Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Alle nieuwsartikelen, meest recente eerst
Nacompetitie: Racings haken af Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 01 juni 2014
arc.giflrc.jpgalmkerk.pngZaterdag 31 mei bleek een dag vol motorpech voor de beide 'Racings' uit 1A. ARC (Alphense Racing Club) en LRC (Leerdamse Racing Club) gingen beide thuis onderuit. ARC kon het niet bolwerken tegen DOVO. De bezoekers uit Veenendaal stelden met een 1-3 zege handhaving in de hoofdklasse veilig. Ook LRC, lange tijd de paarswitte luis in de pels van FC Breukelen, kwam op het eigen sportpark Bruinsdeel de man met de hamer tegen. WVF uit Zwolle won de missie met 1-2 en veroordeelde LRC daarmee tot nog een jaar eerste klasse. Daarmee zagen alledrie de nacompetitieclubs uit 1A hun seizoenstoetje mislukken; VVZ'49 bleek immers vorige week al uitgeschakeld. De enige club die nog mag hopen op een mooi resultaat, is het stugge Almkerk dat gisteren in eigen huis de punten deelde met de zaterdagvoetballers van AFC (1-1). De return is volgende week zaterdag in Amsterdam. (Naast N.I.V.O.-Sparta, Leerdam Sport'55 degradeerde inmiddels ook CSW.)
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 03 juni 2014 )
 
Voor de tiende keer Aegon Copa Amsterdam Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 28 mei 2014
2014-05-28_flyer_copa.jpg Van 7 t/m 9 juni vindt in het Olympisch Stadion de tiende editie plaats van de Aegon Copa Amsterdam, een internationaal topjeugdvoetbaltoernooi voor spelers onder 19 jaar. Met deelnemers als Ajax, Men United (talententeam o.l.v. Ronald de Boer), Hamburger SV en Ajax Cape Town (de winnaar in 2013) komen in het Pinksterweekend 15-20.000 bezoekers af op dit spektakel. Het voetbaltoernooi is het middelpunt van het Copa Amsterdam Sportfestival (5 t/m 9 juni), waarbij het bruist van de sport rondom het Olympisch Stadion. Het Sportfestival bestaat uit tal van grote en kleine sportevenementen, zoals het NK/WK Cruyff Courts, NBB Streetball Masters en Amsterdam Sprint Challenge. Daarnaast is het hele weekend de Culibus aanwezig (waar je zelf een gezonde shake of wrap kunt maken), is er een Sutu wall (een interactieve sportmuur), kun je jezelf uitleven op de Eurobungee en is er een podium met diverse optredens (van balkunstenaars tot Braziliaanse sambales). Klik hier voor meer informatie en tickets.
Laatst gewijzigd op ( zondag 08 juni 2014 )
 
Jeugdtrainersnieuws, deel 2 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 28 mei 2014
Baby Nkinki Mutangila gaat in het nieuwe seizoen de B1 begeleiden. Baby heeft vorig jaar een uitstekend resultaat behaald met de A2. Hij heeft van het team een goed collectief weten te maken, een compliment waard. Baby heeft ambities in het trainersvak, ook hij zal met ingang van het nieuwe seizoen de KNVB-cursus Trainer Coach III volgen.
De trainer van de B2 is met ingang van het nieuwe seizoen Tom Britink. Tom heeft afgelopen seizoen voor het eerst kennisgemaakt met het trainersvak als trainer/coach van de C3. Samen met met zijn rechterhand Michel Hobma hebben ze een goed seizoen gedraaid, waarbij sommige spelers duidelijk progressie hebben gemaakt.

baby_mutangila.jpg  tom_britink.jpg
Baby Nkinki Mutangila en Tom Britink.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 05 juni 2014 )
 
Sluiting en onderhoud voetbalvelden: UPDATE Afdrukken
Geschreven door Wim Kragten, secretaris   
woensdag 28 mei 2014
2014-05-28_velden_gesloten.jpgOp vrijdag 30 mei begint het jaarlijkse onderhoud aan de GRASvelden van FC Breukelen. Op het hoofdveld en op veld 1 wordt een sproei-installatie aangelegd. De doelen en andere spelmaterialen zullen worden opgeruimd. Het bestuur verzoekt alle trainers/leiders met klem géén gebruik meer te maken van de GRASvelden. Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 05 juni 2014 )
 
Hoofdklasse lonkt voor Mitchell van Friderici Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 27 mei 2014
2014-05-27_mitchell_van_friderici.jpg Kersverse zaterdaghoofdklasser FC Breukelen mag weer een nieuwe speler in het witte tenue hijsen. Het gaat om aanvaller Mitchell van Friderici, topscorer van v.v. Eemdijk dat dit seizoen de competitie in 1A op de zevende plaats afsloot. Van Friderici scoorde in deze campagne zestien keer, werd aldus derde in de topscorerseindlijst samen met onze Deen van Embricqs, Martijn Verkerk van SVL en het VVZ'49-duo Oskar van Logtestijn-Joel Bade. Aan de ijzersterke en boomlange Van Friderici - gisteren werd hij 27 - de niet-eenvoudige taak om FC Breukelen-lieveling en -scherpschutter Jacky Castelijns te doen 'vergeten'. (Jacky verhuist, zoals u weet, binnenkort naar Denemarken.) FC Breukelen kijkt met genoegen uit naar het debuut van Mitchell van Friderici en wenst hem een fijne en succesvolle tijd bij onze vereniging.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 03 juni 2014 )
 
Stand van zaken nacompetitieclubs 1A Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 26 mei 2014

Promotie naar hoofdklasse
arc.gifvvz49.jpglrc.jpgPoule 1 ARC won op 17 mei bij Sliedrecht met 1-4, Sliedrecht won dit weekend met 1-0 bij DOVO. Sliedrecht is uitgeschakeld.
Zaterdag 31 mei: ARC - DOVO.
Poule 2 VVZ'49 verloor twee keer (met 3-0 bij DSO en dit weekend thuis met 2-3 van Montfoort) en blijft eersteklasser.
Zaterdag 31 mei: Montfoort - DSO.
Poule 5 LRC won bij Oranje Nassau met 1-0 en WVF won thuis van ON met 4-1. Oranje Nassau is uitgeschakeld.
Zaterdag 31 mei: LRC - WVF.

Laatst gewijzigd op ( vrijdag 30 mei 2014 )
Lees meer... [Stand van zaken nacompetitieclubs 1A]
 
Mettin Copier van Leonidas naar FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 23 mei 2014
2014-05-23_mettincopier.jpg Centrale verdediger Mettin Copier (25) van de Rotterdamse zondagtopklasser Leonidas speelt volgend seizoen bij FC Breukelen. De linksbenige Copier, die in Woerdense Verlaat woont en bij wie 'Gecertificeerd Personal Trainer' op het visitekaartje staat, kan terugzien op een gevarieerd voetbalverleden bij Siveo, Elinkwijk, AZ, Telstar, FC Oss en Dayton Dutch Lions, de club van voormalig FC Breukelen-speler Ivar van Dinteren. Dankzij zijn Nederlands-Oostenrijkse nationaliteit kwam Mettin Copier in 2009 ook al uit voor Oostenrijk U21. FC Breukelen is zeer content met de komst van Mettin en wenst hem in zijn nieuwe team een heel mooi, plezierig en succesvol seizoen 2014-2015.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 30 mei 2014 )
 
Jack Castelijns stopt bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 20 mei 2014
castelijns, jacky.jpg Jack Castelijns gaat FC Breukelen verlaten om zijn geluk te beproeven in Denemarken, het thuisland van zijn geliefde Tina. De 27-jarige Castelijns vertelde dat het hier om een van de moeilijkste beslissingen in zijn leven ging. Omdat Tina in Denemarken woont en werkt, zagen de twee elkaar alleen in de weekends en de vakanties. Door te verhuizen naar Tina is dat 'probleem' vooralsnog getackled. Maar natuurlijk wil Jack in Denemarken ook voetballen en hij staat nu op het punt om een tweejarig contract te tekenen bij de club B.93 in Kopenhagen. De zaken gaan dus razendsnel, vooral ook omdat de Deense voetbalcompetitie al in juli begint. Allerlei zaken moeten nog worden geregeld met o.a. de KNVB, de DBU (Dansk Boldspil-Union) en FC Breukelen voordat Jack speelgerechtigd is.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 30 mei 2014 )
Lees meer... [Jack Castelijns stopt bij FC Breukelen]
 
A-selectie bedankt supporters van FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Daniël Kops   
zondag 18 mei 2014
1.jpgTrouwe supporters,

Iets meer dan een jaar geleden vroegen wij jullie onvoorwaardelijke steun voor de wedstrijden die wij in de nacompetitie moesten spelen. Zoals jullie weten liepen deze wedstrijden niet zoals gepland en verdwenen onze promotiekansen als sneeuw voor de zon. Gelukkig kregen we dit jaar een herkansing. Ondanks een dramatische start zijn jullie ons blijven steunen. Dit heeft erin geresulteerd dat wij uiteindelijk de goede weg zijn ingeslagen en vanaf september 2014 niet meer hebben verloren! Het resultaat mag er wezen: promotie naar de Hoofdklasse!
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 30 mei 2014 )
Lees meer... [A-selectie bedankt supporters van FC Breukelen]
 
LRC Leerdam en ARC winnen, VVZ'49 hard onderuit Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 18 mei 2014

Uitslagen nacompetitie HK/1eK, zaterdag 17 mei
Oranje Nassau Groningen - LRC Leerdam 1-2
DSO Zoetermeer - VVZ'49 3-0
Sliedrecht - ARC 1-4

Uitslagen nacompetitie 1eK/2eK, zaterdag 17 mei
CSW - Woudenberg 1-2
Beursbengels - Almkerk 0-0

Laatst gewijzigd op ( zondag 18 mei 2014 )
 
Inleveren sleutels en FC Breukelen-kleding Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zaterdag 17 mei 2014
fcbreukelen.jpgZoals gebruikelijk verwacht FC Breukelen na het seizoen de uitgeleende sleutels en clubkleding terug. Van de jeugdtrainers die na dit seizoen stoppen als trainer, ontvangen we graag de sleutels én de clubkleding; van de trainers die volgend seizoen doorgaan, alleen de sleutels. Inleveren graag bij André van Dijk na overleg met André: 0346-261185, 06-13228661; a.g.dijk@casema.nl.
Laatst gewijzigd op ( maandag 09 juni 2014 )
 
Gezocht: trainer meidenvoetbal (M/V) Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 14 mei 2014
2014-05-14_meidenvoetbal.jpgMeidenvoetbal is de snelstgroeiende teamsport in Nederland. Ook bij FC Breukelen neemt het aantal voetballende meiden elk jaar toe. Vanaf september 2014 zoekt FC Breukelen daarom een extra trainer voor MC1; een gezellig team met beginnende en gevorderde spelers van 13 tot 15 jaar. Heb je ervaring als voetbaltrainer en durf je de uitdaging met onze meiden aan? Neem dan contact op met de jeugdcommissie via hc-jeugd@fcbreukelen.nl of maerns78@gmail.com.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 30 mei 2014 )
 
CSW ontloopt directe degradatie in Nieuwegein Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 13 mei 2014
nivosparta.jpgcsw.jpgOp een druk bezocht Sportpark Parkhout van s.v. Geinoord in Nieuwegein won CSW vanavond de beslissingswedstrijd tegen N.I.V.O.-Sparta uit Zaltbommel met 0-1. De voorsprong stond al binnen het kwartier in de eerste helft op het bord. Hierdoor speelt CSW nacompetitie voor handhaving in de eerste klasse en mag N.I.V.O.-Sparta (veleden jaar nog hoofdklasser) het komend seizoen in de tweede klasse gaan proberen. CSW gaat zaterdag a.s. verder met een thuiswedstrijd tegen v.v. Woudenberg. Een week later volgt de return.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 17 mei 2014 )
 
Klaas-Jan Huntelaar Foundation bestaat 2 jaar: kom zondag naar Zeist Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 12 mei 2014
2014-05-12_kjhf.jpg Op zondag 18 mei 2014 wordt gevierd dat de Klaas-Jan Huntelaar Foundation alweer twee jaar bestaat. Daarom is er ook dit jaar weer de Klaas-Jan Huntelaar Foundation TEAM-dag bij het KNVB Sportcentrum in Zeist. Er wordt op die dag een toernooi georganiseerd (8 deelnemers) en er zijn voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar diverse voetbalactiviteiten. Deelname is helemaal gratis, dus schrijf je snel in. Klik hier voor meer informatie.
Laatst gewijzigd op ( zondag 18 mei 2014 )
 
Groot kampioensfeest dankzij velen Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
zondag 11 mei 2014
2012-03-29_jonathanramaker.jpgGraag wil ik mijn dank uitspreken aan iedereen die het grootse kampioensfeest van gisteren mogelijk heeft gemaakt: de selectie, de staf (Cor, Herman, Stefan, Richard, André, Jan Willem, Marco en Raymond), de Stichting Topvoetbal, de supporters, alle vrijwilligers (met name de mannen bij de entree, de schoonmaakploeg o.l.v. Piet Zwanink, de barploeg, de op- en afbouwploeg), Wilco van Schaik, Abdunasser el Wadani, Joost Visser, Marco van Neerbos, Piet Menke, Monique Bout, Ido van Wieren, Ester Pesiwarissa, de D2, de meiden van de D5M/MC1 en wedstrijdbalsponsor Argus Etiketten BV.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 17 mei 2014 )
Lees meer... [Groot kampioensfeest dankzij velen]
 
Oranje Designer Dress te koop bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 09 mei 2014
jurk-logo.jpg De Oranjekoorts is dit jaar dubbel en dwars aanwezig. Na Koningsdag staat in juni het WK 2014 op onze Oranjevreugde te wachten. Om dit geheel in stijl te beleven heeft modeontwerpster Monique Collignon een unieke Oranje Designer Dress ontworpen die a.s. zaterdag exclusief voor € 10,- bij FC Breukelen te koop is. Hiervan gaat € 2,- per jurkje naar FC Breukelen, kortom, een win-winkoop. In samenwerking met Fly Brazil heeft Monique Collignon nog een superactie in petto: wie een jurkje koopt, maakt kans op een 9-daagse reis voor twee personen naar Brazilië (t.w.v. € 2.750,-)! Om kans te maken op de reischeque stuur je een foto van jezelf in het jurkje met je gegevens naar info@moniquecollignon.com. Na het WK 2014 wordt de winnaar van de reis bekendgemaakt.
Laatst gewijzigd op ( zondag 11 mei 2014 )
Lees meer... [Oranje Designer Dress te koop bij FC Breukelen]
 
Deen van Embricqs racet door bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 09 mei 2014
2014-05-09_deen_van_embricqs.jpg Hij heeft ons lang in het ongewisse gelaten, maar gisteren was daar de witte rook: Deen van Embricqs (23) blijft bij FC Breukelen. Van Embricqs - in 2011 overgekomen van FC Volendam -  is dit seizoen in absolute topvorm en een echte bezienswaardigheid geworden in de eerste klasse A. Talloze tegenstanders en toeschouwers bekennen na een wedstrijd tegen FC Breukelen nog nooit zo'n snelle voetballer te hebben gezien. Hopelijk is zijn snelheid morgen in de laatste competitiewedstrijd weer een beslissende factor die naar een zege leidt. Of anders wellicht zijn trefzekerheid; Deen scoorde dit seizoen al zestien keer en leverde daarnaast ontelbare assists af aan het koningskoppel Kops-Castelijns. FC Breukelen wenst Deen van Embricqs een fantastisch nieuw seizoen aan de Broekdijk Oost, hopelijk spelend in de hoofdklasse.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 17 mei 2014 )
 
Jeugdtrainers nieuw seizoen melden zich al Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 07 mei 2014
Hier presenteren wij enkele jeugdtrainers van FC Breukelen voor het komende seizoen. Echt nieuw bij onze club als jeugdtrainer (hoewel hij als voetballer geruime tijd aan de Broekdijk Oost heeft gespeeld) is John Hityahubessy. John gaat zich bezighouden met de E1. Verder blijven oudgedienden Tom Kalkhuis en Marcel van Oosterom ook volgend seizoen zich inspannen om de jeugd beter te maken. Tom voetbalt - zoals bekend - in FC Breukelen 1; hij gaat de D1 trainen (deed dit seizoen de D2). Marcel voetbalt in FC Breukelen 3 en hij neemt de D2 onder zijn hoede (dit seizoen de E1).

johnny_hityahubessy.jpg tom_kalkhuis.jpg marcel_van_oosterom.jpg
V.l.n.r.: John, Tom en Marcel.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 21 mei 2014 )
 
Roy Schaap tekent bij Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
woensdag 07 mei 2014
2014-05-07_roy_schaap_tekent_bij.jpg Verdediger Roy Schaap (24) komt ook volgend seizoen uit voor FC Breukelen 1. De kopsterke Schaap zag zijn aanvoerdersband in de loop van dit seizoen verhuizen naar de arm van zijn oud-teamgenoot bij DOVO Daniël Kops, maar Roy kan - met de laatste competitiewedstrijd voor de boeg - terugkijken op een zeer sterk seizoen. Daarin scoorde hij zelf vier keer. Roy staat as we speak met FC Breukelen op de rand van het kampioenschap in de eerste klasse A en promotie naar de hoofdklasse. Daarvoor moet het team a.s. zaterdag thuis tegen VVZ'49 zo'n resultaat neerzetten, dat het concurrent LRC Leerdam achter zich laat. FC Breukelen is zeer content met Roy Schaaps verlenging bij de club en wenst hem komende zaterdag en volgend seizoen veel succes.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 17 mei 2014 )
 
Beëindiging lidmaatschap of overschrijving naar andere vereniging Afdrukken
Geschreven door Bart van den Kerkhof, ledenadministrateur   
vrijdag 02 mei 2014
2012-05-10_overschrijvingsformulier_knvb.jpg Het einde van het voetbalseizoen 2013-2014 nadert. Volgens de statuten van FC Breukelen moeten leden die met ingang van het komende seizoen het lidmaatschap willen opzeggen, dit vóór 31 mei 2014 schriftelijk (per brief of per e-mail) kenbaar maken bij de ledenadministrateur van de vereniging Bart van den Kerkhof, Beereveld 15, 3621 GW Breukelen, bm.kerkhof@hetnet.nl of administratie@fcbreukelen.nl. Leden die zich ná die datum afmelden, moeten een bedrag betalen voor de administratieve afhandeling naar de KNVB.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 17 juni 2014 )
Lees meer... [Beëindiging lidmaatschap of overschrijving naar andere vereniging]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 21 - 40 van 227