Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Alle nieuwsartikelen, meest recente eerst
Uitnodiging 14e Algemene Ledenvergadering Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 29 april 2014
2011-06-30_hamer.jpg Het bestuur van FC Breukelen nodigt haar leden uit tot het bijwonen van de 14e Algemene Ledenvergadering, te houden op woensdag 28 mei 2014 om 20.00 uur in het clubhuis.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 21 mei 2014 )
Lees meer... [Uitnodiging 14e Algemene Ledenvergadering]
 
Keeper AƤron Balk naar FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 29 april 2014
2014-04-29_aaron_balk.jpg FC Breukelen heeft in Aäron Balk de beoogde opvolger gevonden voor doelman Sieuwerd Teerink die na dit seizoen vertrekt aan de Broekdijk Oost. De 26-jarige Balk, inwoner van Woerden, is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de Woerdense zaterdaghoofdklasser Sportlust'46. In de twee seizoenen daarvoor kwam Balk uit voor ARC dat toen in de zaterdagtopklasse speelde. Met Sportlust'46 maakt Balk deze laatste weken zware tijden door; de ploeg staat in de hoofdklasse A op de één-na-laatste (13e) plaats. Heel anders is het gesteld in het bekertoernooi in West II: daarin staat Sportlust'46 op 17 mei in de finale tegen zaterdagtopklasser v.v. Capelle. Het worden dus nog een paar spannende weken voor Aäron. FC Breukelen heet Aäron Balk van harte welkom en wenst hem een fijne en sportief succesvolle tijd bij zijn nieuwe vereniging.  
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 02 mei 2014 )
 
Twee geweldige vrijdagen voor Breukelse jeugd bij onze club Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
maandag 28 april 2014
2014-04-28_oranje_bal.jpg Op Goede Vrijdag 18 april tijdens het zo fantastisch georganiseerde jaarlijkse schoolvoetbal en de Koningsspelen op vrijdag 26 april hebben in totaal 1400 kinderen zich sportief vermaakt op het terrein van FC Breukelen. Het bestuur van FC Breukelen wil alle vrijwilligers en deelnemende kinderen van harte bedanken voor de inzet.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 02 mei 2014 )
 
Antonio Cvetkovic van Ajax naar FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 25 april 2014
2014-04-25_antonio_cvetkovic.jpg Aanvaller Antonio Cvetkovic voetbalt volgend seizoen bij FC Breukelen. De speler van Ajax 2 geldt als een groot talent dat gemakkelijk de weg naar het doelnet vindt. Cvetkovic was vorig seizoen hard op weg om door te stoten van Ajax 2 naar Ajax 1 toen bij hem een kruisbandblessure in de knie roet in het eten gooide. Sinds enige tijd is hij echter weer geheel hersteld en Antonio heeft alweer de broodnodige speelminuten opgedaan in Ajax 2. FC Breukelen is ervan overtuigd dat het zich met de komst van Cvetkovic aanvallend goed heeft versterkt en hoopt op flink veel treffers van zijn voeten. Wij heten Antonio welkom aan de Broekdijk Oost en wensen hem een succesvolle periode bij FC Breukelen.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 02 mei 2014 )
 
Gerard van Nieuwkerk overleden Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 23 april 2014
2014-04-23_gerard_rouwkaart.jpg Op maandag 21 april jl. overleed 's morgens in het Antonius-ziekenhuis de heer Gerard van Nieuwkerk. Gerard voerde in het ziekenhuis een niet te winnen strijd met de ziekte A.L.S. Het bestuur van FC Breukelen herinnert zich Gerard - uiteraard als één van de Van Nieuwkerk-broers - vooral als fanatiek supporter van v.v. Nijenrodes en later FC Breukelen. Gerard vertoonde zich langs de lijn bij zowel het eerste elftal als bij de diverse teams waarin zijn kleinzoon Jop speelde. Naast voetbalfan was hij een hartstochtelijk en talentrijk tafeltennisser en schaatser. Het bestuur van FC Breukelen is geschokt door het plotselinge overlijden en wil graag haar medeleven betuigen aan familie en vrienden van Gerard van Nieuwkerk. Gerard werd 80 jaar. (Klik op de rouwkaart voor een vergrote versie.)
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 02 mei 2014 )
 
Voetbalclubs in Stichtse Vecht bundelen krachten voor verdere samenwerking Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 23 april 2014
2014-04-23_voorzitters_clubs_sv.jpg Op donderdag 17 april jl. kwamen de voorzitters van v.v. Maarssen, OSM'75, DWSM, v.v. DOB, v.v. Kockengen, NiTA, s.v. De Vecht, VIOD en FC Breukelen - de negen voetbalverenigingen in de gemeente Stichtse Vecht - voor het eerst bij elkaar in de bestuurskamer aan de Broekdijk Oost. Doel van dit initiatief is om te kijken op welke onderdelen de verenigingen elkaar kunnen versterken en op welke gebieden kan worden samengewerkt. De verenigingen lopen namelijk allemaal tegen dezelfde uitdagingen en kwesties aan. Voor nu is afgesproken om vóór de zomer van 2014 gezamenlijk een strategie/beleidsplan te schrijven om dit vervolgens te presenteren aan de wethouder en de gemeenteraad. Op deze manier willen de clubs het de gemeente makkelijker maken en een rondje langs de velden besparen, dit ter voorbereiding op de komende gemeentelijke harmonisatie op het gebied van beheer en onderhoud  van de sportaccommodaties.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 02 mei 2014 )
 
Doelman Sieuwerd Teerink vertrekt Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 21 april 2014
2012-06-12_sieuwerd_teerink.jpg Na de afgelopen weken zeer goed te hebben nagedacht of hij zijn werk en zijn sport/privéleven kon blijven combineren, is eerste-elftalkeeper Sieuwerd Teerink (26) tot de conclusie gekomen helaas afscheid te moeten nemen van FC Breukelen. Natuurlijk wil de talentvolle doelman het huidige seizoen aan de Broekdijk Oost op de best mogelijke manier afsluiten en hij zal er alles aan doen om FC Breukelen in de resterende duels naar de hoofdklasse te loodsen. Wij betreuren maar accepteren uiteraard Sieuwerds besluit om in Breukelen te stoppen en wensen hem alle succes en plezier in zijn werk en bij zijn hiernavolgende voetbalclub(s).
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 25 april 2014 )
 
Geen keeperstraining van Patrick Mur Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 18 april 2014
In verband met tweede paasdag (aanstaande maandag) en de komende meivakantie vallen de keeperstrainingen van Patrick Mur twee weken uit. De keeperstrainingen worden hervat op maandag 5 mei.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 02 mei 2014 )
 
FC Breukelen behoudt Edwin Soenarto Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 17 april 2014
2014-04-17_edwin_soenarto.jpg Vlak voor het weekend bijzonder goed nieuws: onze ijzersterke rechterverdediger Edwin Soenarto (ex-FC Utrecht, Volendam en FC Hilversum) zet zijn voetballoopbaan ook komend seizoen voort bij FC Breukelen. En dit ondanks aanbiedingen van clubs uit de hoofdklasse! Soenarto - bezig aan een prima seizoen - is een vaste waarde in de ploeg van Cor ten Bosch. Menig linksbuiten van de tegenstander weet meestal al binnen enkele minuten dat spelen tegen Edwin niet erg fijn is. Des te vervelender is het dat Edwin de laatste weken geplaagd wordt door een liesblessure die hem aan de kant houdt. Soenarto is zowel binnen als buiten de groep een bijzondere speler. Zo gaan we hem spoedig zien in zijn rol van DJ na de wedstrijden van het eerste elftal. Wij wensen Edwin een supersnel blessureherstel toe en nog een prachtige tijd in het eerste elftal bij FC Breukelen.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 25 april 2014 )
 
Slag om periode 3 is ongemeen spannend Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 17 april 2014
fcbreukelen(schild).jpgZaterdag volgt alweer de 24ste speelronde in de 1e klasse A. Oftewel: nog drie wedstrijden te gaan. Welke uitslagen dit weekeinde ook worden geboekt, er valt bij de top-4 geen noemenswaardige beslissing. FC Breukelen en LRC Leerdam kunnen hun titelmars zij-aan-zij voortzetten of één c.q. drie punten afstand van elkaar nemen; niet echt een garantie voor zorgeloze nachten in de resterende weken daarna. Nummer 3 VVZ'49 kan - mochten beide koplopers verliezen - bij winst in Almkerk het leidende duo op vijf punten naderen. Voor ARC ligt zelfs plek 3 binnen handbereik, maar dan moet men winnen bij SVL en het Soester VVZ'49 moet aan deze operatie 'onvrijwillig meewerken'. Als, dan, mocht, mits, maar ... u merkt het, we zitten in de beslissende fase van de competitie.
Laatst gewijzigd op ( zondag 20 april 2014 )
Lees meer... [Slag om periode 3 is ongemeen spannend]
 
Lorenzo Lassooij nieuwe aanwinst FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 17 april 2014
2014-04-17_lorenzo_lassooij.jpg Middenvelder Lorenzo Lassooij (23) zal komend seizoen de hoofdmacht van FC Breukelen komen versterken. Lorenzo maakt de overstap van de zondagselectie van v.v. De Meern. Hij speelde in augustus vorig jaar al op de velden van FC Breukelen tijdens het toernooi om de Vechtstreek Cup. De nieuweling aan de Broekdijk Oost is opgeleid bij s.v. Argon in Mijdrecht en heeft met zijn toenmalige club in de topklasse gespeeld. Vorig seizoen verhuisde Lassooij van Argon naar v.v. De Meern, waar hij onder zijn nieuwe coach Marinus Dijkhuizen basisspeler werd. Wij verheugen ons op Lorenzo's komst en wensen hem een plezierig en succesvol seizoen 2014-2015 met FC Breukelen.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 25 april 2014 )
 
Familiedag 2014 voor sponsoren Afdrukken
Geschreven door Evenementencommissie   
dinsdag 15 april 2014
fc breukelen familiedag a5 - sponsoren hr.png
 
Familiedag 2014 save the date Afdrukken
Geschreven door Evenementencommissie   
dinsdag 15 april 2014
fc breukelen familiedag a5 - genodigden.png
Laatst gewijzigd op ( maandag 19 mei 2014 )
 
Van der Post vertrekt, Van Rees komt Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 10 april 2014
2014-04-10_lars_van_der_post.jpg Afscheid nemen, het komt er een keertje van. Lars van der Post - oftwel Mister FC Breukelen - heeft besloten om FC Breukelen na dit seizoen te verlaten. Door drukte met zijn baan en in zijn persoonlijke omgeving wil Lars (24) minder trainen en hij kan daardoor volgend seizoen niet op een basisplaats rekenen. Om toch op zaterdag in een eerste elftal te kunnen spelen, gaat hij voetballen bij onze buren o.s.v. NiTA in Nieuwer Ter Aa. Wij danken Lars van der Post voor zijn altijd torenhoge inzet voor de teams waarin hij speelde en voor de jeugd van FC Breukelen, en wensen hem voor de toekomst veel plezier en succes 'aan de overkant van het kanaal'.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 18 april 2014 )
Lees meer... [Van der Post vertrekt, Van Rees komt]
 
FC Breukelen 3 kampioen zonder zelf te spelen Afdrukken
Geschreven door Patrick Mur   
zondag 06 april 2014
3.jpgDe wedstrijd van FC Breukelen 3 tegen NVC 2 kon na veel overleg helaas niet doorgaan. Hierdoor moest het mogelijke kampioensfeest een week uitgesteld worden. De enige concurrent s.v. De Vecht 2 moest winnen van OSM'75 2 om nog uitzicht te hebben op het kampioenschap. Elke andere uitslag betekende dat het derde elftal kampioen was.  De heer Rison was afgereisd naar OSM en kwam rond 14.00 uur met de melding  dat de uitslag 2-2 geworden was. FC BREUKELEN 3 IS KAMPIOEN!!! Op zaterdag 12 april speelt FC Breukelen 3 om 15.00 uur tegen SDO 3. Na deze wedstrijd zal er bij FC Breukelen een feestje zijn. Wij hopen dat er veel supporters zijn om er een mooi feest van te maken.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 12 april 2014 )
 
ARC 1 in inhaalduel ruim langs Roda'46 1 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zaterdag 29 maart 2014

roda46.jpgarc.gifEnkele weken terug brandde een deel van het clubhuis van Roda'46 af. Begrijperlijkerwijs werd de thuiswedstrijd in die week tegen ARC 1 afgelast. Vandaag is het duel ingehaald en voor de gastheren bleek er niets te halen. Men ging met maar liefst 0-4 onderuit tegen de sterke nummer vier van de ranglijst die in 2014 pas één keer verloor. De doelpunten vanmiddag waren van Gert Labots, Derek Prins (veel FC Breukelen-jeugdspelers kennen hem nog als DCT-trainer) en Daan van Leeuwen (2x).

Laatst gewijzigd op ( zondag 30 maart 2014 )
Lees meer... [ARC 1 in inhaalduel ruim langs Roda'46 1]
 
Mark den Hartogh weg bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 19 maart 2014
2012-04-02_markdenhartogh.jpg FC Breukelen-verdediger Mark den Hartogh (28) gaat FC Breukelen na dit seizoen verlaten. Mark heeft dan twee voetbaljaargangen in de hoofdmacht van ons eerste elftal gespeeld, nadat hij in 2012 de overstap maakte van VVA'71 naar de Broekdijk-Oost. Den Hartogh zal zijn voetballoopbaan voortzetten bij WNC (Waardenburg Neerijnen Combinatie) in Waardenburg dat uitkomt in Zuid I en op de ranglijst momenteel de derde plaats bezet. FC Breukelen dankt Mark den Hartogh voor zijn voorbeeldige inzet de afgelopen twee jaar en wensen hem veel plezier en succes bij zijn nieuwe vereniging. Uiteraard heeft hij ons wel beloofd de laatste wedstrijden van de competitie voor FC Breukelen tot het gaatje te gaan met een hopelijk geweldig seizoensslot. Ten slotte wensen we Mark en zijn Oranje-teamgenoten alle succes deze zomer op het politie-EK in Tsjechië (23-30 juni 2014).
Laatst gewijzigd op ( zondag 23 maart 2014 )
 
Nieuw jeugdkader stelt zich voor Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 18 maart 2014

2014-03-18_microfoon.jpg Zoals elder op deze site al aangekondigd en beloofd, volgen hier wat persoonlijke woorden van Marijn Aerns, de nieuwe Hoofdcoördinator Jeugd bij FC Breukelen, en van Henriëtte Satumalaij en Kitty Ellens-Korte, de Hoofden van de Evenementencommissie bij onze vereniging.

Laatst gewijzigd op ( vrijdag 23 mei 2014 )
Lees meer... [Nieuw jeugdkader stelt zich voor]
 
Djuric Winklaar tekent bij Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 17 maart 2014
winklaar, djuric.jpg Na de gruwelijke en langdurige kruisbandblessure aan de linkerknie - vorig seizoen opgelopen in de thuiswedstrijd tegen SDVB - lijkt de goed herstelde Djuric Winklaar (32) steeds dichter bij zijn oude niveau te komen. De door iedereen gewaardeerde en bijzonder sympathieke middenvelder uit Curaçao bekroonde afgelopen zaterdag zijn basisplaats in FC Breukelen 1 tegen v.v. Eemdijk zelfs met een treffer. Het doet de Technische Commissie van FC Breukelen bijzonder goed dat Djuric heeft besloten ook volgend seizoen het vertrouwde witte tenue te blijven dragen. Djuric Winklaar kwam eerder uit voor achtereenvolgens AGOVV Apeldoorn, AFC Quick 1890, s.v. Geinoord en Veensche Boys. Ook speelde hij negen interlands in het Nederlands-Antilliaans voetbalelftal.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 22 maart 2014 )
 
FootballVillage bezorgt jeugd 'top'voetbalervaring Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 16 maart 2014
130215_stefan_postma.jpg Stefan Postma (37), de gewaardeerde keeperstrainer van FC Utrecht en FC Breukelen, heeft al eerder op deze plek zijn enthousiaste trainersambities uiteengezet. Momenteel maakt Postma deel uit van het project FootballVillage dat grootse voetbalevenementen organiseert voor bedrijven, amateurclubs, trainers en jongeren. Bij FootballVillage zijn diverse oud-profvoetballers werkzaam als trainer, zoals Olaf Lindenberg (o.a. AZ, Ajax) en Patrick Pothuizen (o.a. FC Twente, NEC). Van 28 april t/m 2 mei staat FootballVillage in het Omnisport centrum in Apeldoorn waar men maar liefst 500 jongeren een onvergetelijke 'top'voetbalervaring gaat bezorgen. Klik hier voor meer informatie.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 12 april 2014 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 60 van 227