Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
C4
C4 ongeslagen kampioen voorjaarscompetitie Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
donderdag 10 mei 2012
sgraveland.jpgOp dinsdag 8 mei was het dan zover. De laatste wedstrijd van dit competitiejaar. Het sluitstuk van de voorjaarscompetitie 2012. Dankzij de inzet van coach Willem Steilberg en natuurlijk ook Cees Kroon van het wedstrijdsecretariaat was deze thuiswedstrijd naar deze avond verzet. Zo konden ook de spelers die tijdens de meivakantie weg waren, ook meedoen aan de kampioenswedstrijd. Er werd gespeeld op het hoofdveld, zodat ook de ouders en andere familieleden konden meegenieten van een heerlijke wedstrijd. Met name de tribune bleek een uitkomst. Daar kon men vanonder het afdak hun idolen toejuichen, want tijdens deze partij zou het soms behoorlijk regenen. Iets wat dit jaar bijna niet was voorgekomen. De overige wedstrijden werden bijna allen regenloos gespeeld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C4 ongeslagen kampioen voorjaarscompetitie]
 
FC Breukelen C4 wint ook de voorlaatste wedstrijd Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 06 mei 2012

wasmeer.pngOp zaterdag 5 mei stond de voorlaatste wedstrijd van deze voorjaarcompetitie op het programma. Een aantal spelers kon er niet bij zijn vanwege de meivakantie. Er moest uit gespeeld worden tegen Wasmeer C4. Dankzij de bereidheid van Mike, Valery en Sjoerd uit de C3 (ze hadden met hun eigen team ook al een wedstrijd gespeeld) kon er toch een compleet team met wissels op pad. De thuiswedstrijd tegen dit team was met 13-0 gewonnen, maar naaste titelkandidaat NVC C5 was vorige week niet verder gekomen dan een gelijkspel en had dus dure punten laten liggen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C4 wint ook de voorlaatste wedstrijd]
 
C4 blijft winnen Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
dinsdag 24 april 2012
argon.jpgDe C4 ligt goed op koers voor het voorjaarskampioenschap. In de wedstrijd van vorige week werd thuis Wasmeer C4 met 13-0 verslagen. Een geweldige uitslag. Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Argon C5 op het programma. De thuiswedstrijd had een wisselend spelbeeld laten zien, waarin de mannen van de C4 vroeg op voorsprong kwamen maar Argon gaandeweg beter in het spel kwam en bijna langzij wist te komen. Maar ze kwamen net te kort en die wedstrijd werd uiteindelijk toch met 4-2 gewonnen. In de competitie heeft de C4 drie punten voorsprong op zijn naaste belager NVC C5. Om die voorsprong niet te verspelen moet er dus gewonnen worden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C4 blijft winnen]
 
FC Breukelen C4 verslaat NVC C5 en gaat aan kop Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 01 april 2012

nvc.jpgZaterdag 31 maart, een vroege wedstrijd voor de C4 in Naarden tegen de directe competitieconcurrent NVC C5. Om 9.00 uur spelen betekent dan om 7.45 uur vertrekken, maar op de parkeerplaats bleken de mannen allen behoorlijk wakker. Iedereen was netjes op tijd en had er heel veel zin in. Dit jaar zijn er al drie eerdere wedstrijden geweest tegen deze ploeg. Thuis tot twee keer toe gelijk, 2-2 en 3-3, en uit verlies, nipt met 3-2. Het beloofde dus weer een spannend treffen te worden met veel sportieve strijd.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C4 verslaat NVC C5 en gaat aan kop]
 
De C4 wint thuis van s.v. Huizen C6 Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
maandag 26 maart 2012
huizen.jpgEen geweldig zonnige 24e maart. Een perfecte dag voor een mooie wedstrijd van de C4 tegen de nummer 3 in de competitie, Huizen C6. Huizen staat één punt achter. Bij verlies of gelijkspel zal vermoedelijk de aansluiting met de koppositie verloren gaan. Een belangrijk duel dus. Vandaag staat Sam onder de lat in plaats van Justin. Langs de zijlijn natuurlijk de immer weer aanwezige steun van de ouders en daaronder Felix die, omdat ik zelf niet aanwezig kon zijn, het scoreverloop toevertrouwde aan de meegebrachte Post-Its. (thanx)
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [De C4 wint thuis van s.v. Huizen C6]
 
FC Breukelen C4 deelt punten met NVC C5 Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 18 maart 2012
nvc.jpgZonder de geblesseerde Mathijs (rug) en Jurriaan (teen) moest FC Breukelen C4 het vandaag opnemen tegen NVC C5.  Ook NVC miste wat spelers dankzij een doordeweekse wedstrijd bij ’s-Graveland. NVC staat eerst in de competitie met een gelijk aantal punten als onze C4, maar met een beter doelsaldo (15-3 om 10-4). De najaarscompetitie had al laten zien dat deze twee teams goed tegen elkaar opgewassen zijn. Thuis speelde de C4 toen gelijk met 2-2 en uit werd maar net verloren met 3-2. Maar de eerste tien minuten van deze wedstrijd was dat niet te zien. Slecht uitverdedigen resulteerde in de 3e minuut in schot dat niet geheel onhoudbaar toch het doel trof (0-1). 
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C4 deelt punten met NVC C5]
 
FC Breukelen C4 verslaat s.v. Argon C5 Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
maandag 05 maart 2012
argon.jpgHet was alweer een aantal weken geleden dat de C4 op de grasmat mocht aantreden. Twee afgelaste wedstrijden vanwege sneeuw en ijs. Daarna een KNVB-weekeinde zonder wedstrijd en ten slotte een wedstrijdvrij weekeinde. De vorige wedstrijd werd met uit met 2-4 van s.v. Huizen C6 gewonnen. Deze week stond de tweede match in de voorjaarcompetitie tegen s.v. Argon C5 op het programma. Weer eens op kunstgras. Hoewel via de mail duidelijk kenbaar gemaakt was dat er werd verzameld om 11.45 uur, had niet iedereen dit gelezen en druppelden de spelers binnen. Maar toch kon er ruim voor de wedstrijd gestart worden met de warming-up.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C4 verslaat s.v. Argon C5]
 
C4 verliest in eigen huis van NVC C5 Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 11 december 2011
nvc.jpgDe C4 zit de afgelopen wedstrijden wat in een dip. Werd er twee weken geleden met 4-2 verloren van koploper Altius C4, vandaag bleek uit eindelijk ook de nummer 2 te sterk voor de mannen van de C4. In de uitwedstrijd tegen Altius werd een slechte eerste helft (2-0 achter) goed gemaakt door een goede tweede helft (2-2). Maar deze week was het andersom. Mathijs kon vandaag helaas op het veld geen bijdrage leveren. Hij heeft vorige week een behoorlijke blessure opgelopen, maar was wel aanwezig om zijn team als supporter te ondersteunen. Mathijs, hopelijk ben je weer snel van de partij op het veld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C4 verliest in eigen huis van NVC C5]
 
C4 deelt punten met CSW C5 in echte bekerstrijd Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
maandag 07 november 2011
csw.jpgOp zaterdag 5 november weer eens bekervoetbal. De vorige twee wedstrijden tegen Altius en Zuidvogels waren gewonnen door de C4. Ook CSW C5 won de vorige twee wedstrijden. Dit was dus de beslissingswedstrijd in de poulefase. Voor de C4 weer eens een uitwedstrijd. De betrokkenheid van de ouders bij dit team is behoorlijk. Daarom aan vervoer geen gebrek en dat betekent dat de mannen langs de lijn ook kunnen rekenen op een prima support. Dat is ook niet voor niets want de mannen hebben in de afgelopen wedstrijden aantrekkelijk voetbal laten zien.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C4 deelt punten met CSW C5 in echte bekerstrijd]
 
C4 boekt ruime overwinning op Wasmeer C5 Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 30 oktober 2011

wasmeer.pngVandaag en thuiswedstrijd tegen de nummer laatst uit de competitie. Ook de trouwe schare ouders was weer naar het veld gekomen. Vooraf had coach Willem de mannen al duidelijk gemaakt dat de tegenstander niet moest worden onderschat. De C4 is de te kloppen ploeg in de competitie en elke tegenstander zal er op gebrand zijn punten te pakken en de leiderspositie in gevaar te brengen. Er werd dan ook vroeg gestart met de warming-up op het trainingsveldje. Maar ondanks de goed opgewarmde spieren zag het er in de eerste tien minuten uit alsof het plan van Wasmeer C5 om met punten naar huis terug te keren, zou gaan lukken.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C4 boekt ruime overwinning op Wasmeer C5]
 
Winst voor C4 tegen koploper s.v. Huizen C6 Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
maandag 17 oktober 2011

huizen.jpgSchoolvakanties zorgen altijd voor onzekerheden voor de teams omdat er spelers ontbreken. Dankzij oplettend leiderswerk van Willem Steilberg stond de C4 toch klaar voor de wedstrijd om de koppositie met twee reserves. Willem, Sam, Bram en Omar (geblesseerd) ontbraken voor deze belangrijke wedstrijd. Gelukkig wilden Gino en Stijn graag meespelen. Vóór de wedstrijd was al duidelijk waarom de tegenpartij uit Huizen was afgereisd. Via Twitter was al aangekondigd dat ze voor de winst kwamen. Wederom een mooie zonnige dag en dit keer op kunstgras stond de C4 voor een stevige klus. Voor de C4 was het ook duidelijk: er moest aangevallen worden om te zorgen dat Huizen niet in hun spel kwam.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Winst voor C4 tegen koploper s.v. Huizen C6]
 
FC Breukelen C4 verslaat thuis Laren'99 C3 Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
maandag 03 oktober 2011

laren99.jpgIn verband met de teamfoto voor de voetbalplaatjesactie moesten de mannen van de C4 al vroeg aanwezig zijn om 9.25 uur. Om 9.35 uur op de foto en daarna voorbereiden op de wedstrijd tegen Laren'99 C3 om 11.00 uur Kortom: een lange tijd voor de warming-up. Geen wonder dus dat de heren zich lieten afleiden door de dames van de FC Breukelen MC1 die speelden op het zonovergoten eerste veld. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat de wedstrijd ietwat ongeconcentreerd werd gestart. Op Sam na was het team voltallig, want ook Willem Kneteman en Andrew Mina waren weer fit om te spelen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C4 verslaat thuis Laren'99 C3]
 
Winst voor C4 in beker tegen Altius Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 25 september 2011
altius.jpgOp een zonovergoten sportpark aan de Broekdijk moest onze C4 aantreden tegen Altius C4 voor een bekerwedstrijd. Altius C4 is ook in de competitie tegenstander. Een goede gelegenheid dus om de krachten hier te meten. Tijdens de warming-up viel al op dat er in dit team behoorlijk wat lengte zit, een paar grote stevige jongens. Het eerste kwartier was duidelijk voor de bezoekers. De C4 stond stevig onder druk en wist maar af en toe op de helft van Altius te verschijnen. Een uitbraak over rechts werd verwerkt tot corner. Zoals afgesproken met de coach een korte corner van Mathijs op Lukas waaruit Mathijs met een mooi schot de bal in de korte hoek krulde: 1-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Winst voor C4 in beker tegen Altius]
 
FC Breukelen C4 pakt eerste competitiepunten Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 11 september 2011
sdo.jpg

Na de bekerwedstrijd van vorige week tegen Zuidvogels C4 (3-5 gewonnen) was aanvankelijk BFC maar uiteindelijk SDO C4 uit Bussum de eerste tegenstander in de competitie. Niet om 11.00 uur thuis, maar om 13.30 uur uit.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C4 pakt eerste competitiepunten]
 
Trainer Anthony Molleman kan eindelijk weer lachen Afdrukken
Geschreven door Hans Bijlenga   
zondag 22 februari 2009

Altius C4 - FC Breukelen C3, zaterdag 21 februari 2009 

Na een lange winterstop mocht de C3 weer beginnen met de competitie. Na een lage trainingsopkomst de afgelopen maanden en twee slechte oefenwedstrijden speelden we vandaag weer voor het echie tegen Altius. Zonder de geblesseerde keeper Jay (schouderblessure), Rox (operatie) en Koen (wintersport). Daarvoor in de plaats Roy; linkerspits uit de C1 en Sjoerd; vedette uit de C4. Nadat Anthony de opstelling bekend had gemaakt en iedereen op scherp had gezet, begon de wedstrijd. Iedereen was goed uitgeslapen. Kelle en Thijs in het centrum van de verdediging gaven geen enkele kans weg. Onze inval Keeper, Nils, had dit keer écht uit kunnen slapen. De dingen die hij te doen kreeg, deed hij als een geroutineerde keeper. Anouar en Martijn op de backposities kwamen veelvuldig de aanvallers ondersteunen. Het technische middenveld, bestaande uit; Jelle, Dennis, Bram en Jos, maakte het ene driehoekje na het andere. (Eindelijk begint de trainings-arbeid ook in de wedstrijd zichtbaar te worden.) In de voorhoede de broertjes van Liemt en in het centrum, “target-man” Hidde.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Trainer Anthony Molleman kan eindelijk weer lachen]
 
C-boys genieten van zaalvoetbaltoernooi Afdrukken
Geschreven door Ruud Emous   
dinsdag 30 december 2008

Zaterdag 27 december vond een zaalvoetbaltoernooi van SV Eemnes plaats. Het toernooi werd gehouden in de prachtige, net geheel gerenoveerde, sportzaal De Hilt in Eemnes. Een team samengesteld uit de C3 vertegenwoordigde FC Breukelen bij het toernooi.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C-boys genieten van zaalvoetbaltoernooi]
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 22