Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Alle nieuwsartikelen, meest recente eerst
Reserveshirt met nummer 4 is zoek Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 29 januari 2014
2014-01-29_reserveshirt_fcb_kwijt.jpg Check de tassen en de kasten!!! Wie heeft net zo'n shirt als op de foto - per ongeluk - mee naar huis genomen? Dus een oranje FC Breukelen-reserveshirt voor pupillen met rugnummer 4. We zijn het nu al een maand kwijt. Het shirt is voor het laatst gebruikt door een E-pupillenteam. Graag terugbezorgen bij materiaalbeheerder Hans Bijlenga (0346-250547, jc-materiaalbeheer@fcbreukelen.nl) of stuur een mailtje naar webmaster@fcbreukelen.nl.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 22 maart 2014 )
 
Eredivisiedebuut voor Martin van den Kerkhof (30) komt eraan Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 28 januari 2014
2012-04-05_martin van den kerkhof.jpg Komende zaterdagavond om 19.45 uur in Almelo debuteert scheidsrechter (en Breukelaar en oud-voetballer van v.v. Nijenrodes) Martin van den Kerkhof in de vaderlandse eredivisie als leidsman met de wedstrijd Heracles - NAC. Een geweldige mijlpaal voor de nog maar 30-jarige Van den Kerkhof. Wij wensen Martin heel veel succes bij zijn debuut en wie weet is 'Almelo' het begin van een veelbelovende carrière op het hoogste arbitersniveau.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 23 mei 2014 )
Lees meer... [Eredivisiedebuut voor Martin van den Kerkhof (30) komt eraan]
 
Mark den Hartogh naar het EK? Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 17 januari 2014
Het Nederlands Politieteam van coach Jochem Twisker speelt op woensdag 29 januari zijn laatste kwalificatiewedstrijd voor het EK in Tsjechië (23 t/m 30 juni 2014). Eerder won de ploeg knap met 0-2 bij Noorwegen. Tegenstander de 29ste op het veld van s.v. Spakenburg is de ploeg van Ierland. Bij winst op de Ieren is Oranje geplaatst voor het EK.
Eén van de spelers in de selectie van het Nederlands politieteam is FC Breukelen-verdediger Mark den Hartogh. Het zou natuurlijk een geweldige ervaring zijn voor Mark als hij aan het EK in Tsjechië kan meedoen. De beslissende match tegen Ierland op Sportpark De Westmaat in Spakenburg begint op 29 januari om 19.30 uur, de toegang is gratis.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 31 januari 2014 )
Lees meer... [Mark den Hartogh naar het EK?]
 
Cor ten Bosch nog een seizoen bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich (namens Stichting Topvoetbal)   
vrijdag 17 januari 2014
130411_cor_ten_bosch.jpg FC Breukelen ziet oefenmeester Cor ten Bosch (62) ook volgend seizoen aanblijven als coach van het eerste elftal. Dit is het resultaat van een goed overleg gisteravond in een vriendelijke sfeer tussen Ten Bosch en de Technische Commissie van de Stichting Topvoetbal. Met de verlengde samenwerking waarborgt FC Breukelen de continuïteit voor de selectiespelers die onze supporters tot dusver prima weten te vermaken met flitsend aanvalsspel en een hoge doelpuntenproductie. Wij kijken reikhalzend uit naar de tweede seizoenshelft en hopen 2014 een kickstart te geven door morgen in de topper bij LRC een prima prestatie neer te zetten.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 25 januari 2014 )
 
Voorjaarsreeks 7x7 gaat verder met 35+ en 45+ Afdrukken
Geschreven door Marijn Aerns   
maandag 13 januari 2014
130530_continental7x7.jpg In 2013 is bij FC Breukelen een start gemaakt met twee 35+-teams om in de Najaarsreeks deel te nemen aan het 7x7-voetbal op de vrijdagavond. Nu de Voorjaarsreeks er aan komt, is besloten om in plaats hiervan één 35+-team en één 45+-team in te schrijven. Wil je ook meedoen? Er zijn nog plaatsen vrij. Het 7x7-concept blijft natuurlijk ongewijzigd: op elke speelavond speel je met je team drie wedstrijden van 20 minuten achter elkaar op een half veld.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 15 maart 2014 )
Lees meer... [Voorjaarsreeks 7x7 gaat verder met 35+ en 45+]
 
Jeugd FC Breukelen vult grote boodschappenkarren Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 10 januari 2014
2014-01-10_colombiacup_volle_kar_voedselbank.jpg Op 3 januari 2014 hebben jeugdleden van FC Breukelen tijdens het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi om de ING Columbia Cup levensmiddelen ingezameld voor Voedselbank Stichtse Vecht in grote boodschappenkarren. Vorig jaar hadden zij al geld ingezameld  en gedoneerd. De Voedselbank Stichtse Vecht is blij met jeugd die zich zo actief inzet voor mensen die in armoede leven. Dat mag je gerust een topprestatie noemen. Hartelijk dank allemaal!
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 17 januari 2014 )
 
We gaan weer verder met iedere zondag voetbalschool Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 07 januari 2014
2013-10-11_voetbalschool.jpg Na een periode van rust gaan we weer lekker voetballen. De voetbalschool start de techniektrainingen weer vanaf zondag 12 januari. Vele talentvolle voetballers hebben ondertussen de weg gevonden naar de voetbalschool. Op de school wordt de techniek van de spelers verbeterd en verder ontwikkeld. De trainingen zijn met de bal en de kinderen krijgen individuele aandacht. Iedere zondag van 10.30-11.30 uur wordt er met veel plezier op het kunstgras van FC Breukelen getraind. Voor meer informatie en aanmeldingen mailt u naar pfostersports@gmail.com of bekijk onze website www.pfostersports.nl.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 06 februari 2014 )
 
Nieuwjaarsreceptie als vanouds, Piet van Riet erelid Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 05 januari 2014
fcbreukelen(schild).jpg Met als hoogtepunt de benoeming van vrijwilliger Piet van Riet tot erelid van FC Breukelen beleefden we gisteren weer een ouderwets gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Rond 14.30 uur werd deze middag al warmgedraaid met een oliebollentoernooi waaraan jong (vanaf B-junioren) en oud, soepel en stram, en groen en ervaren vrolijk deelnam. Na het toernooitje - dat overigens bijzonder goed in de smaak viel, volgend jaar zeker opnieuw - konden in de kantine handen worden geschud en wensen worden uitgewisseld. Dit alles onder het genot van een muziekje, een drankje en een gevarieerde, overheerlijke hapjes. Alle vrijwilligers, ontzettend bedankt voor jullie - ook weer ouderwetse - inzet.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 17 januari 2014 )
Lees meer... [Nieuwjaarsreceptie als vanouds, Piet van Riet erelid]
 
Aangepast alcoholbeleid gaat in op 1 januari 2014 Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
maandag 23 december 2013
2013-12-23_geen_alcohol_onder_18.jpg Zoals bij iedereen bekend zal zijn, wordt de leeftijdsgrens voor alcoholverkoop en -gebruik op openbare plekken met ingang van 1 januari 2014 opgetrokken van 16 naar 18 jaar. Natuurlijk geldt dit beleid ook voor alle sportkantines in ons land. Ook FC Breukelen gaat dit nieuwe beleid invoeren. Onze vrijwilligers worden hierover geïnformeerd. Daarnaast vragen wij aan al onze leden mee te helpen bij handhaving van de nieuwe spelregels. Bij overtredingen van de nieuwe wet zal de overheid namelijk niet schromen hard in te grijpen, wat kan leiden tot een verbod op alcohol schenken of zelfs tot sluiting van ons clubhuis! Zover gaat het natuurlijk niet komen, dus laten we er samen voor zorgen dat we verantwoord omgaan met alcohol, ook voor personen boven de 18 jaar.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 06 februari 2014 )
 
De beste wensen van het bestuur Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 20 december 2013
2013-12-20_kerst-bal.jpg Over een paar dagen beginnen we aan de laatste week van het jaar. Traditioneel een periode waarin het voetbal even op de achtergrond staat. Het bestuur van FC Breukelen wenst alle spelers, trainers, coaches, begeleiders, scheidsrechters, alle overige onmisbare vrijwilligers en natuurlijk onze supporters fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2014. We hopen velen van u weer te mogen begroeten op onze nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari, zo rond de klok van 16.00 uur.
Laatst gewijzigd op ( zondag 05 januari 2014 )
 
Oliebollenverkoop brengt bijna € 4.500,- in het laatje Afdrukken
Geschreven door Jürgen Reiprich   
maandag 16 december 2013
2013-11-18_oliebollen_met_poedersuiker.jpg Op vrijdagmorgen 23 november 2013 hadden onze oliebollenbakkers 24 uur hard achter elkaar door gewerkt, waarna diverse bedrijven en mensen de kantine bezochten om de nog warme oliebollen op te halen. Er waren drie verkoopteams geformeerd op de weekmarkt, in De Driestroom en in Winkelcentrum Noord. Via verschillende sponsoren werden gratis oliebollen overhandigd aan onze plaatsgenoten-op-leeftijd in De Driestroom. De jeugd van FC Breukelen doneerde maar liefst zeshonderd oliebollen aan de deelnemers van het Kerkdiner. Kortom: deel twee van het oliebollencircus was vroeg op de dag al in volle gang.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 01 januari 2014 )
Lees meer... [Oliebollenverkoop brengt bijna € 4.500,- in het laatje]
 
Autorijles vanaf € 37,50 per uur: speciale aanbieding voor A- en B-junioren van FC Breukelen! Afdrukken
Geschreven door Sponsorcommissie   
zondag 15 december 2013
(Advertorial)

logo.jpgAUTORIJSCHOOL JOS VAN DIE is de nieuwe sponsor van FC Breukelen A1. Ben jij een A- of een B-junior van FC Breukelen en wil je binnenkort aan autorijlessen beginnen? Dan heeft Jos van Die voor jou een speciale aanbieding. Je krijgt namelijk € 94,- cadeau wanneer je vóór 1 juni 2014 het volgende doet: neem contact op met de rijschool, schrijf je in als leerling en kies daarbij voor rijlespakket 2, 3, 4 of voor het Starterspakket. Dit laatste pakket is het voordeligst: je krijgt dan de eerste zestien uren rijles voor slechts € 37,50 per uur.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 18 april 2014 )
Lees meer... [Autorijles vanaf € 37,50 per uur: speciale aanbieding voor A- en B-junioren van FC Breukelen!]
 
Accommodatie Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 13 december 2013

Welkom bij FC Breukelen

U vindt FC Breukelen op Sportpark Broekdijk-Oost, oftewel 'de Broekdijk'. Tot aan de fusie in 2007 speelden hier CSV Vitesse en v.v. Nijenrodes. Beide verengingen hadden elk twee velden. Het sportcomplex ligt direct naast het Amsterdam-Rijnkanaal en Business Universiteit Nyenrode.

Velden
FC Breukelen heeft vier voetbalvelden. Het hoofdveld (gras) ligt pal voor het clubhuis. Verder zijn er twee kunstgrasvelden (veld 2 en veld 3) met daarop acht uitrijdbare pupillendoelen. Deze zijn aangelegd in 2009 en 2010. Veld 2 is zelfs een FIFA 2 Star-kunstgrasveld, waarvan de conditie met een camera in de gaten wordt gehouden. Achter de voormalige Vitesse-kantine bevindt zich veld 1 (gras). Ook zijn er twee kleinere grasstroken in gebruik voor trainingen. Behalve het hoofdveld hebben alle velden en grasstroken verlichting.

Gebouwen
Op het terrein staan twee gebouwen:
1. Het clubhuis, met daarin de kantine met keuken en bijkeuken, een materiaalberging, acht kleedkamers, scheidsrechterkleedkamers, toiletten, een EHBO-ruimte, het wedstrijdsecretariaat, een cv-ruimte en een zeer ruime bestuurskamer. Het clubhuis (kantine, hal en wedstrijdsecretariaat) en de bestuurskamer zijn in de winter van 2012 gerenoveerd. Tussen het clubhuis en het hoofdveld is een afgescheiden terras aangebracht. Vanaf het terras kan men rechtstreeks het clubhuis in. Het clubhuis is goed bereikbaar voor rolstoelen.
2. Gebouw 2 (op de plattegrond Locatie 2 genoemd, de voormalige Vitesse-kantine), met daarin een materiaalberging, zes kleedkamers, scheidsrechterkleedkamers, een kledingwasruimte, een vergaderruimte en toiletten. Tevens is in gebouw 2 de sportlocatie van BSO De Klimboom gevestigd.
 

131202_plattegrond_fcb.png

Parkeren
Er zijn twee grote parkeerplaatsen: één naast veld 1 en één naast veld 3. Ook voor de nabij gelegen Stinzenhal en de tennisclub is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Naast het clubhuis zijn fietsenrekken geplaatst en er is een bestraat gedeelte voor brommers/scooters. De toegang tot het sportpark vindt u aan het eind van de grote parkeerplaats naast veld 1.

Huisregels: goed om te weten
- De KNVB legt verenigingen een boete op wanneer tijdens wedstrijden (non-)alcoholische dranken worden geschonken en genuttigd in glaswerk en/of er buiten het(de) clubgebouw(en), met uitzondering van het terras, alcohol wordt genuttigd.
- Bij FC Breukelen geldt een rookverbod in alle gebouwen op het terrein.
- Wanneer het sportpark gesloten is (ook als BSO De Klimboom open is), geldt een verbod op het betreden van het sportpark en de velden. Dit verbod wordt aangegeven met behulp van bordjes aan de hekken.

FC Breukelen
Broekdijk Oost 30
3621 LN Breukelen
0346-262856
archief.fcbreukelen.nl

Klik voor een kaartje en routebeschrijving op het tabje Contact linksboven aan de pagina.

fc breukelen 23-12-2013 064.jpg
welkom bij ...
fc breukelen 23-12-2013 068.jpg
... FC Breukelen
fc breukelen 23-12-2013 071.jpg
groot terras
fc breukelen 23-12-2013 076.jpg
het heilige gras
fc breukelen 23-12-2013 069.jpg
alles dichtbij
fc breukelen 23-12-2013 035.jpg
hoofdveld
fc breukelen 23-12-2013 073.jpg
met tribune
fc breukelen 23-12-2013 046.jpg
veld 1
fc breukelen 23-12-2013 039.jpg
veld 2
fc breukelen 23-12-2013 038.jpg
strak kunstgras
fc breukelen 23-12-2013 041.jpg
gebouw 2
fc breukelen 23-12-2013 047.jpg
staat er al jaren
fc breukelen 23-12-2013 049.jpg
onmisbaar
fc breukelen 23-12-2013 050.jpg
en praktisch
fc breukelen 23-12-2013 009.jpg
kantine
fc breukelen 23-12-2013 021.jpg
mooi gerenoveerd
fc breukelen 23-12-2013 024.jpg
sfeervol
fc breukelen 23-12-2013 025.jpg
bar belangrijk
fc breukelen 23-12-2013 028.jpg
huiselijk
fc breukelen 23-12-2013 032.jpg
veel hout
fc breukelen 23-12-2013 033.jpg
volop ruimte
fc breukelen 23-12-2013 003.jpg
bestuurskamer
fc breukelen 23-12-2013 004.jpg
lekker groot
 fc breukelen 23-12-2013 006.jpg
founding fathers
fc breukelen 23-12-2013 044.jpg
tot ziens


Klik op de foto's voor een vergroting. (foto's: Gerard Rappard)

Laatst gewijzigd op ( maandag 23 december 2013 )
 
Tweede leven FC Breukelen-tenues in Gambia Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
donderdag 12 december 2013
2013-12-12_vlag_gambia.jpg Begin 2013 is FC Breukelen in zee gegaan met een nieuwe kledingleverancier. Na zes jaar van goede samenwerking met Beltona is gekozen voor het nostalgische merk Quick. Direct rees de vraag: wat doet een vereniging dan met de voormalige Beltona-tenues van FC Breukelen? Een maatschappelijk verantwoorde oplossing was snel gevonden. Wij zagen dat Mike Lodder (van o.a. Taveerne De Danne, het Parochiehuis, restaurant Salatiga en Brasserie Expreszo) goede zaken verricht voor een weeshuis in Gambia.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 24 januari 2014 )
Lees meer... [Tweede leven FC Breukelen-tenues in Gambia]
 
Afspraken over de winterstop Afdrukken
Geschreven door Jeffrey Pfoster, TJC   
donderdag 12 december 2013
2013-12-12_winterstop.jpgDe winterstop is in aantocht en het voetballen gaat een rustperiode tegemoet. Het is de bedoeling dat de jeugd van FC Breukelen gelijktijdig stopt en ook weer gelijktijdig van start gaat in het nieuwe jaar. Met andere woorden: in week 51 (16-20 december 2013) voor het laatst trainen en in week 2 (6-10 januari 2014) de trainingen hervatten. Natuurlijk zijn er teams die wellicht kersttoernooien spelen of zaalvoetbal, maar ik stel voor dat de diverse teamleiders dit zelf communiceren met het team.
Laatst gewijzigd op ( zondag 05 januari 2014 )
 
Stichtse Vecht All Stars gaan voor plek 1 Afdrukken
Geschreven door Gert van Es   
maandag 09 december 2013
2013-12-09_sdvu.jpg Na de mooie voorstelling in Kockengen bij de afscheidswedstrijd van Leo van Zanten van wacht spoedig alweer de volgende uitdaging. Vrijdagavond 3 januari 2014 treedt de Stichtse Vecht-selectie aan op het bekende SDVU Han van der Bor-toernooi in Utrecht. Het  coachkwartet Herman, Rijk, Henk en Cees heeft de beschikking over een sterke selectie, waarin voormalig Vitesse-coryfee Nico de Langen zijn debuut zal maken. Iedere supporter is op 3 januari vanaf 18.30 uur van harte welkom in het clubhuis van de SVDU gelegen aan de Mytylweg in Utrecht. De Mytylweg ligt naast het mooie complex van s.v. Kampong.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 04 januari 2014 )
 
Geen vuurwerk afsteken bij FC Breukelen! Afdrukken
Geschreven door Wim Kragten, secretaris   
maandag 09 december 2013
2013-12-09_vuurwerk_verboden.jpg Afgelopen zaterdag hebben we enkele jeugdleden van onze club moeten aanhouden en aanspreken omdat zij vuurwerk hadden afgestoken op ons terrein, terwijl er wedstrijden aan de gang waren. FC Breukelen tolereert het afsteken op het sportcomplex absoluut niet! Niet voor, tijdens of na de wedstrijden. De KNVB heeft landelijk aangegeven dat elke vorm van vuurwerk bij voetbal verboden is. Steek je toch vuurwerk af, dan kan onze vereniging in de problemen komen. Neem dus geen vuurwerk mee, steek het niet af bij FC Breukelen, ook niet op de parkeerterreinen, bij de fietsenrekken, achter de tribune of waar dan ook. Wie door ons betrapt wordt, kan rekenen op een flinke sanctie. Laat het daarom niet zover komen en bewaar je vuurwerk tot oudejaarsdag. We hopen dat het gezonde verstand wint en vertrouwen erop dat ook de ouders van onze jeugdleden thuis duidelijke afspraken maken.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 01 januari 2014 )
 
Hoor, wie klopt daar ... Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 04 december 2013
2013-12-04_deur.jpg Was het Zwarte Piet? Is het een afdruk van een te hard opgepompte bal? Waren het de loodzware herfstbladeren die deze schade hebben aangericht? Of zou het toch een van onze leden zijn die vorige week meende kleedkamerdeur 3 te moeten vernielen? We hopen het laatste eerlijk gezegd van niet. Maar mocht het toch zo zijn, dan is de boze deurschopper nu wel gekalmeerd en vast en zeker zo dapper om zich even te melden, zodat wij de reparatiekosten op hem kunnen verhalen. U kunt zich melden bij Wim Kragten.
Laatst gewijzigd op ( maandag 23 december 2013 )
 
Sinterklaas kwam op bezoek bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Annemieke de Langen   
vrijdag 29 november 2013
2011-11-22_sinterklaas.jpg Afgelopen woensdag was het dan zover. Sinterklaas is langs geweest bij de F- en E-pupillen van FC Breukelen. Sinterklaas had in zijn grote boek veel dingen opgeschreven over de kinderen. Er werd gezongen voor Sinterklaas en de Pieten strooiden veel pepernoten. En er was een Piet die een mooi gedicht had geschreven over de kinderen van de F3. De Pieten lieten zich van hun sportieve kant zien, want ze hebben ook nog meegetraind wat natuurlijk één groot feest was. Na afloop was er voor iedereen een cadeautje en wat lekkers. Sinterklaas en uw zwarte Pieten, bedankt voor jullie bezoek. Wij hebben onze buik weer vol van de pepernoten. Klik hier voor 144 foto's, gemaakt door Danielle Boekeloo (Picasa-pagina).
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 06 december 2013 )
 
ING Colombia Cup 2013 dient twee doelen: update met tijden Afdrukken
Geschreven door Roland de Groot   
donderdag 28 november 2013
2013-11-28_colombiacup_logo.jpg Zoals inmiddels bij velen bekend is, organiseert FC Breukelen in de kerstvakantie ook dit jaar weer de ING Colombia Cup. Aan dit zaalvoetbaltoernooi in de Stinzenhal kunnen onze Mini-F-, de F-, de E- en de D-pupillen meedoen. De ING Colombia Cup vindt plaats op vrijdag 3 januari 2014. Inschrijven geschiedt op individuele basis. Dit betekent dat wij voor deze dag per letter gelegenheidsteams zullen samenstellen.


Laatst gewijzigd op ( dinsdag 31 december 2013 )
Lees meer... [ING Colombia Cup 2013 dient twee doelen: update met tijden]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 81 - 100 van 227