Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
C2
C2 bekroont mooie week Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 31 mei 2014

c2.jpgNa midweeks de D-talenten van Elinkwijk met 8-0 te hebben verslagen, zette de C2 deze middag een mooie kroon op de week door het zonovergoten C-toernooi bij MSV'19 in Montfoort te winnen. In een prima georganiseerd, klein en overzichtelijk toernooi (2 poules van 3 clubs, aftrap om 9.00 uur, prijsuitreiking om 12.00 uur) werden de poulewedstrijden tegen Nederhorst C1 en MSV'19 C2 gewonnen met respectievelijk 2-1 en 1-0. Jordi H. en Bram scoorden tegen Nederhorst, Bram deed dat nog eens tegen MSV'19.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C2 bekroont mooie week]
 
Ontketende C2 wast SDO C2 de oren Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
woensdag 07 mei 2014
sdo.jpgc2.jpgIn het doordeweekse duel bij SDO C2 heeft onze C2 flink uitgehaald. Na een 0-5 ruststand mocht de thuisploeg met een 0-8 nederlaag zijn wonden likken. De wedstrijd werd gespeeld op het werkelijk fantastische hoofdveld van de Bussumers. Het leek wel augustus, wat een grasmat! Hulde voor de terreinverzorgers aldaar. In de tweede minuut had Jordi Hahury zijn eerste goal er al in liggen. In het kwartier daarna prikte hij er nog twee bij: 0-3. De jongens hadden er zin in, dit beloofde wat te worden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Ontketende C2 wast SDO C2 de oren]
 
C2 kopje onder door idiote carnavalstreffer Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 12 april 2014
sgraveland.jpgc2.jpgIn de uitwedstrijd tegen 's-Graveland C1 heeft de C2 een ongelukkige 2-1 nederlaag geleden. Via een geblokte hotsknotsklutscarambole (gekker gaan we ze niet snel meer zien) rolde 'de winnende' via binnenkant paal achter keeper Sam Rockx. De C1 van de gastheren maakte eerlijk gezegd wel terecht aanspraak op de zege. Waar we de eerste helft de partij behoorlijk in evenwicht zagen (we namen zelfs de leiding door Jordi Hahury), werd het krachtsverschil tussen C1- en C2-spelers in de tweede helft duidelijk.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C2 kopje onder door idiote carnavalstreffer]
 
Forza Almere C1 letterlijk een maatje te groot voor C2 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 15 maart 2014
forzaalmere.jpgc2.jpgDe C2 trad vanmiddag aan bij Forza Almere C1, een team met enkele reuzen van kerels die zó in het rugbyteam van Wales kunnen meedoen. De scheids controleerde op het veld netjes de spelerspassen, dus het waren inderdaad fors uitgevallen C-junioren. Maar ze konden wel allemaal voetballen. Of waren supergetruukt. Of net zo snel als Deen van Embricqs. Het was ons een raadsel dat ze in de stand onder ons stonden.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Forza Almere C1 letterlijk een maatje te groot voor C2]
 
Storm deert C2 niet tegen NVC Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 15 februari 2014
c2.jpgnvc.jpg Drie goals vóór rust en drie erna leverden de C2 vandaag een ruime 6-0 zege op. Met de invallers Thom Hobma, Quinto Budel en Soar Shahwan uit de C3 (Bobby van der Post, Thomas Janssen, Melle Dikker Hupkes en Melle Valkenburg ontbraken) had de C2 weinig moeite met de matig spelende gasten. Al na exact vier seconden vanaf de aftrap had Jordi Hahury de 1-0 op de schoen, maar hij trof de keeper op zijn weg. Het bleek uitstel van executie.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Storm deert C2 niet tegen NVC]
 
Nuttige oefenwedstrijd C2 tegen Vreeswijk C1 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 14 december 2013
c2.jpg vreeswijk.jpg Een spiegel, een spiekbriefje en een blik in de toekomst. Vreeswijk C1 liet bij vlagen zien waar de C2 van FC Breukelen wellicht over een jaar kan staan. Want wanneer onze C2-jongens - naarmate zij ouder worden - net als Vreeswijk meer kracht kunnen ontwikkelen, zich bekwamen in sneller en zuiverder positiespel en iets leper in de aanval worden, bevinden ze zich op hetzelfde niveau als dat van de oefentegenstander van vandaag.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Nuttige oefenwedstrijd C2 tegen Vreeswijk C1]
 
Keurig gelijkspel van C2 tegen kampioen De Vecht C1 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 07 december 2013
c2.jpgdevecht.jpg Zoals verwacht, werd de C1 van s.v. De Vecht vorige week kampioen in de 2e klasse. Het team van coach Sjoerd Molleman won zes wedstrijden en speelde één keer gelijk; niet meer in te halen dus door achtervolger FC Breukelen C2. Vandaag de laatste partij: onze C2 tegen De Vecht C1. Het werd in grauw en grijs weer een boeiend duel met een in de eerste helft sterk spelend FC Breukelen. We konden de grote en snelle mannen uit Loenen goed dwars zitten en kwamen er met verzorgd positiespel regelmatig netjes uit.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Keurig gelijkspel van C2 tegen kampioen De Vecht C1]
 
C2 klimt na zege naar plek 2 Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
zaterdag 30 november 2013
c2.jpgbvv31.jpg FC Breukelen C2 voetbalt dit najaar in een piepkleine competitiepoule met maar vier tegenstanders: De Vecht C1, Argon C2, BVV'31 C2 en Wasmeer C3. Zo kan het gebeuren dat BVV'31 vandaag alweer zijn achtste en laatste wedstrijd speelde. FC Breukelen C2 was de tegenstander. Bij winst zouden zij de tweede plek overnemen van Argon dat vandaag vrij was. En zo geschiedde. In een levendige wedstrijd stond het bij rust nog 0-0, maar niemand had vreemd opgekeken als er 4-4 of 5-5 op het bord had gestaan.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C2 klimt na zege naar plek 2]
 
C2 weet weer wat winnen is Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
dinsdag 13 maart 2012
laren99.jpg10 maart 2012: FC Breukelen C2 - s.v. Laren99 C2: 6-2 (3-1)
Een briljant zaalvoetbaltoernooi betekende helaas geen droomstart in het veld na de winterstop. De eerste twee competitiewedstrijden werden door allerlei oorzaken vrij kansloos verloren. Nu kan het mislopen van drie punten wel eens gebeuren, maar we waren in het bijzonder ontevreden over het vertoonde spel. Er waren dus wat wijzigingen in het beleid doorgevoerd en afgelopen weekend was de eerste test. Thuis tegen s.v. Laren99 C2. Een uitstekende wedstrijd die met 6-2 gewonnen werd. Laren was niet in staat de dadendrang van FC Breukelen te beteugelen en knabbelde alleen met twee lucky goals aan ons doelsaldo. Een afstandsschot dat met een grote boog in het doel viel (1-1) en het slotdoelpunt dat door een foutje achterin weggegeven werd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C2 weet weer wat winnen is]
 
C2 dóór in beker ondanks foutenfestijn Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zondag 06 november 2011
'tgooi.jpgOp een merkwaardig warme herfstzaterdag op 5 november speelde de C2 haar laatste bekerwedstrijd in de poule tegen s.c. 't Gooi C2. De voorgaande wedstrijden werden met overmacht gewonnen (16-0 en 1-7). Tegenstander 't Gooi komt ook uit in onze competitie en staat laatste. Onderschatting dreigde en dat is ook precies wat er gebeurde. Vanaf de aftrap kwamen we gelijk al in een zeer kansrijke positie. De afronding faalde en dat was gelijk een slecht voorteken voor de rest van de wedstrijd. Gevoetbald werd er over het algemeen wel, maar de foutjes in de afronding, passing, uitverdedigen etc. zorgde voor een zeer rommelig spelbeeld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C2 dóór in beker ondanks foutenfestijn]
 
Solide start C2 met 3 punten tegen BVV'31 Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zondag 11 september 2011
bvv31.jpg De eerste 15 minuten heb ik als verslaggever moeten missen. Ik heb me door Tom Hoefsloot laten vertellen dat er voornamelijk op de helft van BVV werd gespeeld.

BVV'31 speelde zeer verzorgd voetbal. De heren verdedigers waren van het formaat "beer" en hadden de zaken redelijk op orde. Met name de nummer 5 kon de lange bal goed hanteren! De plaag van onze verdediging was de rechtsvoor, menig aanval van BVV'31 liep over die flank.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Solide start C2 met 3 punten tegen BVV'31]
 
C2 Zestienklapper tegen Hertha Afdrukken
Geschreven door Marco van Neerbos   
zaterdag 03 september 2011
hertha.jpg

De eerste echte wedstrijd, voor de KNVB bekerpoule. Hertha C2 was op bezoek. Wat kunnen we zeggen van deze wedstrijd? De tegenstander was een paar maten te klein. Na een aarzelende start gingen jullie toch van start met de doelpuntenproductie. Er werd lekker gevoetbald en dat leverde heel wat kansen op. Martijn opende de score en vanaf dat moment ging het los: Tim, Dave, Menno, Gino, Tim en 2x Martijn zorgden voor een 8-0 ruststand.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C2 Zestienklapper tegen Hertha]
 
FC Breukelen C2 naar München Afdrukken
Geschreven door Hans Knoop   
zondag 08 mei 2011

De C2 van FC Breukelen is op zaterdag 30 april (Koninginnedag) omstreeks 04.45 uur in de morgen vertrokken voor een mannenweekendje München.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C2 naar München]
 
C2 kampioen! Afdrukken
Geschreven door Raymond Bernardus   
zaterdag 24 april 2010

Vandaag moesten de spelers van de C2 aantreden tegen hun enige concurrent in de poule. NVC C3 uit Naarden is een geduchte tegenstander die tweede staat in de competitie achter FC Breukelen met 1 wedstrijd minder gespeeld en op 6 punten achterstand. Met nog twee speelrondes lag het kampioenschap binnen handbereik voor de jongens van de C2, maar dan moesten ze wel winnen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C2 kampioen!]
 
OOK C2 KAMPIOEN VAN DE NAJAARSCOMPETITIE!!! Afdrukken
Geschreven door Stefan Hoogvliet   
donderdag 07 januari 2010

image001.pngBeter laat dan nooit hier dan toch nog de vermelding dat ook de C2 van FC Breukelen kampioen is geworden tijdens de najaarscompetitie. Jongens alsnog van harte GEFELICITEERD met deze mooie prestatie!

Waarom nu pas dit bericht hoor ik sommigen al denken? Heel simpel: omdat de technische staf in de veronderstelling was dat de competitie bij de C-junioren over het gehele seizoen verliep.............

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [OOK C2 KAMPIOEN VAN DE NAJAARSCOMPETITIE!!!]