Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Alle nieuwsartikelen, meest recente eerst
Voor alle verslagen en foto's: hartelijk dank! Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 02 juni 2013
2012-06-09_thumbs-up.jpgHet seizoen 2012-2013 is zo goed als voorbij. De webmasters van FC Breukelen willen, ook namens het bestuur, alle schrijvers en fotografen die dit seizoen zo enthousiast hun bijdragen naar ons doormailden, hartelijk danken voor hun geweldige inzet. Dankzij jullie nauwkeurige notities en gevoelige platen hebben veel bezoekers van onze website kunnen genieten van de prestaties van diverse FC Breukelen-teams. Wij hopen dat jullie volgend seizoen net zo fanatiek bezig blijven en de redactie blijven voorzien van mooie verhalen en foto's. En als je er onverhoopt mee gaat stoppen, geef dan gauw de pen/camera door aan een ander!
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 07 juni 2013 )
 
Alle hoofdklassers en eersteklassers seizoen 2013-2014 bekend Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zaterdag 01 juni 2013
De nacompetities in de zeven poules met hoofdklassers en eersteklassers zijn gespeeld. FC Breukelen heeft het daarin niet gered. Vandaag werd duidelijk wie proveert naar of degradeert uit de hoofdklassen. Om het seizoen helemaal af te sluiten een eindoverzicht.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 07 juni 2013 )
Lees meer... [Alle hoofdklassers en eersteklassers seizoen 2013-2014 bekend]
 
Stefan Postma blijft aan als keeperstrainer bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 23 mei 2013
130215_stefan_postma.jpg Nadat Stefan Postma (37) voor de komende twee jaar bij FC Utrecht als keeperstrainer is aangesteld - een benoeming waarmee wij hem van harte feliciteren - hebben we ook voor FC Breukelen goed nieuws. Gisteren zijn Postma en de Technische Commissie van onze club overeengekomen om de succesvolle samenwerking ook het komende seizoen voort te zetten. Tot veler tevredenheid is het werk van Stefan Postma duidelijk te zien in de goede ontwikkeling die de selectiekeepers Sieuwert Teerink, Nick Turksma en Sander Mur en onze talentvolle D-pupillenkeepers doormaken.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 31 mei 2013 )
 
D1 mag aanschuiven bij Restaurant Steakz Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zaterdag 18 mei 2013
130516_steakz.jpgNa de verloren nacompetitiewedstrijd van het eerste elftal tegen SDCP (1-2, FC Breukelen won wel de penaltyserie) restte zaterdag nog de uitslag van de loterij: welk jeugdteam wint een etentje bij Restaurant Steakz in Utrecht? Hierbij de winnaars, met lotnummertje 701, de D1. Van links naar rechts: Bob Keuning, Jordi Hahury, Dion Schreurs, Sam Rockx, Jordi Grilk, Jop van Geffen, Bobby van der Post, Levi van Riet (op stoel), Guido de Ridder, Jayson Visser en trainer/coach Erno Grilk. (Natuurlijk eten de D1-spelers die op de foto ontbreken, ook mee.) Mannen, gefeliciteerd met de prijs!
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 18 mei 2013 )
Lees meer... [D1 mag aanschuiven bij Restaurant Steakz]
 
Louis van Gaal zet junioren FC Breukelen op scherp Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 15 mei 2013
130515_louis_van_gaal.jpg Niemand minder dan bondscoach Louis van Gaal trainde dinsdagavond een selectie van de A- en B-junioren van FC Breukelen. Omdat Cees van der Voorden - vader van een van de junioren - sponsor is van de Stichting Spieren voor Spieren dat o.a. onderzoek doet naar spierziekten, en Louis van Gaal deze actie van harte steunt, was de koppeling snel gemaakt. Ook lag er nog een oude belofte om te worden ingelost: enkele jaren geleden zou Van Gaal, toen oefenmeester van Bayern München, een spelersgroep van FC Breukelen rondleiden in de Allianz Arena, het stadion van de Duitse Rekordmeister. Door het ontslag van Louis van Gaal kon die rondleiding niet doorgaan. Een scherpe training onder leiding van de bondscoach bleek een zinvol alternatief. Klik hier voor videobeelden van de training (bron: website RTV Utrecht) en hier voor een Facebookpagina met ruim 250 foto's, gemaakt door fotograaf Gerard "Whatever You Want" Rappard.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 23 mei 2013 )
 
Round-up 1e klasse A 2012-2013 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 12 mei 2013

fcbreukelen.jpgDe competitie in de eerste klasse A in het seizoen 2012-2013 zit erop. Een kort overzicht.
SDV Barneveld is kampioen. FC Breukelen, Eemdijk en de winnaar van de beslissingswedstrijd Swift - Zwaluwen'30 (14 mei, 20.00 uur, veld van Marken) spelen nacompetitie voor een plek in de hoofdklasse. Marken en De Merino's spelen nacompetitie om in de eerste klasse te blijven. De Valleivogels en FC Castricum zijn gedegradeerd naar de tweede klasse.

Laatst gewijzigd op ( zaterdag 25 mei 2013 )
Lees meer... [Round-up 1e klasse A 2012-2013]
 
Promotie-/degradatieregeling hoofdklasse-eerste klasse Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 06 mei 2013
Na het kampioenschap van SDV Barneveld 1 resteert voor FC Breukelen 1 de nacompetitie die kans geeft op een plaats in de hoofdklasse.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 25 mei 2013 )
Lees meer... [Promotie-/degradatieregeling hoofdklasse-eerste klasse]
 
FC Breukelen 1 verliest bij VVZ'49, SDVB pakt titel Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zaterdag 04 mei 2013
fcbreukelen.jpgFC Breukelen 1 is er niet in geslaagd de broodnodige drie punten binnen te halen om de strijd om het kampioenschap nog levend te houden. De ploeg van coach Willem Leushuis ging met 3-2 in Soest onderuit bij VVZ'49. Door een riante uitzege van 0-6 bij s.v. Marken verzekerde SDV Barneveld zich - één week voor het competitieslot - van de titel in de eerste klasse A. FC Breukelen feliciteert SDV Barneveld met het kampioenschap en de promotie naar de hoofdklasse.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 10 mei 2013 )
Lees meer... [FC Breukelen 1 verliest bij VVZ'49, SDVB pakt titel]
 
Doorstroming A1-junioren naar hoogste seniorenteams Afdrukken
Geschreven door Marco van der Meer   
donderdag 02 mei 2013
fcbreukelen.jpgIn de huidige A1 spelen acht spelers die volgend seizoen moeten doorstromen naar de senioren. Keeper Nick Turksma maakt al geruime tijd deel uit van het eerste team en presteert uitstekend als vervanger van de geblessseerde Sieuwerd Teerink. De overige spelers werden vorige week uitgenodigd in het bijzijn van de A1-trainers Ronald Scheenhart en Erik Turksma. Tijdens een korte presentatie kregen de talenten te horen dat zij volgend seizoen allemaal welkom zijn om de voorbereiding bij de selectie mee te maken en om op die manier te proberen een plek in het tweede elftal te veroveren.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 17 mei 2013 )
Lees meer... [Doorstroming A1-junioren naar hoogste seniorenteams]
 
Beëindiging lidmaatschap of overschrijving naar andere vereniging Afdrukken
Geschreven door Bart van den Kerkhof, ledenadministrateur   
donderdag 02 mei 2013
2012-05-10_overschrijvingsformulier_knvb.jpg Het einde van het voetbalseizoen 2012-2013 nadert. Volgens de statuten van FC Breukelen moeten leden die met ingang van het komende seizoen het lidmaatschap willen opzeggen, dit vóór 31 mei 2013 schriftelijk (per brief of per e-mail) kenbaar maken bij de ledenadministrateur van de vereniging: Bart van den Kerkhof, Beereveld 15, 3621 GW Breukelen, bm.kerkhof@hetnet.nl of administratie@fcbreukelen.nl. Leden die zich ná die datum afmelden, moeten een bedrag betalen voor de administratieve afhandeling naar de KNVB.
Laatst gewijzigd op ( maandag 17 juni 2013 )
Lees meer... [Beëindiging lidmaatschap of overschrijving naar andere vereniging]
 
29 mei Algemene Ledenvergadering Afdrukken
Geschreven door Wim Kragten, secretaris   
donderdag 02 mei 2013
2011-06-30_hamer.jpgOp woensdag 29 mei 2013 a.s. belegt FC Breukelen haar eerste Algemene Ledenvergadering in 2013. Plaats van handeling is de kantine aan de Broekdijk Oost, aanvang 20.15 uur. Zoals gebruikelijk worden alle aanwezigen verzocht deze avond een presentielijst te tekenen. De agenda van de ALV staat hier (Google Drive-document).
Laatst gewijzigd op ( donderdag 30 mei 2013 )
 
Gele en rode kaarten voor FC Breukelen dit seizoen Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
zondag 21 april 2013
130421_gele_en_rode_kaart.jpgBij sport hoort emotie. Wanneer een speler zich echter te veel laat leiden door emotie, treedt de spelleiding op om dit een halt toe te roepen en volgt er - meestal na een waarschuwing - een gele of een rode kaart. Ook onze club heeft hiermee te maken. Wat kost een gele of rode kaart eigenlijk en wie betaalt dit?
Laatst gewijzigd op ( zondag 05 mei 2013 )
Lees meer... [Gele en rode kaarten voor FC Breukelen dit seizoen]
 
Tegen pesten en geweld op en rond het veld Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
vrijdag 19 april 2013
130419_lieveheersbeestje-logo.jpg Als positief signaal tegen pesten en geweld heeft FC Breukelen een stoeptegel met het lieveheersbeestje geplaatst bij de ingang van het sportcomplex. Wij roepen iedereen op om zich telkens bewust te zijn van de oorzaken en de gevolgen van pesten en geweld. Sportief en respectvol gedrag is waar wij als FC Breukelen voor staan.
Laatst gewijzigd op ( zondag 28 april 2013 )
Lees meer... [Tegen pesten en geweld op en rond het veld]
 
Nieuwe trainers eerste en tweede elftal FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 11 april 2013
130411_cor_ten_bosch.jpg Het gerucht ging al lange tijd, maar deze week zijn Cor ten Bosch en FC Breukelen tot overeenstemming gekomen. Ten Bosch (61) wordt volgend seizoen trainer/coach van het eerste elftal van FC Breukelen. De Amsterdammer was al eerder trainer van FC Breukelen 1 in het seizoen 2007-2008 dat toen kampioen werd in de derde klasse. Na dat seizoen werd Ten Bosch hoofdtrainer bij AFC, waarmee hij in 2010 de titel in de zondaghoofdklasse pakte en promoveerde naar de topklasse. In februari van dit jaar werd bekend dat AFC en Ten Bosch geen nieuwe overeenkomst met elkaar aangaan voor volgend seizoen.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 24 april 2013 )
Lees meer... [Nieuwe trainers eerste en tweede elftal FC Breukelen]
 
Spelersraad in oprichting: de eerste stappen Afdrukken
Geschreven door Jay Kooiman   
donderdag 11 april 2013
fcbreukelen.jpgBeste trainers en leiders van de A-, B-, C-junioren en D-pupillen,

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Jay Kooiman. Ik heb bij FC Breukelen gevoetbald en loop nu mijn managementstage bij deze club. Voorzitter Jonathan Ramaker heeft mij het volgende gevraagd. Vanuit de Commissie Sportiviteit en Respect is het idee ontstaan om een spelersraad op te richten. In deze raad zitten de aanvoerders van elk team van de letters A t/m D.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 02 mei 2013 )
Lees meer... [Spelersraad in oprichting: de eerste stappen]
 
Jeffrey Pfoster, nieuwe hoofd jeugdopleiding FC Breukelen, stelt zich voor Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zaterdag 06 april 2013
130406_jeffrey_pfoster.jpg "Met veel enthousiasme en ambitie ga ik met ingang van het nieuwe seizoen aan de slag als hoofd jeugdopleiding bij FC Breukelen. Ik wil dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om mij aan de leden van FC Breukelen voor te stellen. Ik ben 47 jaar oud, ik ben getrouwd en heb twee kinderen: een zoon en een dochter die allebei actief sporten. Mijn dochter hockeyt en mijn zoon voetbalt. Mijn vrouw is de spil in het geheel en zorgt dat alles goed geregeld is en eigenlijk is zij daarmee de grootste sporter van ons gezin. In het dagelijks leven werk ik als communicatietrainer (specialisatie gedragstraining en klantcontacten).
Laatst gewijzigd op ( zondag 21 april 2013 )
Lees meer... [Jeffrey Pfoster, nieuwe hoofd jeugdopleiding FC Breukelen, stelt zich voor]
 
Luke Ramaker dj en speaker bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 02 april 2013
130402_dj_luke_muzieknoot.jpg Met ingang van het seizoen 2012-2013 heeft FC Breukelen een heuse eigen dj. Op de zaterdagen dat het eerste elftal thuis speelt en tijdens evenementen en toernooien brengt Luke Ramaker extra sfeer met muziek van toen en nu. Per heden is Luke nu ook onze 'stadionspeaker'. Via deze weg bedankt het bestuur van FC Breukelen nestor-speaker Jan Hoogvliet die na zijn bewezen en jarenlange omroepdiensten nu de microfoon overdraagt aan de jongere generatie. Wij wensen Luke veel succes met deze mooie taak.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 06 april 2013 )
Lees meer... [Luke Ramaker dj en speaker bij FC Breukelen]
 
Schoolvoetbaltoernooi bij FC Breukelen was weer top! Afdrukken
Geschreven door Wim Kragten   
dinsdag 02 april 2013
130329_schoolvoetbal_logo.jpg Op vrijdagochtend 29 maart werd weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi georganiseerd bij en door FC Breukelen voor alle basisscholen in Breukelen en omgeving. Vanaf 8.30 uur kwamen de eerste kinderen en ouders het complex op. In de bestuurskamer werden de spelerslijsten onder de leiders verdeeld en voor de kantine verzamelden zich de teams met de jongste kinderen voor de eerste speelronde. Om exact 9.00 uur klonk het eerste fluitsignaal en ging zowel de Spaanse als de Nederlandse competitie van start. Het weer zat gelukkig mee en alles verliep sportief en voorspoedig. De teams waren weer gemixt, zowel jongens als meisjes én alle scholen door elkaar. En zo hoort het natuurlijk ook te zijn.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 12 april 2013 )
Lees meer... [Schoolvoetbaltoernooi bij FC Breukelen was weer top!]
 
ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
zaterdag 23 maart 2013
130324_doek_respect_fcb.jpg
Enige tijd terug zijn de binnenzijden van de hekwerken rond de vier velden van FC Breukelen voorzien van doeken met de tekst ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL en het FC Breukelen-logo. De doeken zijn een van de uitkomsten van de Commissie Sportiviteit en Respect die wij hebben opgericht op 8 december jl. naar aanleiding van de dood van de grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Zeer binnenkort worden de gedragsregels, die deze commissie heeft opgesteld, ook zichtbaar op onze vereniging. Het bestuur is zeer dankbaar voor de inzet die wordt geleverd door de leden van de Commissie Sportiviteit en Respect.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 06 april 2013 )
 
Toeschouwers: achter de hekken Afdrukken
Geschreven door Wedstrijdsecretariaat   
vrijdag 22 maart 2013

achterdehekken.jpgOuders, opa’s, oma’s, broers, zussen worden vriendelijk verzocht om vanachter de hekken de wedstrijd te bekijken. De eerste paar weken wordt u er nog attent op gemaakt en dan is het fijn als u zonder protesteren achter de hekken gaat. Aan de hekken van de velden en op het clubhuis hangen borden waarop dit ook staat. Dit is al jaren het beleid van de KNVB en onze club zal dit beleid ook uitdragen. De scheidsrechter wordt ook geïnstrueerd om de toeschouwers te vragen achter de hekken plaats te nemen. Graag hopen wij dat u allen aan dit beleid gehoor zult geven.

Laatst gewijzigd op ( zaterdag 06 april 2013 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 141 - 160 van 227