dennis speelt dit seizoen met VVZ’49 in dezelfde afdeling als FC Breukelen. In het verleden kwam hij onder meer uit voor GVVV en Jong FC Utrecht. Schaap is inzetbaar op alle posities aan de linkerkant. Mede door een samenwerkingsovereenkomst tussen het bedrijf van Dennis Schaap en sponsor Greensave (van Ronald Scheenhart) is de komst van Schaap mogelijk gemaakt.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 20 maart 2013 )
Lees meer... [Twee nieuwe aanwinsten voor FC Breukelen]
 
Roy Versluis volgend seizoen trainer SC Woerden Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 15 maart 2013
2012-04-28_roy_versluis.jpgTrainer/coach Roy Versluis neemt na dit seizoen afscheid van FC Breukelen. Roy wordt trainer van het eerste zondagelftal van SC Woerden (momenteel derde klasse B). Woerden staat tweede en kan nog promoveren. De trainer van FC Breukelen 2 is als hij vertrekt vier seizoenen trainer/coach geweest van dit team. In die tijd was Roy Versluis zeer succesvol door maar liefst driemaal te promoveren. FC Breukelen 2 komt dit seizoen uit in de hoogste klasse van de reserveteams en hoopt zich daarin dit seizoen te handhaven. Bij FC Breukelen hebben we Roy leren kennen als een zeer enthousiaste en ambitieuze trainer. We wensen hem veel succes in zijn verdere trainersloopbaan.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 22 maart 2013 )
 
Opnieuw versterking voor selectie FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 06 maart 2013
130306_elvin_hardeveld.jpg De 27-jarige Elvin Hardeveld komt volgend seizoen FC Breukelen versterken. Hardeveld is een creatieve speler die op vrijwel alle posities in de aanval en het middenveld uit de voeten kan. Elvin doorliep de jeugdopleiding van PSV (zes seizoenen) en RKC (één seizoen). Momenteel komt Elvin, die in Nieuwegein woont, uit voor s.v. DFS uit Opheusden waar hij in veertien duels maar liefst zeventien keer scoorde. DFS is momenteel koploper in de tweede klasse G van het zaterdagvoetbal.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 08 maart 2013 )
 
Verzorger Raymond Tieland blijft bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich   
zondag 03 maart 2013
130303_raymond_tieland.jpg Ook in het komende seizoen kan FC Breukelen weer vertrouwen op de kwaliteiten en ervaring van verzorger Raymond Tieland. Spelers, technische staf en de Technische Commissie zijn zeer tevreden over het goede werk van deze sympathieke verzorger bij de club. In zijn takenpakket zitten onder meer de verzorging van de selectiespelers en de begeleiding van de hersteltrainingen van spelers die terugkomen na een kwetsuur. Hierbij werkt Raymond samen met Fysiotherapiepraktijk Brouwer-Swinkels in Breukelen. Boven aan deze pagina vindt u een banner van zijn praktijk.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 08 maart 2013 )
 
Edwin Soenarto terug bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 01 maart 2013
130301_edwinsoenarto.jpg Edwin Soenarto keert na vier seizoenen terug bij FC Breukelen. De 25-jarige Maarssenaar debuteerde onder de toenmalige trainer Robby Alflen in het eerste zondagelftal van FC Breukelen. Aanvankelijk speelde hij als aanvaller, maar Alflen schoolde Edwin om tot vleugelverdediger. Dat had succes. Het seizoen erna vertrok Soenarto met een contract op zak naar FC Utrecht, waar hij een jaar in de beloftes speelde. Na dat seizoen vertrok Edwin naar FC Volendam, waar hij enkele wedstrijden in de Eerste Divisie uitkwam.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 08 maart 2013 )
Lees meer... [Edwin Soenarto terug bij FC Breukelen]
 
Officiële FC Breukelen-kleding te koop in de QuickShop Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
zondag 24 februari 2013
121217_quick_logo.jpgDankzij goeie prijsafspraken met onze nieuwe kledingleverancier Quick zijn wij in staat onze leden voor scherpe prijzen Quick-voetbalkleding aan te bieden. De officiële clubartikelen zijn alle voorzien van het FC Breukelen-logo. Via Ideal kunt u veilig betalen en bij elke bestelling steunt u uw club. Wij zijn ook blij dat Quick geen verzendkosten* berekend. Wekelijks worden de door de leden bestelde artikelen op de vereniging afgeleverd, waarna deze op zaterdagen vanaf 10.00 uur in het wedstrijdsecretariaat zijn af te halen. Boven aan de website vind u het tabblad QuickShop.
* Op de pagina van de QuickShop staat abusievelijk vermeld dat de prijzen exclusief verzendkosten zijn. Dit moet zijn inclusief verzendkosten.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 15 maart 2013 )
 
Stefan Postma maakt werk van keepers coachen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 15 februari 2013
130215_stefan_postma.jpg In januari 2012 voegde voormalig profkeeper Stefan Postma (o.a. FC Utrecht, De Graafschap, Aston Villa, ADO Den Haag) zich als stagiaire bij de begeleidingsstaf van FC Breukelen 1. De club was in zijn nopjes met de ervaren keeperstrainer Postma (36) die direct liet zien serieus werk te maken van het trainen, coachen en begeleiden van de keepers bij onze club. Eerste-elftalkeepers Alex Sacca en Sieuwerd Teerink en A1-keeper Nick Turksma konden vol aan de bak bij Postma en lieten zien daardoor grote progressie te boeken. Ook enkele keepers uit de jongere jeugd bij FC Breukelen maakt wekelijks de trainingsbroek flink vuil als Stefan hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. En ze vinden het allemaal geweldig.
Laatst gewijzigd op ( maandag 04 maart 2013 )
Lees meer... [Stefan Postma maakt werk van keepers coachen]
 
FC Breukelen verder met Tom Kalkhuis Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 13 februari 2013
fcbreukelen.jpgOok Tom Kalkhuis (26) heeft toegezegd volgend seizoen weer het shirt van FC Breukelen te dragen. Het wordt dan zijn derde seizoen bij onze FC. De tweebenige oud-Ajacied heeft het nog steeds enorm naar zijn op de club. Tom is bezig aan zijn ontwikkeling als trainer. Zo traint hij op dit moment enkele jeugdelftallen van FC Breukelen en hoopt hij in april van dit jaar zijn diploma trainer-coach III te behalen. Wat velen op de club niet weten, is dat Tom een oud-international is: hij kwam uit in het oranje voor vrijwel alle jeugdteams van het Nederlands elftal. We hopen in het komend seizoen weer te kunnen genieten van zijn passes en loepzuivere vrije trappen.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 15 februari 2013 )
Lees meer... [FC Breukelen verder met Tom Kalkhuis]
 
Ook Rutger Taal en Matthew Renfurm blijven Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 13 februari 2013
fcbreukelen.jpgVerdediger Rutger Taal (19) en aanvaller Matthew Renfurm (22) spelen ook volgend seizoen voor FC Breukelen. Rutger kwam begin dit seizoen over van de A-junioren van Elinkwijk en kende een sterke seizoenstart met onder meer enkele optredens in het eerste elftal. Een knieblessure houdt hem echter al lange tijd aan de kant. Rutger ondergaat binnenkort een MRI-scan en hoopt daarna snel geholpen te kunnen worden en weer snel speelklaar te zijn. Taal woont in Maarssen en speelde in diverse jeugdelftallen van Ajax en Elinkwijk.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 15 februari 2013 )
Lees meer... [Ook Rutger Taal en Matthew Renfurm blijven]
 
Djuric Winklaar geopereerd Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 10 februari 2013
130210_djuric_winklaar.jpg Djuric Winklaar (31), de sympathieke middenvelder van FC Breukelen 1, is donderdag jongstleden geopereerd aan zijn linkerknie. Djuric raakte op 6 oktober 2012 ernstig geblesseerd na een ongelukkige botsing in de thuiswedstrijd tegen SDV Barneveld 1. Na een (veel te) lange vertraging is Djuric hopelijk nu verzekerd van goede medische begeleiding en een voorspoedig herstel. FC Breukelen wenst hem hierbij heel veel succes en hoopt hem zo snel mogelijk weer op of rond onze velden te zien.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 15 februari 2013 )
 
FC Breukelen en trainer Willem Leushuis uit elkaar Afdrukken
Geschreven door Jan Kabalt   
dinsdag 05 februari 2013
fcbreukelen.jpg Op dinsdag 5 februari 2013 zijn FC Breukelen en hoofdtrainer Willem Leushuis tot de conclusie gekomen dat zij geen overeenstemming kunnen bereiken over een nieuwe samenwerking in het volgende seizoen. Het feit dat FC Breukelen sterk teruglopende inkomsten heeft, ligt hieraan ten grondslag. Willem Leushuis staat sinds augustus 2011 onder contract bij de eersteklasser. In het vorige seizoen ontsnapte FC Breukelen onder zijn leiding met een sterke eindsprint ternauwernood aan degradatie uit de eerste klasse.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 15 februari 2013 )
Lees meer... [FC Breukelen en trainer Willem Leushuis uit elkaar]
 
Alcohol langs de lijn is uit den boze Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
zondag 03 februari 2013
2012-03-29_jonathanramaker.jpgAfgelopen zaterdag 2 februari moest ik helaas diverse malen optreden tegen toeschouwers tijdens de wedstrijd van FC Breukelen 1 tegen Swift 1. Het is - zoals wij telkens vóór de wedstrijd omroepen - BESLIST NIET TOEGESTAAN dat leden en bezoekers (dus ook die van de tegenstanders) tijdens de wedstrijd alcohol nuttigen buiten de kantine of het afgebakende terras. Onze mooie vereniging heeft aan het begin van dit seizoen hiervoor al eens een boete van € 200,- ontvangen. Een tweede boete, die meteen oploopt naar maar liefst € 600,-, wil ik niet en ik denk wij allemaal niet! Laten wij hier alsjeblieft met z’n allen op letten en spreek de ander aan wanneer dit nodig is.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 01 maart 2013 )
 
Jonge talenten Turksma en Kooij in selectie FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Jan Kabalt   
donderdag 31 januari 2013

130131_nick_turksma.jpg kooij, dion.jpg De talentvolle keeper Nick Turksma (18) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van FC Breukelen. De tweedejaars A-junior heeft dit seizoen onder keeperstrainer Stefan Postma enorm veel progressie geboekt. De beloning hiervoor is de toevoeging van hem aan de A-selectie in het volgende seizoen. Nick speelde al diverse oefenduels in het eerste elftal.

Ook verdediger Dion Kooij (19) gaat volgend seizoen weer voor een plaats in de A-selectie en het eerste elftal. Vorig seizoen, toen Dion eigenlijk nog A-junior was, speelde hij al diverse knappe wedstrijden in FC Breukelen 1. Ook dit seizoen is hij veelvuldig onderdeel van de eerste-elftalselectie. Dion speelt zowel centraal in de verdediging als rechtsachter.

Laatst gewijzigd op ( zondag 10 februari 2013 )
 
Nieuwjaarsreceptie - terugblik op een bewogen jaar Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
maandag 28 januari 2013
2012-03-29_jonathanramaker.jpgEr is het afgelopen jaar bij onze vereniging veel gebeurd. Eind mei trad mijn voorganger Rens van Angelen na zeven jaren - waarvoor dank! - af tijdens de Algemene Ledenvergadering als voorzitter van FC Breukelen. Dit gebeurde na een mooie afscheidswedstrijd in Stadion Galgenwaard waarbij Rens zelf scoorde. Na de zomer hebben wij een nieuw wedstrijdsecretariaat gerealiseerd met nieuwe mensen op diverse functies. Tegelijkertijd wil ik aangeven dat er nog altijd een kleine groep vrijwilligers is die veel doet. Wij zijn ondertussen hard aan de slag om deze groep uit te breiden wat wij onder andere doen door in workshops aan de leden de vraag te stellen: "Wat wil jij betekenen voor onze vereniging?" Denk aan barwerk, wedstrijden fluiten, een team leiden of trainen, etc.
Laatst gewijzigd op ( maandag 04 februari 2013 )
Lees meer... [Nieuwjaarsreceptie - terugblik op een bewogen jaar]
 
Drietal tekent bij Afdrukken
Geschreven door Jan Kabalt   
zondag 27 januari 2013
fcbreukelen.jpgRoy Schaap, Djuric Winklaar en Mark den Hartogh spelen ook volgend seizoen bij FC Breukelen.

Mark den Hartogh (27) kwam dit seizoen over van VVA'71 en heeft daarvoor onder meer bij FC Lienden en Theole gespeeld. De linkspoot is een vaste waarde in de verdediging van het eerste elftal. Vorig jaar promoveerde de beroepsmilitair al met VVA’71 naar de hoofdklasse en hoopt dat dit seizoen met FC Breukelen te kunnen herhalen.
Laatst gewijzigd op ( maandag 04 februari 2013 )
Lees meer... [Drietal tekent bij]
 
FC Breukelen in het wit Afdrukken
Geschreven door Gerard Rappard   
vrijdag 25 januari 2013
fc breukelen 24-01-2013 006.jpg Huisfotograaf Gerard Rappard heeft een mooie reportage gemaakt van ons sportcomplex aan de Broekdijk Oost. Dit keer niet overbevolkt met voetballers, trainers, leiders en toeschouwers, maar met stille opnames op een zonnige dag na enkele nachten sneeuw en ijs. Alsof de velden zich ook moeten opladen voor een nieuwe seizoenshelft. Klik hier voor de foto's.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 01 februari 2013 )
 
Wasvoorschrift nieuwe Quick-tenues Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
zaterdag 19 januari 2013
130119_wasvoorschrift_quick.jpg Graag uw aandacht voor het wasvoorschrift van de nieuwe Quick-tenues. (Klik op de foto om te vergroten.)
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 08 februari 2013 )
 
Echte clubmannen Castelijns en Van der Post blijven FC Breukelen trouw Afdrukken
Geschreven door Jan Kabalt   
donderdag 17 januari 2013
fcbreukelen.jpgSpits Jack Castelijns (26) en middenvelder Lars van der Post (22) hebben toegezegd volgend jaar bij FC Breukelen te blijven voetballen. Lars en Jack spelen al hun hele leven in Breukelen en kunnen ondanks hun jonge leeftijd al bijna allebei 'Mister FC Breukelen' genoemd worden. Lars is onder de toenmalige trainer Robbie Alflen vanuit de verdediging doorgeschoven naar het middenveld. Jack is altijd te vinden geweest in de voorste linie en steekt dit jaar in een geweldige vorm, mede getuige zijn elf doelpunten (acht in de competitie, drie in de beker) dit lopende seizoen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 29 januari 2013 )
Lees meer... [Echte clubmannen Castelijns en Van der Post blijven FC Breukelen trouw]
 
Talenten Van der Veld en Rahmani langer bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Jan Kabalt   
vrijdag 11 januari 2013
fcbreukelen.jpgDe aanvallers David van der Veld (21) en Najman Rahmani (18) zullen ook volgend seizoen voor FC Breukelen uitkomen. David van der Veld kwam in de zomer van 2011 van OSM'75 over naar FC Breukelen. Al in zijn eerste seizoen pakte hij op 19-jarige leeftijd zijn wedstrijden mee in het eerste van FC Breukelen. Dit seizoen is David een vaste keuze voor trainer Willem Leushuis en pikt hij regelmatig zijn assist en doelpuntje mee. Zijn vader John van der Veld is inmiddels als trouwe supporter daar telkens getuige van.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 29 januari 2013 )
Lees meer... [Talenten Van der Veld en Rahmani langer bij FC Breukelen]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 161 - 180 van 227