Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Alle nieuwsartikelen, meest recente eerst
Welkom op de archief site Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zondag 20 juli 2014

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

Laatst gewijzigd op ( maandag 18 mei 2015 )
 
Charmaine Louhenapessy nieuwe trainster MC1 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 15 juli 2014
charmaine_louhenapessy.jpg "Mijn naam is Charmaine Louhenapessy en ik ben de nieuwe trainster van de MC1 van FC Breukelen. Ik ben 22 jaar en kom uit Woerden. Sinds kort woon ik in Amsterdam. Ik voetbal al sinds mijn vijfde jaat. Ik heb vijftien jaar gevoetbald bij VEP in Woerden en twee jaar bij VVL. Sinds vorig seizoen speel ik Eredivisiezaalvoetbal bij Zuid-Oost United in Amsterdam.  Bij VEP heb ik twee jaar training gegeven aan de meisjes MA en MB. Ik heb de mbo-opleiding Recreatie afgerond en momenteel werk ik als bediende in verschillende drie- tot vijfsterrenhotels en als steward in de Amsterdam ArenA. Mijn doel voor aankomend seizoen is dat de MC1-meiden van FC Breukelen stappen gaan maken en hopelijk in de top vijf eindigen."
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 15 juli 2014 )
 
Leo Augustin, nieuwe verantwoordelijke clubhuis Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 14 juli 2014
2014-07-14_leo_augustin.jpg Na bijna drie jaar met veel enthousiasme het clubhuis van FC Breukelen te hebben gerund - waarvoor het bestuur Marco bijzonder dankbaar is -  draagt Marco van der Meer het stokje over aan Leo Augustin. Leo: "Ik ben een echte clubman en met de jaren van VV Nijenrodes gerekend, ben ik een kleine 27 jaar lid van de vereniging. Mijn twee zonen Ward (3e elftal) en Jantijn (A1) spelen beiden ook al jaren bij FC Breukelen. Mijn mooiste jaren bij FC Breukelen zijn de afgelopen zeven jaren met de veteranen, een mooie mix van Vitesse- en Nijenrodes-spelers waaruit een heel bijzondere band is ontstaan en hoe het in het verenigingsleven moet zijn. Komend seizoen gaan we in de 7x7-competitie spelen op de vrijdagavond en gaan we op zaterdag waar nodig onze club steunen. Momenteel heb ik geen werk en wil dolgraag fulltime aan de slag. Ik ben daarom blij dat FC Breukelen mij heeft benaderd om als vrijwilliger de kantine te beheren en ik ga deze uitdaging graag aan. Natuurlijk kan ik het niet alleen en doe dan ook hierbij een oproep aan nieuwe vrijwilligers om ons bar- en keukenteam te ondersteunen. Vooral meer vrijwilligershulp in de keuken is onze prioriteit. Doordat onze club dit seizoen is gepromoveerd naar de hoofdklasse, zal het op het sportpark drukker worden en moeten we het barteam zeker zien uit te breiden. Maar wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!"
Laatst gewijzigd op ( maandag 14 juli 2014 )
 
Help jij ook mee? Schoonmaak clubhuis, deel 2 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 07 juli 2014
2014-07-12_schoonmaak_clubhuis01.jpg Vorige week woensdag heeft de eerste schoonmaakgroep al driftig geveegd, stofgezogen, geboend en geweild. Maar de klus is nog niet af. Komende woensdag 16 juli gaan we daarom vanaf 10.00 uur verder met de grote schoonmaak van het clubhuis. Heb jij een paar uurtjes over om te helpen? Meld je dan aan bij Leo Augustin via laaugustin1958@kpnmail.nl. Alvast bedankt, je medewerking wordt enorm gewaardeerd.


Even pauze: Henk, Leo, Wim, Richard, Jacqueline, Pascal, Ellen, Joost en Marco aan de koffie met koek.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 12 juli 2014 )
 
Aankondiging Jumbo voetbalplaatjesactie 2014 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 03 juli 2014
2014-07-03_jumbo_breukelen.jpg In samenwerking met Peter Bogers, de eigenaar van onze Jumbo in Breukelen, komt FC Breukelen dit najaar met een voetbalplaatjesactie. Tijdens deze actie krijg je voetbalplaatjes wanneer je boodschappen doet bij Jumbo in Breukelen. In het unieke verzamelalbum komen alle actieve voetbalspelers van FC Breukelen mét foto, zowel individuele foto’s als elftalfoto’s: mini F'jes, pupillen, junioren, alle seniorenteams, waaronder natuurlijk ook de Veteranen en de 7x7-teams, maar ook alle commissies en vrijwilligers die ervoor zorgen dat er iedere week kan worden gevoetbald en dat de bar 'draait'. Uiteraard komt ook de clubhistorie in het album aanbod. Het bestuur van FC Breukelen ziet in deze actie een mooie kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden graag deze kans geven. (Door deel te nemen aan deze actie zie je als persoon af van de portretrechten.)
Laatst gewijzigd op ( donderdag 03 juli 2014 )
Lees meer... [Aankondiging Jumbo voetbalplaatjesactie 2014]
 
Meisjesvoetbal bij FC Breukelen in seizoen 2014-2015 Afdrukken
Geschreven door Martien Plasmeijer   
donderdag 03 juli 2014

Het komende seizoen 2014-2015 starten we met een MC1- en een MD1-meisjeselftal. De voorlopige indeling van de teams staat hieronder. De trainingen worden verzorgd door Charmaine en Martien op maandag en donderdag. De eerste training is op maandag 18 augustus.

Laatst gewijzigd op ( donderdag 03 juli 2014 )
Lees meer... [Meisjesvoetbal bij FC Breukelen in seizoen 2014-2015]
 
Voorlopige indeling A- en B-juniorenteams Afdrukken
Geschreven door Jeffrey Pfoster, Marijn Aerns   
zaterdag 28 juni 2014
a.jpgb.jpgOnderstaand de voorlopige indeling van de A- en de B-junioren.
Laatst gewijzigd op ( donderdag 03 juli 2014 )
Lees meer... [Voorlopige indeling A- en B-juniorenteams]
 
FC Breukelen 1 wint Gouden Dom Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 23 juni 2014
2014-06-23_goudendom.jpg Het eerste elftal van FC Breukelen is op de eerste plaats geëindigd in het TopTeam-klassement 2013-2014 van RondomVoetbal. De kampioensformatie van coach Cor ten Bosch verzamelde dit seizoen, samen met kersverse topklasser Hercules (op plaats 2) en nieuwbakken hoofdklasser Magreb'90 (plaats 3), de meeste punten. De Gouden Dom komt dus naar de Broekdijk Oost. FC Breukelen volgt met het winnen van deze prijs FC De Bilt op dat vorig seizoen aan kop eindigde in het TopTeam-klassement. De Zilveren Dom voor de minste tegengoals dit seizoen gaat naar v.v. De Meern, die voor de meeste treffers is voor Faja Lobi/KDS.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 02 juli 2014 )
 
Dank voor jullie inzet en bijdrage! Afdrukken
Geschreven door Kitty Korte (evenementencie)   
woensdag 18 juni 2014
fc-breukelen-familiedag-bedankt.jpg Beste FC Breukelen-Familie,

We hebben afgelopen zaterdag 14 juni bij onze vereniging een heerlijke Familiedag 2014 meegemaakt die natuurlijk nooit zo'n succes zou zijn geworden zonder de hulp en de energie van velen. We willen alle deelnemers, vrijwilligers en natuurlijk de vele sponsors en ondernemers hieronder ontzettend bedanken voor hun bijgedragen 'steentje'. De Familiedag 2014 smaakt naar meer!

bedankdoek familiedag fc breukelen 2014 (1).jpg
Laatst gewijzigd op ( woensdag 02 juli 2014 )
 
Overzicht spelersmutaties Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 17 juni 2014
Gebleven bij FC Breukelen Lucien Dors, Deen van Embriqcs, Mauro Franken, Roy Hom, Tom Kalkhuis, Daniël Kops, Roy Schaap, Rob van der Sluijs, Edwin Soenarto, Nick Turksma, David van der Veld, Djuric Winklaar, Mitchell de Zwart.
Nieuw bij FC Breukelen Aäron Balk (Sportlust’46), Mettin Copier (Leonidas), Antonio Cvetkovic (Ajax am.), Renato Droefs (Geinoord), Immanuelson Duku (FC Abcoude), Mitchell van Friderici (Eemdijk), Christoph Jakobsen (FC Breukelen A1), Zaid el Jallouli (FC Breukelen A1), Lorenzo Lassooij (De Meern), Oussama Ouhadou (Huizen), Jordi Pouw (FC Breukelen A1), Marc van Rees (Elinkwijk), Montel Rosheuvel (FC Amsterdam), Mark Simons (Diemen).
Vertrokken bij FC Breukelen Richard Brilleman (OSM’75), Jacky Castelijns (B93, Kopenhagen), Mark den Hartogh (WNC), Dion Kooij (onbekend), Lars van der Post (NiTA), Dennis Schaap (onbekend), Sieuwerd Teerink (Swift).
Laatst gewijzigd op ( woensdag 25 juni 2014 )
 
Ontspannen en gezellige FC Breukelen Familiedag Afdrukken
Geschreven door Kitty Korte (evenementencie)   
maandag 16 juni 2014
dscf0628.jpg Zaterdag 14 juni, de FC Breukelen Familiedag. Wat was het een mooie, gezellige en leuke dag! Ook nieuwsgierig naar de foto’s? Klik dan hier (Picasa-pagina). Heeft u zelf ook foto’s gemaakt tijdens de Familiedag? Mail deze dan via WE TRANSFER naar kittykorte@hotmail.com, dan zorgen wij ervoor dat ze ook in het fotoalbum komen.

Update: hier nog veel meer foto's (Google+-pagina).
Laatst gewijzigd op ( woensdag 25 juni 2014 )
 
Kalender voorbereiding selectie 2014-2015 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
zondag 15 juni 2014
1.jpg 2.jpg In bijgaande kalender is aangegeven op welke data de selectie van FC Breukelen zich voorbereidt op het seizoen 2014-2015. FC Breukelen 1 komt dit jaar uit in de hoofdklasse, FC Breukelen 2 speelt in de reservehoofdklasse. De eerste competitiewedstrijd staat gepland op zaterdag 6 september. (Data en tijden onder voorbehoud.) Houd de website in de gaten i.v.m. eventuele wijzigingen.
Laatst gewijzigd op ( zaterdag 12 juli 2014 )
Lees meer... [Kalender voorbereiding selectie 2014-2015]
 
Bericht van het bestuur Afdrukken
Geschreven door Gert Vermeulen, penningmeester   
woensdag 11 juni 2014
2011-06-30_hamer.jpgBeste leden,

De contributieverhoging zorgt, zo merken wij, voor ophef en onbegrip. In de Algemene Ledenvergadering is de verhoging uitgebreid toegelicht en veel vragen zijn toen beantwoord. Dit is ook - in verkorte vorm - toegelicht op de website. In aanvulling op de feiten die daar zijn genoemd, geven wij hierbij nogmaals inzicht in de verhouding tussen de Vereniging en de Stichting Topvoetbal, vooral om de hardnekkige onjuistheden die de ronde doen, uit de wereld te helpen.
Laatst gewijzigd op ( zondag 22 juni 2014 )
Lees meer... [Bericht van het bestuur]
 
Voorlopige indeling pupillenteams Afdrukken
Geschreven door Jeffrey Pfoster, Marijn Aerns   
maandag 09 juni 2014
d.jpge.jpgf.jpgOnderstaand vindt u de voorlopige indeling van de pupillenteams voor het nieuwe seizoen. Toelichting D- en de E-selectie: deze bestaan elk uit twee teams: D1 + D2, en E1+ E2. De definitieve indeling van deze elftallen wordt gemaakt aan de hand van de prestaties in de voorbereidingsperiode. Spelers kunnen in die voorbereiding tijdens trainingen en (oefen)wedstrijden laten zien wat ze in huis hebben. Voor het begin van de competitie maken we de elftallen bekend.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 08 juli 2014 )
Lees meer... [Voorlopige indeling pupillenteams]
 
Voorlopige indeling C-juniorenteams Afdrukken
Geschreven door Jeffrey Pfoster, Marijn Aerns   
maandag 09 juni 2014
c.jpgOnderstaand vindt u de voorlopige indeling van de C-junioren voor het nieuwe seizoen. Toelichting C-selectie: deze bestaat uit twee teams: C1 + C2. De definitieve indeling van deze elftallen wordt gemaakt aan de hand van de prestaties in de voorbereidingsperiode. Spelers kunnen in die voorbereiding tijdens trainingen en (oefen)wedstrijden laten zien wat ze in huis hebben. Voor het begin van de competitie maken we de elftallen bekend.
Laatst gewijzigd op ( maandag 16 juni 2014 )
Lees meer... [Voorlopige indeling C-juniorenteams]
 
Jeugdtrainersnieuws, deel 3 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 05 juni 2014
Voor het seizoen 2014-2015 hebben we Eric Turksma aangesteld als trainer van de A1. Met het kampioenschap van de B1 hebben Erik en teamleider Edwin de Jongh een uitstekende prestatie neergezet. In het kader van kwaliteitsontwikkeling bij de trainers zal ook Eric volgend seizoen de trainerscursus TC III gaan volgen bij de KNVB. We wensen Eric veel succes op de cursus en natuurlijk in zijn nieuwe functie van A1-trainer.
Voor de A2 staat volgend jaar Geoffrey Freeling Duke die afgelopen seizoen de C4 onder zijn hoede had. Geoffrey wil graag met een hogere leeftijdscategorie aan de slag en heeft ontzettend veel zin om een bijdrage te leveren aan de jeugdopleiding van FC Breukelen.

eric_turksma.jpg  geoffrey_f_duke.jpg
Eric Turksma en Geoffrey Freeling Duke.
Laatst gewijzigd op ( zondag 15 juni 2014 )
 
Contributie seizoen 2014-2015 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
dinsdag 03 juni 2014
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 03 juni 2014 )
Lees meer... [Contributie seizoen 2014-2015]
 
Lekker voetballen in Stadion Galgenwaard Afdrukken
Geschreven door Annemieke de Langen   
dinsdag 03 juni 2014
logo utrecht.jpg Vrijdag 30 mei was het zover. We mochten met alle Mini-F- en F-pupillen naar Stadion Galgenwaard van FC Utrecht, waar we met zo’n 45 kinderen onderling wedstrijdjes konden spelen. Met heel veel ouders vertrokken we om 14.15 uur naar het stadion. Dan nog even de ingang vinden. Waar kunnen we erin? We mochten door de hoofdingang. Spannend, door de spelerstunnel en dan het veld op. Wat doe je in een echt stadion? Natuurlijk daar draait het om bij alle spelers: voetballen! Meteen werden de ballen gepakt en al snel werd er gevoetbald. Eerst iedereen maar even uit laten razen van alle opwinding.
Laatst gewijzigd op ( woensdag 11 juni 2014 )
Lees meer... [Lekker voetballen in Stadion Galgenwaard]
 
Begroting en contributie seizoen 2014-2015 Afdrukken
Geschreven door Gert Vermeulen, penningmeester   
maandag 02 juni 2014

fcbreukelen.jpgBeste leden,

Op woensdagavond 28 mei 2014 is in de Algemene Ledenvergadering de begroting en de contributie voor het komend seizoen 2014-2015 vastgesteld. In de vergadering is een toelichting gegeven op de oorzaken en de noodzaak van de contributieverhoging. Er is ook een toelichting gegeven op de dalende inkomsten en de maatregelen die zijn genomen om de kosten niet te laten stijgen. De belangrijkste oorzaken en redenen voor de contributieverhoging zijn hierna kort weergegeven.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 17 juni 2014 )
Lees meer... [Begroting en contributie seizoen 2014-2015]
 
Zaterdag 14 juni (Familiedag) teamkledingtassen inleveren Afdrukken
Geschreven door Hans Bijlenga, materiaalbeheerder   
zondag 01 juni 2014
quick.jpgHier word ik nou blij van. Afgelopen woensdag heb ik de eerste teamkledingtassen teruggekregen. Het is altijd een heel werk om ruim dertig tassen na te kijken. Is alles compleet? Zijn de sokken nog heel? De broekjes nog wit? Enzovoorts. Daarom is het belangrijk om de tas zo in te leveren dat ik aan één blik genoeg heb (zie bijgaande foto). Dus NIET alles - hoe goed bedoeld ook - apart inleveren in tientallen plastic tasjes. Liever ook geen sokken in elkaar gedraaid, want dan kan ik niet zien of er kapotte exemplaren bij zitten.
Laatst gewijzigd op ( zondag 15 juni 2014 )
Lees meer... [Zaterdag 14 juni (Familiedag) teamkledingtassen inleveren]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 227