Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Alle nieuwsartikelen, meest recente eerst
Ook De Lange en Teerink blijven Afdrukken
Geschreven door Jan Kabalt   
woensdag 09 januari 2013
fcbreukelen.jpgCentrale verdediger Rick de Lange (22) en keeper Sieuwerd Teerink (25) zijn ook volgend seizoen van de partij aan de Broekdijk Oost. Dat heeft het boomlange duo laten weten aan de Technische Commissie van FC Breukelen. Goalie Teerink kwam dit seizoen over van HBOK uit Amsterdam en ontwikkelde de eerste seizoenshelft zijn talenten verder onder keeperstrainer Stefan Postma. Teerink bleek dit seizoen op cruciale momenten een betrouwbare sluitpost en hoopt zijn niveau dit en volgend seizoen te handhaven en zich verder te ontwikkelen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 29 januari 2013 )
Lees meer... [Ook De Lange en Teerink blijven]
 
Kops en Van der Sluijs ook volgend seizoen bij FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Jan Kabalt   
dinsdag 08 januari 2013
fcbreukelen.jpgDaniël Kops (25) en Rob van der Sluijs (25) spelen ook in het seizoen 2013-2014 voor FC Breukelen, zo hebben zij de club laten weten. De trefzekere spits en de verdediger geven aan het enorm naar hun zin te hebben bij onze club. Kops en Van der Sluijs zijn al vanaf zesjarige leeftijd met elkaar bevriend en voetbalden ook al op die leeftijd met elkaar. Hun wegen scheidden zich later doordat Kops zich richtte op het topamateurvoetbal en Van der Sluijs bij diverse clubs in het betaalde voetbal ging spelen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 29 januari 2013 )
Lees meer... [Kops en Van der Sluijs ook volgend seizoen bij FC Breukelen]
 
Eerste bijeenkomst Commissie Sportiviteit en Respect Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
zondag 30 december 2012
121209_zonder_respect_geen_voetbal.jpg Op woensdag 19 december kwam de Commissie Sportiviteit en Respect bijeen met haar leden Ester Pesiwarissa, Gert van der Tol, Marco van Neerbos, Rudy Bouwman, Demmie Brouweriks, Stefan Hoogvliet, Bram van Vliet, Sjaak van der Post, Hans Kabalt, Maxim Presburg, Erik Hadderingh en Dion Kooij. Wij spraken deze avond over de manier waarop wij de positieve krachten binnen onze vereniging boven water krijgen en behouden. Ook is er gesproken over wat er zoal op zaterdagmiddag 8 december door de jeugd is benoemd tijdens de stellingen.
Laatst gewijzigd op ( zondag 13 januari 2013 )
Lees meer... [Eerste bijeenkomst Commissie Sportiviteit en Respect]
 
Opbrengst Colombia Cup naar plaatselijk initiatief Afdrukken
Geschreven door J├╝rgen Reiprich   
donderdag 27 december 2012

121227_voedselbankstichtsevecht.jpg De donaties tijdens het zaalvoetbaltoernooi om de Colombia Cup 2012 op 29 december in de Stinzenhal zullen ten goede komen aan een lokaal initiatief, namelijk de Voedselbank Stichtse Vecht.
"Wij gaan verspilling van voedsel tegen door dit bij bedrijven in te zamelen en gratis te verstrekken aan mensen die in Nederland onder de armoedegrens leven. Wij werken uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers. Wekelijks eten circa twintigduizend gezinnen, ruim vijftigduizend mensen, in Nederland van het voedselpakket dat zij gratis van de voedselbank krijgen. Om in aanmerking te komen voor een voedselpakket mag men als alleenstaande niet meer dan 175 euro per maand overhouden na aftrek van vaste lasten zoals huur, gas, water, licht en verzekering. Voor gezinnen gelden andere richtlijnen. Elk jaar worden meer dan negenhonderdduizend pakketten uitgedeeld. De voedselbank betaalt niet voor voedsel. Het werk wordt op dit moment verricht met zo’n zesduizend onbetaalde vrijwilligers."

Laatst gewijzigd op ( zaterdag 29 december 2012 )
Lees meer... [Opbrengst Colombia Cup naar plaatselijk initiatief]
 
FC Breukelen na winterstop in nieuwe Quick-tenues Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
maandag 17 december 2012
121217_quick_logo.jpgZoals in een eerder bericht vermeld, heeft FC Breukelen gekozen voor de samenwerking met het kledingmerk Quick. Op vrijdag 14 december is officieel de handtekening gezet onder het contract. Hoofdsponsor ING sponsort daarbij de hele jeugd en FC Breukelen 1. Op de eerste wedstrijddag na de winterstop kunnen alle teamleiders de tassen omruilen op de club. Hans Bijlenga en André van Dijk nemen de coördinatie hiervan op zich. We verheugen ons nu al op de mooie tenues van het oer-Hollandse kwaliteitsmerk Quick.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 09 januari 2013 )
Lees meer... [FC Breukelen na winterstop in nieuwe Quick-tenues]
 
Voor alle FC Breukelen-teams een band met Respect Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
vrijdag 14 december 2012
121214_unieke_aanvoerdersband.jpg FC Breukelen laat het onderwerp Zonder Respect Geen Voetbal niet los. De Commissie Sportiviteit en Respect, opgericht aan het eind van de zeer goed bezochte bijeenkomst in ons clubhuis afgelopen zaterdag 8 december, gaat onder leiding van Ciska Fessl van de KNVB aan de slag om met concrete zaken dit onderwerp te borgen binnen onze vereniging. Wat er op zondag 2 december bij s.c. Buitenboys is voorgevallen, mag nooit meer gebeuren. Geweld hoort niet thuis op het voetbalveld. FC Breukelen heeft voor alle teams een aanvoerdersband besteld met de tekst 'RESPECT' waarmee wij na de winterstop gaan spelen. De opbrengst van de verkoop van deze unieke aanvoerdersbanden komt 100% ten goede aan de Stichting Moed, een stichting tegen zinloos geweld.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 09 januari 2013 )
 
Verslag bijeenkomst Sportiviteit en Respect 8 december 2012 Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
zondag 09 december 2012
121209_zonder_respect_geen_voetbal.jpg Aan de oproep om op zaterdag 8 december om 12.00 uur naar het clubhuis te komen, werd door de jeugd, trainers, leiders, scheidsrechters, vrijwilligers en ouders goed gehoor gegeven. De voorzitter opende de bijeenkomst Sportiviteit en Respect door stil te staan bij het tragische overlijden van Richard Nieuwenhuizen zondag 2 december jl. bij s.c. Buitenboys. Hierna werd een minuut stilte in acht genomen. Diverse leden kwamen aan het woord om over hun gevoel bij deze verschrikkelijke gebeurtenis te spreken. Met een opkomst van ca. honderd man en het Meiden B-team hebben wij vervolgens onder leiding van Ciska Fessl van de KNVB in groepen verschillende stellingen behandeld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 01 januari 2013 )
Lees meer... [Verslag bijeenkomst Sportiviteit en Respect 8 december 2012]
 
Jeugdbijeenkomst Sportiviteit en Respect Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 08 december 2012
Hier een foto-impressie van de bijeenkomst van vanmiddag in de kantine.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 11 december 2012 )
 
Sportiviteit en Respect - Bij sport hoort geen geweld Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
donderdag 06 december 2012
121206_bepaal_je_ambitie.jpg Oproep om mee te denken hoe wij als FC Breukelen moeten omgaan met (verbaal) geweld langs en op de velden. Wat voor vereniging zijn wij nu en wat voor vereniging willen we zijn? Wat gaat goed en wat kan beter? Welke ambitie hebben wij, hoe bepalen we die en op welke wijze creëren we draagvlak bij de leden? Het is belangrijk om te weten waar we staan om te bepalen waar we met de vereniging naartoe willen. De KNVB heeft daarvoor een instrument, genaamd 'Bepaal je Ambitie'.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 01 januari 2013 )
Lees meer... [Sportiviteit en Respect - Bij sport hoort geen geweld]
 
"De vereniging bestaat niet, leve het verenigen" Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
dinsdag 20 november 2012
fcbreukelen.jpgVoor iedereen die betrokken is of wil zijn bij onze vereniging, graag uw aandacht voor dit filmpje.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 01 januari 2013 )
 
Verbouwing accommodatie FC Breukelen krijgt gestalte Afdrukken
Geschreven door Jonathan Ramaker, voorzitter   
maandag 12 november 2012
121121_verbouwing.jpgFC Breukelen wil vooruit. Niet alleen qua voetbal, maar ook op het gebied van clubgevoel, sociale samenhang, leuke activiteiten en plezier voor iedereen. Onze clubaccommodatie kan hierin een belangrijke rol spelen. Omdat het geld ontbreekt om een volledig nieuw clubgebouw met kleedkamers neer te zetten, hebben we besloten de komende jaren de huidige accommodatie aan te pakken en te verfraaien. Hiervoor hebben twee van onze leden - Dick van Wageningen (van dirk architecten / Claus en Kaan Architecten) en Barbara van Brussel (van Studio Barbara van Brussel) - op vrijwillige basis een masterplan gemaakt. Dit plan gaat uit van het opknappen van het bestaande clubgebouw in verschillende stappen, al naargelang de beschikbare middelen.
Laatst gewijzigd op ( maandag 03 december 2012 )
Lees meer... [Verbouwing accommodatie FC Breukelen krijgt gestalte]
 
Onze club in de media Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
vrijdag 02 november 2012
Onder het tabje Nieuws vindt u vanaf nu de categorie In de media. In deze rubriek zullen wij verwijzen naar berichtgeving over onze club FC Breukelen in andere media. We trappen af met een kort interview met doelman van het eerste elftal Sieuwerd Teerink.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 17 november 2012 )
 
FC Breukelen-nieuws in de media Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
vrijdag 02 november 2012


Nieuws over FC Breukelen in de media. Helaas zijn niet alle uitingen hieronder even scherp te lezen op uw beeldscherm. Onze excuses daarvoor. (Update: de nieuwste berichten staan vanaf nu bovenaan.)

Na seizoen 2013-2014
Vertrek van vrienden Lars en Jacky (website Rondom Voetbal, 29-05-2014)
Jeffrey Pfoster en Jürgen Reiprich over toekomst FC Breukelen (website Rondom Voetbal, 26-05-2014)
Jack Castelijns over zijn vertrek naar Denemarken (AD-UN, 24-05-2014)

Seizoen 2013-2014
Kampioenswedstrijd FC Breukelen 1 - VVZ'49 1 (5-2) (AD-UN, 11-05-2014)
Cor ten Bosch geniet van spelplezier (AD-UN, 09-05-2014)
Competitiewedstrijd Roda'46 1 - FC Breukelen 1 (0-5) (AD-UN, 05-05-2014)
Competitiewedstrijd FC Breukelen 1 - ASC Nieuwland 1 (2-1) (AD-UN, 22-04-2014)
Cor ten Bosch blikt terug na eerste seizoen bij FC Breukelen (De Vechtstroom, 16-04-2014)
Competitiewedstrijd ARC 1 - FC Breukelen 1 (2-4) (AD-Alphen, 14-04-2014)
Competitiewedstrijd ARC 1 - FC Breukelen 1 (2-4) (AD-UN, 14-04-2014)
Competitiewedstrijd FC Breukelen 1 - h.s.v. De Zuidvogels 1 (3-1) (AD-UN, 07-04-2014)
Competitiewedstrijd Leerdam Sport'55 1 - FC Breukelen 1 (0-7) (AD-UN, 24-03-2014)
Competitiewedstrijd FC Breukelen 1 - v.v. Eemdijk 1 (3-3) (AD-UN, 17-03-2014)
Mitchell de Zwart en de wedstrijd tegen CSW (AD-UN, 07-03-2014)
Video-interview FC Breukelen-spits Daniël Kops (website RTV Stichtse Vecht, 24-02-2014)
Competitiewedstrijd v.v. De Meern 1 - FC Breukelen 1 (0-1) (AD-UN, 17-02-2014)
Erelid en veteraan Piet Zwanink 75 jaar en nog steeds actief (AD-UN, 10-02-2014)
Video-interview FC Breukelen-spits Jack Castelijns (website RTV Stichtse Vecht, 10-02-2014)
Competitiewedstrijd FC Breukelen 1 - SVL 1 (7-3) (AD-UN, 03-02-2014)
Edwin Soenarto gelooft in titelkansen (AD-UN, 31-01-2014)
Competitiewedstrijd LRC 1 - FC Breukelen 1 (0-2) (AD-UN, 20-01-2014)
Competitiewedstrijd VVZ'49 1 - FC Breukelen 1 (2-2) (AD-UN, 16-12-2013)
Interview Cor ten Bosch over topper tegen VVZ'49 (AD-UN, 13-12-2013)
Competitiewedstrijd ASC Nieuwland 1 - FC Breukelen 1 (2-6) (AD-UN, 02-12-2013)
Competitiewedstrijd FC Breukelen 1 - ARC 1 (4-4) (AD-UN, 18-11-2013)
Competitiewedstrijd De Zuidvogels - FC Breukelen 1 (2-7) (AD-UN, 11-11-2013)
Competitiewedstrijd FC Breukelen 1 - CSW 1 (8-1) (AD-UN, 14-10-2013)
"Even vragen aan" Roy Schaap, aanvoerder FC Breukelen (AD-UN, 10-10-2013)
Competitiewedstrijd FC Breukelen 1 - v.v. De Meern 1 (1-1) (AD-UN, 30-09-2013)
"Even vragen aan" Cor ten Bosch, trainer FC Breukelen (AD-UN, 26-09-2013)
Lucien Dors op titeljacht (AD-UN, 24-09-2013)
Competitiewedstrijd SVL 1 - FC Breukelen 1 (4-3) (AD-UN, 23-09-2013)
Competitiewedstrijd FC Breukelen 1 - LRC 1 (0-4) (AD-UN, 09-09-2013)

Voorbereiding seizoen 2013-2014
Interview Roy en Dennis Schaap (AD-UN, 20-08-2013)

Na seizoen 2012-2013
Realmadrid Foundation Campusexperience bij FC Breukelen (Vechtstroom, 10-07-2013)
FC Breukelen-verdediger Mark den Hartogh als aanvoerder naar WK voor militairen (AD-UN, 25-06-2013)

Seizoen 2012-2013
Video nacompetitiewedstrijd FC Breukelen 1 - SDC Putten 1 (website SDCTV, 19-05-2013)
Video Louis van Gaal traint junioren bij FC Breukelen (website RTVUtrecht, 15-05-2013)
Interview nieuwe trainer van FC Breukelen Cor ten Bosch (AD-UN, 12-04-2013)
Interview nieuwe trainer van FC Breukelen Cor ten Bosch (Het Amsterdamsche Voetbal, 11-04-2013)
Jeffrey Pfoster over zijn overstap naar FC Breukelen (AD-UN, 10-04-2013)
Video-interview FC Breukelen-keeper Nick Turksma (website RTV Stichtse Vecht, 17-03-2013)
Video-interview FC Breukelen-spits Daniël Kops (website RTV Stichtse Vecht, 17-03-2013)
Doelman Sieuwerd Teerink mist slotfase competitie (AD-UN, 12-03-2013)
Interview FC Breukelen 1-speler David van der Veld (AD-UN, 08-03-2013)
Hoofdtrainer Willem Leushuis en FC Breukelen uit elkaar (AD-UN, 08-02-2013)
Hoofdtrainer Willem Leushuis en FC Breukelen uit elkaar (website RTV Stichtse Vecht, 07-02-2013)
FC Breukelen 1 verslaat s.v. Spakenburg 1 in bekercompetitie (AD-UN, 30-01-2013)
Trainingskamp FC Breukelen 1 in Egmond aan Zee, 4-6 januari 2013 (AD-UN, 07-01-2013)
Interview FC Breukelen 1-doelman Sieuwerd Teerink (Het Amsterdamsche Voetbal, 31-10-2012)

Voorbereiding seizoen 2012-2013
Videoverslag oefenwedstrijd DETO Twenterand 1 - FC Breukelen 1 (website RTV Oost, 21-07-2012)

Laatst gewijzigd op ( vrijdag 30 mei 2014 )
 
'FC Breukelen bewijs van succesvolle fusie' Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 04 oktober 2012

fcbreukelen.jpgFC - FusieClub - Breukelen bestaat in 2012 vijf jaar. In de gratis voetbalkrant Rondom Voetbal van september 2012 verscheen een interview met Gert van Es, Henk van Laatum en Marco van der Meer, waarin zij terugblikken op de fusie van CSV Vitesse en VV Nijenrodes tot FC Breukelen. Dat interview staat hieronder.

Laatst gewijzigd op ( vrijdag 26 oktober 2012 )
Lees meer... ['FC Breukelen bewijs van succesvolle fusie']
 
Privacyverklaring FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 01 september 2012
Algemeen
Wanneer u lid wordt van de vereniging, een bestelling plaatst, u aanmeldt voor een e-mailnieuwsbrief, deelneemt aan een actie, gebruikmaakt van onze onlinediensten, contact opneemt met FC Breukelen of anderszins gebruik maakt van de diensten van FC Breukelen, worden de door u verstrekte en gebruikte persoonsgegevens vastgelegd en verwerkt. FC Breukelen vindt het belangrijk om uw persoonsgegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. FC Breukelen houdt zich daarom aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Doeleinden gegevensverwerking
De verstrekte persoonsgegevens kunnen door FC Breukelen worden verwerkt voor de volgende doeleinden:
1. Voor de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld om de door u gekozen producten, diensten of informatie te leveren.
2. Als u een betaalde dienst of product hebt afgenomen, om te factureren.
3. Om u in de gelegenheid te stellen informatie te plaatsen en uit te wisselen op de FC Breukelen-website of, indien de website die mogelijkheid biedt, contact op te nemen met andere gebruikers van die website.
4. Om u op de hoogte te houden van de producten en diensten van FC Breukelen.
5. Om u een nieuwsbrief, gebruikersinformatie, servicebericht of andere (al dan niet elektronische) boodschap te sturen.
6. Om het inloggen via social-mediadiensten van derde partijen mogelijk te maken.
7. Om u gerichte advertenties te tonen. Zo kan bijvoorbeeld een advertentie worden getoond van een product of dienst waarvan FC Breukelen op basis van de door haar verwerkte gegevens vermoedt dat u daarvoor interesse hebt.
8. Om te voldoen aan de op FC Breukelen van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Uw persoonsgegevens kunnen voor de voornoemde doeleinden worden uitgewisseld met of ter beschikking worden gesteld aan FC Breukelen.

Bij gebruikmaking van onze interactieve diensten, is het mogelijk dat automatisch voor u een account wordt aangemaakt met gebruikmaking van de door u reeds verstrekte persoonsgegevens in het kader van één van onze andere diensten. Ook is het mogelijk dat wanneer u gebruikmaakt van verschillende FC Breukelen-producten en/of -diensten, de in dat kader verstrekte gegevens worden gecombineerd met gegevens afkomstig van (het gebruik van) andere FC Breukelen-producten en/of -diensten.

Gegevensverstrekking aan derden
Uw gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming niet verstrekt aan partijen die niet tot FC Breukelen behoren, behoudens het navolgende. Uw gegevens kunnen zonder uw uitdrukkelijke toestemming worden verstrekt aan partijen die door FC Breukelen worden ingeschakeld bij de uitvoering van haar dienstverlening (bijvoorbeeld de leverancier van een door u besteld product). In een dergelijk geval worden uw gegevens slechts gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt (bijvoorbeeld de levering van het product). Daarnaast is het mogelijk dat FC Breukelen op grond van geldende wet- en regelgeving verplicht wordt bepaalde gegevens te verstrekken, bijvoorbeeld aan de politie in het kader van een opsporingsonderzoek. FC Breukelen zal in deze gevallen uitsluitend gegevens verstrekken als duidelijk is dat een wettelijke verplichting tot verstrekking bestaat. Ten slotte kan FC Breukelen uw gegevens doorgeven aan derden, bijvoorbeeld indien een derde van oordeel is dat de inhoud van uw advertentie inbreuk maakt op zijn intellectuele eigendomsrechten of dat sprake is van onrechtmatige uitingen op één van de fora die FC Breukelen ter beschikking stelt. In dergelijke gevallen zal FC Breukelen uw gegevens uitsluitend onder strikte voorwaarden verstrekken waarbij steeds rekening wordt gehouden met uw belangen.

Cookies
Bij gebruik van websites van FC Breukelen kan informatie over uw gebruik van deze websites worden verzameld, bijvoorbeeld door middel van cookies. Meer informatie over cookies is te vinden in de Cookieverklaring van FC Breukelen.

Externe dienstverleners en andere sites
Indien u via een website van FC Breukelen terechtkomt op de site van een derde, dan zijn de voorwaarden en privacyregels van de betreffende partner c.q. derde van toepassing. U wordt aangeraden de privacyverklaring van deze partner c.q. derde te
raadplegen.
Voor diensten van FC Breukelen waartoe u toegang kan krijgen via social-mediadiensten van derde partijen, geldt dat FC Breukelen de in dat kader door u gebruikte inloggegevens verwerkt op de wijze als beschreven in deze Privacyverklaring.

Beveiliging gegevens
FC Breukelen respecteert de privacy van iedere betrokkene en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld. Alle persoonsgegevens zijn beveiligd opgeslagen in de administratie van FC Breukelen. Deze database is uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van FC Breukelen, voor zover dat uit hoofde van hun functie noodzakelijk is. FC Breukelen spant zich verder naar redelijkheid in haar systemen te beveiligen tegen verlies en/of tegen enige vorm van onrechtmatig gebruik of verwerking en maakt daarbij gebruik van passende technische en organisatorische maatregelen, waarbij onder meer rekening wordt gehouden met de stand van de techniek.

FC Breukelen is echter niet aansprakelijk voor onrechtmatig verkregen toegang tot computers of bestanden, via advertenties verspreide virussen of andere onrechtmatige programma’s of bestanden, of enig ander gevolg van het ter beschikking stellen van gegevens aan FC Breukelen.

Wijziging van deze Privacyverklaring
FC Breukelen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacyverklaring. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd. Wij raden u aan deze Privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u altijd van de inhoud van de meest recente en geldende Privacyverklaring op de hoogte bent.

Deze Privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 4 september 2012.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 06 september 2012 )
 
Cookieverklaring website FC Breukelen Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 01 september 2012
U bezoekt de website van FC Breukelen. Bij het gebruik van website van FC Breukelen kan door FC Breukelen en/of door derden informatie over uw gebruik van deze en andere websites worden verzameld, bijvoorbeeld door middel van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De cookie laat toe dat uw browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. De informatie die, bijvoorbeeld door middel van cookies, door FC Breukelen en/of derden wordt verzameld, kan voor de volgende doeleinden worden gebruikt.

1. Voor functionele doeleinden: om het navigeren en het inloggen op de websites van FC Breukelen te vergemakkelijken of om uw instellingen en/of voorkeuren bij gebruik van websites van FC Breukelen te onthouden.
Voorbeeld: u logt in op een website en via een cookie weet ons systeem bij uw volgende bezoek aan dezelfde website dat u ingelogd bent. U hoeft dus niet opnieuw in te loggen.

2. Voor analytische doeleinden: om het gebruik van de FC Breukelen-website te analyseren.
Voorbeeld: er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers een bepaalde webpagina bezoeken, zodat FC Breukelen weet welke (onderdelen) van haar websites populair zijn.

3. Voor commerciële doeleinden: om bij te houden hoeveel en welke advertenties aan u zijn getoond (om te voorkomen dat u steeds dezelfde advertentie ziet) en om te kunnen nagaan of u op een advertentie hebt geklikt. 
Voorbeeld: voor het vertonen van een video kan aan u een commercial worden vertoond. Om te voorkomen dat u telkens dezelfde commercial ziet, kan worden bijgehouden welke commercials al eerder aan u zijn vertoond.

4. Voor 'targeting'-doeleinden: om op basis van uw surfgedrag een profiel van u op te bouwen, zodat op uw (vermoedelijke) interesses afgestemde advertenties kunnen worden vertoond. Dit profiel kan mede worden opgebouwd op basis van informatie van uw bezoek aan andere websites. 

De door FC Breukelen op basis van het bovenstaande verzamelde informatie kan worden gecombineerd met door FC Breukelen verwerkte persoonsgegevens. De door derden verzamelde informatie wordt echter niet gekoppeld aan door FC Breukelen verwerkte persoonsgegevens. FC Breukelen maakt geen gebruik van en heeft geen toegang tot deze door derden verzamelde informatie. Het gebruik van cookies en andere technieken door deze derde partijen, zoals hier bedoeld, is onderworpen aan hun eigen privacybeleid meestal aanwezig op hun eigen website(s).

Verwijderen en weigeren van cookies
Via de browserinstellingen op uw computer kunt u reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser; raadpleeg indien nodig de helpfunctie van uw browser. Daarnaast kunt u de meeste cookies die bij gebruik van websites van FC Breukelen worden geplaatst, zowel individueel als collectief weigeren via www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren. Hier kunt u ook zien welke van de genoemde cookies actief zijn op uw browser. Na het verwijderen en/of het weigeren van cookies kunt u overigens wel advertenties blijven zien.

Let op!
Indien u cookies weigert en/of verwijdert, kunt u niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruikmaken. Daarnaast heeft het weigeren c.q. verwijderen van cookies alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze  handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meer dan één computer en/of browser, dient u de bovengenoemde handeling(en) zo vaak als nodig te herhalen.

Privacy
Op de persoonsgegevens die FC Breukelen eventueel op basis van de geplaatste cookies verwerkt is de FC Breukelen Privacyverklaring van toepassing.

Wijziging van deze Cookieverklaring
FC Breukelen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Cookieverklaring. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd. Wij raden u aan de Cookieverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u altijd van de inhoud van de meest recente en geldende Cookieverklaring op de hoogte bent.

Deze Cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 4 september 2012.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 06 september 2012 )
 
KNVB-boetebeleid Afdrukken
Geschreven door Bestuur FC Breukelen-jr   
maandag 27 augustus 2012

2011-08-12_logo_knvb.jpgOnze vereniging wordt direct belast door de KNVB voor boetes opgelegd door scheidsrechters aan spelers tijdens wedstrijden (van D-pupillen t/m senioren). Het Algemeen Bestuur van FC Breukelen heeft onze ledenadministrateur Bart van den Kerkhof bereid gevonden om van alle gele en rode kaarten de boetes te gaan innen bij de veroorzaker. Iedereen die een gele of een rode kaart krijgt, betaalt zijn eigen boete.

- Een gele kaart voor de jeugd betekent € 7,50 en voor de senioren € 15,- boete.
- Een rode kaart voor de jeugd betekent € 14,00 en voor de senioren € 23,- boete.

Laatst gewijzigd op ( zondag 21 april 2013 )
Lees meer... [KNVB-boetebeleid]
 
Afspraken wedstrijden op natuurgras Afdrukken
Geschreven door Willem Leushuis   
vrijdag 24 augustus 2012
120824_grasveld_met_bal.jpgAan alle leiders van FC Breukelen-teams (jeugd en senioren) die op de natuurgrasvelden gaan voetballen. Wilt u erop letten dat tijdens de warming-up de keepers en spelers uit het strafschopgebied blijven en dat de loopoefeningen zo veel mogelijk BUITEN het speelveld plaatsvinden. Reservespelers die in de rust in balletje trappen, doen dit NIET in het strafschopgebied en/of bij het doel. Op andere delen van het veld is dit wel toegestaan. Als we er allemaal op letten bij wedstrijden op natuurgras en de spelers en begeleiders erop wijzen, zullen de velden er langer beter bij liggen. Ten slotte: dit verzoek geldt zowel voor de teams van FC Breukelen als voor de bezoekende teams. Wij verwachten van u dat u 'overtreders' even wijst op de geldende afspraken.
Laatst gewijzigd op ( vrijdag 07 september 2012 )
 
Uw bericht ook in de krant? Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
vrijdag 24 augustus 2012

2011-09-15_krant.jpgZoals bekend plaatsen we alle ingestuurde wedstrijdverslagen op onze website. Andersoortige artikelen komen zo veel mogelijk in de VAR. Denk bijvoorbeeld aan een verhaaltje over een sponsor die nieuwe voetbaltassen schenkt. Of een verslag van een uitje van uw jeugdteam naar een spannende Eredivisiewedstrijd. Of het bezoek aan een leuk toernooi. Voor dergelijke berichten is er soms (beperkte) ruimte in VAR. In de Vechtstroom of het AD/UN zijn er soms ook mogelijkheden. Graag willen we daarover enkele afspraken publiceren.

Laatst gewijzigd op ( vrijdag 07 september 2012 )
Lees meer... [Uw bericht ook in de krant?]
 
Neem jij de leiding in handen? Afdrukken
Geschreven door Bram van Vliet   
woensdag 08 augustus 2012
2012-02-15_scheidsrechter.jpg Scheidsrechter zijn is natuurlijk niet de makkelijkste 'baan', maar wel een heel belangrijke. Voor meer bagage volg je als (aankomend) scheidsrechter natuurlijk de Basis Opleiding Scheidsrechter Veldvoetbal (BOS). In oktober 2013 gaan weer de BOS-cursussen weer van start. Iedere cursus omvat zeven bijeenkomsten en wordt op doordeweekse avonden gegeven. De cursussen beginnen om 19.00 uur of 19.30 uur en duren drie uur per bijeenkomst. De kosten zijn € 50,- (inclusief cursusmateriaal); deze kosten worden betaald door FC Breukelen. Vanaf de leeftijd van 16 jaar kan de cursus gevolgd worden.
Laatst gewijzigd op ( zondag 22 september 2013 )
Lees meer... [Neem jij de leiding in handen?]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 181 - 200 van 227