Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
MC1
FC Breukelen MC1 geeft lesje in sportiviteit Afdrukken
Geschreven door Albert den Ouden   
zondag 13 april 2014
mc1.jpgfchilversum.jpgZaterdag 12 april, mooier voetbalweer dan dit kun je je niet voorstellen. Helaas, door de kleine poule en het gedoe rondom DHSC (dat overigens naar ik gehoord heb hun leven hebben gebeterd) is de D5M deze week weer vrij. Ook volgende week, Paasweekend en de week erop, Koningsdag wordt er niet gevoetbald, jammer. Voor mij betekent niet voetballen van de D5M echter geen vrije zaterdag aangezien Nikki meestal het doel van MC1 verdedigt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen MC1 geeft lesje in sportiviteit]
 
Zuidvogels maatje te groot voor MC1 Afdrukken
Geschreven door Georgette Plasmeijer   
maandag 11 november 2013
mc1.jpgzuidvogels.jpg Om 11.00 uur viel er nog een korte stevige regenbui, maar net op tijd kwam het zonnetje weer tevoorschijn en was het prima weer om te voetballen (en om te kijken). Trainer Martien nam met de meiden voor aanvang van de wedstrijd nog even de opstelling door en vol goede moed gingen de meiden van start. We wisten dat we een moeilijke pot zouden krijgen tegen de meiden van Zuidvogels die op een tweede plek in de competitie staan.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Zuidvogels maatje te groot voor MC1]
 
MC1 boekt verdiende overwinning Afdrukken
Geschreven door Martien Plasmeijer   
zondag 03 november 2013
bfc.jpgmc1.jpg Nadat Albert den Ouden namens de D5M wederom een voorzet heeft gegeven voor het maken van een verslag van MC1, ben ik op een regenachtige zondagmiddag achter de computer gaan zitten. Gisterenmiddag een (licht)wedstrijd uit tegen BFC uit Bussum. Aanvangstijd bijna 17.00 uur! MC1 liet zich echter niet van de wijs brengen en kwamen uitgeslapen aan de start. Direct werd duidelijk dat een gelijkopgaande wedstrijd zou ontstaan.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [MC1 boekt verdiende overwinning]
 
Ouders en dames van MC1, ik doe het één keer voor ... Afdrukken
Geschreven door Albert den Ouden   
maandag 21 oktober 2013
mc1.jpg csw.jpg Het is eenvoudiger dan het lijkt (het gaat mij in ieder geval redelijk gemakkelijk af). Laat wat gedachten door je hoofd spelen vóór, tijdens en na de wedstrijd, en ga er zaterdagavond of op zondag een halfuurtje voor zitten. Ik doe het deze keer voor en ben benieuwd wie het volgende week overneemt. Zaterdagmorgen 19 oktober: de D5M is vrij en Nikki en dit keer ook Keshia (zij kon trouwens opvallend goed meekomen) hadden we weer voor een mooi bedrag verhuurd aan de MC1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Ouders en dames van MC1, ik doe het één keer voor ...]
 
MB1 sluit jaar spetterend af Afdrukken
Geschreven door John Ravestein   
vrijdag 21 december 2012
fcbreukelen.jpgWoensdag 19 december ging de MB1 als laatste 'training' aquajoggen in zwembad ’t Kikkerfort. Er was afgesproken om om 19.00 uur gezamenlijk met het team te gaan eten. De eerste zeven dames kwamen rond 19.10 uur aan in het zwembad (“Ach, we kijken niet op een minuut en een speelster meer of minder”. Waar ken ik dit van?).  Met deze meiden werd er lekker gegeten om daarna met een volle maag in het warme water van het recreatiebad te plonsen. Rond 20.00(!) uur sloten ook de laatste drie dames zich aan (Lois en Emily waren helaas afwezig). Het feest kon beginnen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [MB1 sluit jaar spetterend af]