Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
C3
C3 knap op derde plek overgoten met kampioenssausje Afdrukken
Geschreven door Michel Hobma   
zondag 11 mei 2014
eemnes.gifc3.jpgNadat in de afgelopen periode alle wedstrijden met winst waren afgesloten, stond alleen nog Eemnes C2 uit op het programma. De C3 moest de wedstrijd spelen zonder keeper Montell die andere verplichtingen had. De wedstrijd van de C2 kwam op het laatste moment te vervallen, waardoor keeper Sam Rockx met de C3 meekon. Eemnes C2, dat de laatste wedstrijd verloor tegen Hertha C3 (de hekkensluiter in de competitie), zette bij aftrap direct druk op de helft van FC Breukelen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C3 knap op derde plek overgoten met kampioenssausje]
 
C3 verslaat voor de derde keer koploper in de poule Afdrukken
Geschreven door Michel Hobma   
zondag 13 april 2014
c3.jpgsgraveland.jpgNa de euforie van de 9-1 winst op Hertha stond voor vandaag koploper 's-Graveland C2 thuis op het programma. In de uitwedstrijd werd hier de eerste competitiepunt behaald na de winterstop, tijdens een fysiek potje voetbal. Matthijs, Tom en Libaan en aanvoerder Quinto ontbraken door ziekte, blessures of andere verplichtingen. Zekerheidshalve had de C3 zich versterkt met Fadi Kamil uit de C4, en Jayson Visser en Jordi Grilk uit de C2.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C3 verslaat voor de derde keer koploper in de poule]
 
C3 wint beide streekderby's tegen Hertha C3 en pakt zes punten Afdrukken
Geschreven door Michel Hobma   
maandag 07 april 2014
c3.jpghertha.jpgVorige week zaterdag boekte de C3 een mooie 4-2 overwinning op Hertha C3. Knap, want voor de winterstop hadden zij als enige de C3 met 0-1 thuis laten verliezen, alle overige wedstrijden waren gewonnen. Het was de taak aan trainer Tom Britink om de jongens ook voor deze week weer scherp te krijgen. De opstelling thuis tegen Hertha C3 was anders dan vorige week uit. Met op de reservebank Soar, Rick (nog herstellende van zijn blessure), Quinto de aanvoerder en Daan was afwezig.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C3 wint beide streekderby's tegen Hertha C3 en pakt zes punten]
 
C3 pakt wederom een punt en verdrijft (nieuwe) koploper naar tweede plek Afdrukken
Geschreven door Michel Hobma   
zondag 23 maart 2014
bfc.jpgc3.jpgNa de driepunter van vorige tegen Zuidvogels, was BFC C5 de nieuwe koploper. In de afgelopen week is er lekker getraind onder leiding van Tom Britink en de teamspirit is weer helemaal terug. De C3 reisde dan ook met een goed gevoel richting het Gooi af. Ook Rick was van de partij, na een langdurige blessure mocht hij eindelijk weer zijn eerste speelminuten maken op zijn favoriete plek, centraal in het midden. De wedstrijd werd gespeeld op het enige aanwezige grasveld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C3 pakt wederom een punt en verdrijft (nieuwe) koploper naar tweede plek]
 
C3 pakt drie punten tegen koploper Zuidvogels C4 Afdrukken
Geschreven door Michel Hobma   
zondag 16 maart 2014
c3.jpgzuidvogels.jpgNa het winterkampioenschap is de C3 in een andere poule ingedeeld met zwaardere tegenstanders. Na twee nederlagen en een eerste gelijkspelletje werd het wel weer eens tijd voor een driepunter. Alleen stond vandaag de koploper Zuidvogels C4 op het programma. Het team was compleet echter met Rick die sinds de winterstop geblesseerd is (traint inmiddels al weer mee) en een geblesseerde Robin op de bank.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C3 pakt drie punten tegen koploper Zuidvogels C4]
 
C3 alsnog winterkampioen na bloedstollende inhaalwedstrijd Afdrukken
Geschreven door Michel Hobma   
zaterdag 11 januari 2014
c3.jpghuizen.jpg De C3 had in de afgelopen najaarscompetitie alle wedstrijden gewonnen op één thuiswedstrijd na. Concurrent SDO C4, dat thuis met 7-1 werd verslagen, had ook één wedstrijd verloren en stond aan kop met 30 punten en een doelsaldo van +72. De C3 stond in de winterstop met één wedstrijd minder gespeeld op 27 punten met een doelsaldo van +70. Kortom: er moest vandaag gewonnen worden met ten minste twee doelpunten verschil om op gelijke hoogte te komen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C3 alsnog winterkampioen na bloedstollende inhaalwedstrijd]
 
FC Breukelen C3 morst punten bij BFC C6 Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
dinsdag 09 april 2013
bfc.jpgAangekomen in Bussum bleek dat de wedstrijden bij BFC wat uitliepen, waardoor het duel tegen BFC C6 pas een half uur later van start kon. Je zou zeggen: een beetje extra tijd om zich voor te bereiden op de wedstrijd. De eerste fase van de wedstrijd begon wat aftastend. Maar als snel was duidelijk dat BFC C6 niet moest worden onderschat. Daartegenover viel op dat de C3 wat schuchter aan de wedstrijd begon. Er werd niet fel gespeeld en niet goed druk gezet, waardoor BFC kleine kansen kreeg. Toch was het Arnold die na tien minuten, na een mooie pass van Lukas van rechts, de bal binnen tikte. Deze goal werd echter afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Een domper dus.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C3 morst punten bij BFC C6]
 
FC Breukelen C3 verslaat Hertha C2 opnieuw Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
dinsdag 26 maart 2013

hertha.jpgPrecies een maand geleden stonden beide teams ook tegenover elkaar. De weersomstandigheden waren ook vergelijkbaar: de temperatuur onder nul en een ijzige koude wind met een gevoelstemperatuur ver beneden peil. Langs de lijn hadden de trouwe supporters van dit team zich in winterharde kleding gehesen. Maar het wedstrijdbeeld zou volledig anders zijn. Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat de C3 goed warm was en er zin in had. Gevolg: een supersnelle goal. Vanuit de aftrap werd de bal diep gespeeld. Arnold wist zich langs een verdediger te werken en speelde de bal voor zich uit. Net voor de aanstormende keeper kon hij de bal nog met een tikkie breed leggen op Mathijs die afmaakte: 1-0.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C3 verslaat Hertha C2 opnieuw]
 
FC Breukelen C3 verslaat Hertha C2 in ijskoud duel Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 24 februari 2013
hertha.jpgDoor sneeuw en vrieskou had de C3 sinds de winterstop niet gespeeld. Steeds werden de geplande wedstrijden afgelast. Tot vandaag. Menigeen zal gedacht hebben dat ook deze week weer een afgelasting zou volgen door de vorst. Maar dit keer gooide het weer geen roet in het eten. De temperatuur van rond of iets boven het vriespunt viel nog wel mee. De C3 speelde uit op de open poldervelden van Hertha. Doe daar nog een stevige bries bij en de gevoelstemperatuur daalt ineens naar -10. De meegereisde ouders hadden zich dan ook dik ingepakt met wollen mutsen, sjaals en dikke handschoenen. Huppelend en springend om warm te blijven stonden ze langs de lijn, maar ze waren er toch maar weer, waarvoor hulde.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C3 verslaat Hertha C2 in ijskoud duel]
 
C3 houdt aansluiting met top door ruime overwinning Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
zondag 18 november 2012
batavia90.jpgNa het verlies op eigen veld tegen de nummer 2 in de competitie moest de C3 vandaag winnen van Batavia'90 C2 om de aansluiting met de top te behouden. Nu Rick weer hersteld is van zijn enkelblessure, was het team weer compleet en had het leidersduo Michel en Leo ruime wisselmogelijkheden. Dit in tegenstelling tot de tegenstanders want, die waren afgereisd met slechts elf man. Al snel wordt de taktiek van Batavia duidelijk. Bij een doeltrap snelle aanvallers op de middenlijn. De keeper trapt de bal ver uit om deze zo snel mogelijk voorin te krijgen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C3 houdt aansluiting met top door ruime overwinning]
 
Rob van der Sluijs traint C3 Afdrukken
Geschreven door J├╝rgen Reiprich   
maandag 05 maart 2012
sluijs, rob van der.jpg Voormalig FC Breukelen-selectiespeler Rob van der Sluijs traint momenteel de C3 van onze club. Van der Sluijs trainde aan het begin van dit seizoen kortstondig zelfs de C1 van FC Breukelen voordat hij een profcontract kon tekenen bij AGOVV. Zijn voetbalpad in de Jupiler League is echter vooralsnog niet over rozen gegaan, want Rob kampt al lange tijd met hardnekkige blessures. In de tussentijd heeft hij veel contact gehouden met FC Breukelen, waar de C3-junioren zonder trainer bleken te zitten. Rob heeft aangeboden de C3 drie á vier weken te gaan trainen, onderwijl werkend aan zijn eigen revalidatie.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Rob van der Sluijs traint C3]
 
Kan de C3 als tweede eindigen? Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
woensdag 14 december 2011
c3-2011-2012-sepia.jpgZeven wedstrijden gewonnen, één gelijkgespeeld en één verloren. Die resultaten zetten FC Breukelen C3 met 22 punten op dit moment op plaats drie achter CSW C4 en s.v. Argon C4 (die allebei al hebben verloren van de C3). De C3 heeft echter één wedstrijd minder gespeeld en die wordt zaterdag 17 december ingehaald tegen nummer negen SDO C3. Dit is de enige nog te spelen wedstrijd in deze poule. Lukt het de C3 te winnen, dan eindigen ze de najaarsreeks als nummer twee achter CSW C4. Een prima prestatie. (Zouden ze echter nog kampioen willen worden, dan kan dat ook. Er moet dan wel met 34-0 worden gewonnen ...)
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Kan de C3 als tweede eindigen?]
 
Trainer Anthony Molleman kan eindelijk weer lachen Afdrukken
Geschreven door Hans Bijlenga   
zondag 22 februari 2009

Altius C4 - FC Breukelen C3, zaterdag 21 februari 2009 

Na een lange winterstop mocht de C3 weer beginnen met de competitie. Na een lage trainingsopkomst de afgelopen maanden en twee slechte oefenwedstrijden speelden we vandaag weer voor het echie tegen Altius. Zonder de geblesseerde keeper Jay (schouderblessure), Rox (operatie) en Koen (wintersport). Daarvoor in de plaats Roy; linkerspits uit de C1 en Sjoerd; vedette uit de C4. Nadat Anthony de opstelling bekend had gemaakt en iedereen op scherp had gezet, begon de wedstrijd. Iedereen was goed uitgeslapen. Kelle en Thijs in het centrum van de verdediging gaven geen enkele kans weg. Onze inval Keeper, Nils, had dit keer écht uit kunnen slapen. De dingen die hij te doen kreeg, deed hij als een geroutineerde keeper. Anouar en Martijn op de backposities kwamen veelvuldig de aanvallers ondersteunen. Het technische middenveld, bestaande uit; Jelle, Dennis, Bram en Jos, maakte het ene driehoekje na het andere. (Eindelijk begint de trainings-arbeid ook in de wedstrijd zichtbaar te worden.) In de voorhoede de broertjes van Liemt en in het centrum, “target-man” Hidde.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Trainer Anthony Molleman kan eindelijk weer lachen]
 
C-boys genieten van zaalvoetbaltoernooi Afdrukken
Geschreven door Ruud Emous   
dinsdag 30 december 2008

Zaterdag 27 december vond een zaalvoetbaltoernooi van SV Eemnes plaats. Het toernooi werd gehouden in de prachtige, net geheel gerenoveerde, sportzaal De Hilt in Eemnes. Een team samengesteld uit de C3 vertegenwoordigde FC Breukelen bij het toernooi.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C-boys genieten van zaalvoetbaltoernooi]
 
Foto C3 Afdrukken
Geschreven door Greet Tura   
maandag 17 december 2007
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Foto C3]
 
Foto's C3 1-12-2007 Afdrukken
Geschreven door Greet Tura   
dinsdag 11 december 2007
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Foto's C3 1-12-2007]