Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Alle nieuwsartikelen, meest recente eerst
Nieuw oliebollenbakrecord! Afdrukken
Geschreven door Gerard Rappard   
zaterdag 23 november 2013
2013-11-18_oliebollen_met_poedersuiker.jpgOnder de bezielende leiding van Wim van Weerdenburg en good old Joop Kempers is donderdagmiddag in de kantine om 13.00 uur begonnen met het jaarlijkse oliebollenbakfestijn ten behoeve van de jeugd van FC Breukelen. Ook voor de bar bleef het die avond lange tijd zeer gezellig met pokerende veteranen en feestvierende leden. Op vrijdagmorgen om 8.00 uur werd de laatste zak bloem aangebroken om deze 25 kg om te toveren in kwaliteitsoliebollen. De 12.000 berekende bollen waren gemaakt om vervolgens te worden uitgevent door verkoopmedewerkers en de FC Breukelen-jeugd. Alle medewerkers, geweldig bedankt voor jullie inzet. Bijgaande fotoserie is gemaakt door Gerard Rappard. Klik hier (Picasa-pagina).
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 06 december 2013 )
 
Met welke vaklui maken wij een mooi terras bij het clubhuis? Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
woensdag 20 november 2013
fcbreukelen.jpg FC Breukelen heeft het plan om een mooi groot, verhoogd terras te bouwen voor het clubgebouw. Hierbij hebben wij uw hulp nodig. Om te beginnen staat er de komende tijd in de kantine een pot op de bar, waarin u uw gulle gift kunt doneren. Daarnaast zijn we op zoek naar middelen en manschappen om de werkzaamheden te verrichten. We hopen op de hulp van schilders, timmerlieden, stratenmakers en andere handige mensen die graag hun 'steentje' willen bijdragen aan de bouw van het terras. We hebben gezien dat tijdens de verbouwing van het clubhuis vorig seizoen vele handen licht werk maakten en dat er daardoor ook binnen het budget meer gerealiseerd kon worden. Mocht u ideeën, vragen of opmerkingen hebben, mail dan met secretariaat@fcbreukelen.nl.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 22 maart 2014 )
 
Na het bakken van de laatste bol ... Afdrukken
Geschreven door Wim Kragten, secretaris   
dinsdag 19 november 2013
2013-11-19_schoonmaakspullen.jpg Aanstaande vrijdag wordt bij FC Breukelen hopelijk de 12.000ste oliebol gebakken. Het zou een record zijn. En als de bollen zijn verdeeld onder de verkopers en de bakploeg een welverdiend drankje neemt, staat het volgende feest voor de deur: de keuken en de kantine schoonmaken! Want de dag erna ontvangen we in het clubhuis weer honderden gasten die iets willen drinken of eten, zich willen opwarmen of gezellig willen kletsen. En dan het liefst niet op een spekgladde vloer of in een wolk van poedersuiker.
Helpt u mee de kantine weer spic & span te maken? We kunnen uw hulp goed gebruiken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Schoonmaakspullen zijn aanwezig. We zien u graag vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur in de kantine. U kunt zich nu al aanmelden bij Wim Kragten via 06-25574196 of secretariaat@fcbreukelen.nl. Alvast hartelijk dank.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 22 november 2013 )
 
Wie helpt mee oliebollen verkopen? Afdrukken
Geschreven door Wim Kragten, secretaris   
woensdag 13 november 2013
Zoals hieronder is te lezen, wil FC Breukelen deze maand 12.000 oliebollen bakken en deze natuurlijk ook verkopen. Terwijl het bakken van de bollen allemaal in de kantine zal plaatsvinden, zoeken we nog wel enthousiaste oliebollenverkopers (M/V) die de lekkernijen aan de man willen brengen. Heb jij zin en tijd om op vrijdag 22 november op de weekmarkt of bij de Jumbo in winkelcentrum Noord oliebollen te verkopen? Reageer dan door een e-mail te sturen aan Wim Kragten. Het mailadres is secretariaat@fcbreukelen.nl. Wim neemt dan contact met je op om een en ander af te spreken. (Heb je voorkeur voor de Markt of voor de Jumbo? Geef dat dan gerust aan in je mailtje.)
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 22 november 2013 )
 
Op naar een nieuw oliebollenrecord? Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 08 november 2013
121101_oliebollen.jpg Lag vorig jaar de lat in de FC Breukelen-kantinekeuken op 11.000 oliebollen, dit jaar wil de bakploeg onder leiding van Wim van Weerdenburg er maar liefst duizend méér bakken. Twaalfduizend oliebollen dus, die hun weg moeten vinden naar de liefhebbers in de gemeente Stichtse Vecht. Op donderdag 21 november begint het bakfeest, een dag later zijn de oliebollen te koop.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 22 november 2013 )
Lees meer... [Op naar een nieuw oliebollenrecord?]
 
Wedstrijdverslagen: een paar afspraken Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 04 november 2013
2013-11-04_wedstrijdverslagen.jpg Een clubwebsite zonder wedstrijdverslagen, we moeten er niet aan denken. FC Breukelen is enthousiast over de vele spontane bijdragen die onze webredactie wekelijks ontvangt. (Het mogen er natuurlijk nog veel méér worden!) De drempel om een verslag te schrijven houden wij laag. We verwachten van u geen ingewikkelde toeren: u schrijft en wij plaatsen. Toch hebben we een paar afspraken op papier gezet waarvoor we uw aandacht vragen.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 01 januari 2014 )
Lees meer... [Wedstrijdverslagen: een paar afspraken]
 
Visuele spelerspascontrole fase 2 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 31 oktober 2013
2012-03-14_spelerspassen.jpg Dit seizoen wordt bij de senioren in de categorie A al gewerkt met de verplichte visuele controle van de spelerspas. Vanaf vrijdag 1 november zijn we toe aan de tweede fase. Vanaf dat moment geldt de visuele controle ook voor de categorie A van het jeugdvoetbal. Meer informatie over de invoering van de visuele controle bij de categorie A-jeugd staat hier. Evenals bij de senioren vindt de visuele controle bij jeugdwedstrijden plaats op het veld direct voorafgaand aan de wedstrijd. Alles over de procedure leest u hier. Voor eventuele vragen kunt u terecht op het districtskantoor.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 22 november 2013 )
 
Iedere zondagmorgen voetbalschool bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 11 oktober 2013
2013-10-11_voetbalschool.jpg Op de zondagen wordt er bij FC Breukelen specifieke techniektraining gegeven aan F-, E- en D-pupillen. Met name bij spelers van deze leeftijdscategorieën is extra aandacht voetbaltechniek een goede basis voor de verdere voetbalontwikkeling van de speler. Door de verschillende techniekvormen zullen de motoriek en de technische vaardigheden van de speler flink verbeteren. Individuele aandacht, positieve coaching en plezier zorgen voor een veilige leeromgeving, waardoor de ontwikkeling van de speler met sprongen vooruitgaat.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 22 november 2013 )
Lees meer... [Iedere zondagmorgen voetbalschool bij FC Breukelen]
 
Vlaggen bij de D-pupillen, hoe doe je dat? Afdrukken
Geschreven door Bram van Vliet   
woensdag 02 oktober 2013
d.jpg Ook dit jaar wil de scheidsrechterscommissie van FC Breukelen een korte instructie verzorgen voor ouders/verzorgers van eerstejaars D-pupillen die op een heel veld voetballen. Nu is voetballen op een heel veld al heel wat, maar er kan ook van u gevraagd worden om ook eens met de vlag in de hand langs de lijn te lopen. Wat wordt er dan van u gevraagd? Wellicht zegt u: "Dat is toch niet zo moeilijk? Ik vlag als de bal over de zijlijn en achterlijn is, en voor buitenspel."
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 11 oktober 2013 )
Lees meer... [Vlaggen bij de D-pupillen, hoe doe je dat?]
 
Galavoorstelling Stichtse Vecht-selectie in Kockengen Afdrukken
Geschreven door Gert van Es   
zondag 29 september 2013
2013-09-29_leo_van_zanten01.jpg Vrijdagavond was het erg druk langs de lijn bij de afscheidswedstrijd van scheidsrechter Leo van Zanten in Kockengen. Alle toeschouwers genoten van het vertoonde spel, niet alleen van Kockengen, maar met name van de Stichtse Vecht-selectie. Coach Herman Schreurs en zijn assistenten Henk Moen, Rijk Schouten en Cees Kroon waren bijzonder in hun nopjes met het vertoonde spel en verklaarden na afloop graag als kwartet verder te willen gaan. Bij het komende SVDU-toernooi zullen zij opnieuw als coachkwartet optreden. Onder aanvoering  van spelmakers Willem van Geffen en Paul Suitela werden mooie combinaties op de mat gelegd. Achterin hielden onder andere doelman John Nap, Nita-coryfee Jan van Sligtenhorst en s.v. De Vecht-coryfee Joseph Toonen bijna alles tegen. Erno Grilk - hij is m.i veel te vroeg gestopt met voetballen - scoorde er lustig op los. Marc Verroen kon niet achterblijven bij zijn ploeggenoot van weleer en scoorde ook drie treffers. Na afloop van de wedstrijd stonden vele sprekers in de rij om nog even met Leo terug te blikken op zijn lange carrière. Uit handen van KNVB-bestuurslid Jaap Verkroost kreeg Leo van Zanten een hoge onderscheiding van de KNVB. Het was heel erg laat/vroeg toen de laatste speler uit het oergezellige clubhuis van v.v. Kockengen vertrok.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 04 oktober 2013 )
Lees meer... [Galavoorstelling Stichtse Vecht-selectie in Kockengen]
 
Diana doet het goed! Afdrukken
Geschreven door Hetty Veneklaas   
zondag 29 september 2013
2013-09-29_diana_hilhorst.jpg FC Breukelen-jeugdspeler Diana Hilhorst (D2) is dóór naar de volgende selectieronde in het KNVB Jeugdplan meisjes onder de 12. In december gaat zij een selectiewedstrijd spelen voor een plaatsje in het interregionale team! Het gaat goed met de dames van FC Breukelen.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 04 oktober 2013 )
 
Patrick Mur nieuwe keeperstrainer A-, B-, C- en D-jeugd Afdrukken
Geschreven door Jeffrey Pfoster, TJC   
vrijdag 27 september 2013
Patrick Mur is de nieuwe keeperstrainer van D-pupillen t/m de A-junioren. De trainingstijden zijn als volgt:

 Maandag  Dinsdag
 17.30-18.30 uur: C3, C4, D3, D4 en D5  18.30-19.30 uur: A1, A2, B1, B2 en B3
 18.30-19.30 uur: C1, C2, D1 en D2  
 De eerste training is op maandag 7 oktober.  De eerste training is op dinsdag 15 oktober.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 04 oktober 2013 )
 
Nieuwe sponsorcommissie zoekt enthousiaste hulp Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich   
donderdag 26 september 2013
Beste leden van FC Breukelen,

Een club als FC Breukelen kan helaas niet alleen bestaan van contributie en kantine-inkomsten. Sponsoring door bedrijven en instellingen vormt een noodzakelijke aanvulling op het budget van de vereniging. Maar ook de inzet van vrijwilligers is hierbij onmisbaar! Sinds een paar weken is de sponsorcommissie nieuw leven ingeblazen met het aantrekken van twee enthousiaste dames, te weten Sylvia van Harinxma thoe Slooten-Juffermans en Mimi Voortman. De club en de commissie hebben veel ambities en ideeën die we graag willen realiseren. Hiervoor hebben we hulp nodig van mensen die het leuk vinden hun steentje bij te dragen aan de club en niet bang zijn hun handen uit de mouwen steken.
Laatst gewijzigd op ( maandag 04 november 2013 )
Lees meer... [Nieuwe sponsorcommissie zoekt enthousiaste hulp]
 
In Memoriam: Harm Bosscher Afdrukken
Geschreven door Wim Kragten, secretaris   
donderdag 26 september 2013
2013-09-26_harm_bosscher.jpg Op 17 september jongstleden is Harm Bosscher overleden. Harm was een oud-v.v. Nijenrodeslid die zich jarenlang voor de vereniging heeft ingezet. Hij kwam ooit als voetballer van de voetbalvereniging GVAV uit Groningen en een ieder in Breukelen dacht: we hebben nu een topper in huis. Harm zei echter: "Ik heb niet gezegd dat ik in het eerste van GVAV voetbalde, maar in het zesde." Harm Bosscher is jarenlang leider geweest bij de Nijenrodesjeugd, zonder dat hij een kind op de velden had lopen. Als animator heeft hij jarenlang - samen met Ben van Nieuwkerk senior - de klaverjasclub verzorgd. Als drukker was hij actief bij het maken van het clubblad. Zo heeft hij tevens het jubileumboek van v.v. Nijenrodes een gezicht gegeven. In de supportersbus naar de vele uitwedstrijden was hij de animator achter de 'blinde poule'. Harm Bosscher, die in Bilthoven woonde, was een echte Nijenrodiaan. Klik hier voor de rouwkaart van Harm.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 04 oktober 2013 )
 
Piet Zwanink, Henk Kroon en Marc Verroen samen in één elftal Afdrukken
Geschreven door Gert van Es   
dinsdag 24 september 2013
Een unieke gebeurtenis wacht FC Breukelen-erelid Piet Zwanink vrijdagavond bij de afscheidswedstrijd van scheidsrechter Leo van Zanten. Piet Zwanink (Veteranen 2) is door de afscheidnemende Leo van Zanten, samen met onder andere coryfeeën Henk Kroon (Veteranen 2) en Marc Verroen (Veteranen 1) geselecteerd voor de Stichtse Vecht-selectie die ter ere van het afscheid van Leo uitkomt tegen een selectie van v.v. Kockengen. Piet, Henk en Marc voetbalden jaren achtereen niet alleen in v.v. Nijenrodes 1, maar ook al hun hele voetballeven voor v.v. Nijenrodes en zijn nu nog steeds op het veld actief bij FC Breukelen. Marc voetbalde tussendoor nog enige seizoenen voor FC Utrecht en AZ. Leo van Zantens afscheidswedstrijd begint om op vrijdagavond 27 september 20.00 uur op het veld van v.v. Kockengen. Tot vrijdag.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 27 september 2013 )
 
Jongste jeugd FC Breukelen krijgt sponsorpakket van ING Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich   
zondag 22 september 2013
2013-09-22_logo_ing.gifAfgelopen week ontving FC Breukelen uit handen van ING-directeur Jelmer van der Linden - na een presentatie door ING over de economische toekomst van Nederland voor Business Club Vechtstreek-leden - voor onze jongste jeugd acht Nike voetballen en oranje en witte hesjes als sponsorpakket voor dit seizoen. Een mooi en sportief gebaar dat door onze club natuurlijk bijzonder op prijs wordt gesteld. Hartelijk dank!
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 01 oktober 2013 )
 
Club van Honderd wordt "Vrienden van FC Breukelen" Afdrukken
Geschreven door Bram van Vliet   
vrijdag 13 september 2013
2013-09-13_50euro.jpg Afgelopen week - en net op tijd voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen - hebben de leden van de Club van Honderd een brief ontvangen waarin is aangekondigd dat de Club een naamswijziging heeft ondergaan. Het bestuur van de club, bestaande uit Henk van Laatum, Sandor Presburg, Bram van Vliet en Bert de Wit, was tot de conclusie gekomen dat de naam nogal eens verwarring opriep. Potentiële nieuwe leden dachten namelijk dat ze honderd euro per jaar moesten betalen. De naam stamde dan ook nog uit het tijdperk van de gulden en de bedoeling was natuurlijk om het equivalent, dus vijftig euro over te maken.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 25 september 2013 )
Lees meer... [Club van Honderd wordt "Vrienden van FC Breukelen"]
 
KNVB-film "Back To Basics" Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 11 september 2013
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 13 september 2013 )
 
Een nieuw seizoen Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
vrijdag 06 september 2013
2012-03-29_jonathanramaker.jpg Van velen hoor ik dat de zomer zonder voetbal eigenlijk te lang duurt. Daarom is het goed dat het seizoen weer begint en dat zelfs met schitterend zomerweer! Alle ingrediënten zijn er om uit te kijken naar een heerlijk voetbalseizoen met zo’n vierhonderd wedstrijden op ons complex dat er weer voortreffelijk uitziet dankzij de inzet van de zomerploeg vrijwilligers. Ik heb veel vertrouwen in onze nieuwe selectietrainer Cor ten Bosch - voorheen trainer van o.a. AFC - en onze nieuwe Technisch Jeugdcoördinator Jeffrey Pfoster - negentien jaar verantwoordelijk voor de jeugd van Elinkwijk - die ons met hun vele jaren professionele ervaring sinds eind vorig seizoen zijn komen versterken.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 13 september 2013 )
Lees meer... [Een nieuw seizoen]
 
Frans van den Bosch keert terug onder de lat Afdrukken
Geschreven door Gert van Es   
donderdag 29 augustus 2013
2013-08-29_keeper.jpg Op vrijdag 27 september keert Frans van den Bosch, de bekende oud-doelman uit de glorietijd van v.v. Nijenrodes, eenmalig terug onder de lat. Frans is geselecteerd voor het team van de Stichtse Vecht-selectie dat uitkomt tijdens de afscheidswedstrijd van Leo van Zanten in Kockengen. Met veel van zijn oude teammaatjes, zoals coach Herman Schreurs en spelers Marc Verroen, Paul Suitela, Erno Grilk en Wim van Geffen, en met zijn sportvrienden uit Nieuwer Ter Aa en Loenen zal Frans niet schromen zijn uiterste best te doen. De wedstrijd vangt aan om 20.oo uur op het veld van v.v. Kockengen. Meer informatie? Schiet Gert van Es even aan.
Laatst gewijzigd op ( zondag 22 september 2013 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 101 - 120 van 227