Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
C1
C1 bekert verder Afdrukken
Geschreven door Sacha Ravestein   
zaterdag 23 november 2013
hertha.jpgc1.jpg De C1 is met zeven punten uit drie wedstrijden glansrijk door naar de volgende ronde van het bekertoernooi. De eerste wedstrijd werd op 7 september uit tegen v.v. Maarssen C1 knap gewonnen met 1-3. Op 19 oktober werd er thuis gewonnen met 5-3 van s.v. De Vecht C1. Vandaag uit bij Hertha C1 was het iets lastiger. FC Breukelen kwam in de eerste helft op 0-1 voorsprong door een lob van Job, gevolgd door 1-1 en kwam daarna op 1-2 door een doelpunt van Luuk.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C1 bekert verder]
 
C1 ruim langs FC Almere C2 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 14 oktober 2013

c1.jpgfcalmere.jpg FC Almere maakt elke week video-opnames van de wedstrijden van haar C2 en plaatst de filmpjes op YouTube. Zaterdag jongstleden ging het Almeerse team met 8-3 ten onder tegen FC Breukelen C1. De hele wedstrijd is hier terug te zien.
Klik hier voor de eerste helft.
Klik hier voor de tweede helft.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Vóór de wedstrijd op de foto brengt C1 bekerzege Afdrukken
Geschreven door Sacha Ravestein   
zondag 08 september 2013
maarssen.jpgc1.jpg De C1 heeft de eerste bekerwedstrijd tegen v.v. Maarssen C1 vandaag gewonnen met 1-3. Dus direct maar even een foto van het winnende team (wel genomen vóór de wedstrijd).
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Vóór de wedstrijd op de foto brengt C1 bekerzege]
 
Langdurige blessure C1-speler Jackie de Jong Afdrukken
Geschreven door Lars van der Post   
woensdag 27 februari 2013

130226_jackie_de_jong.jpgDe afgelopen weken was het bijna een zeldzaamheid: een competitiewedstrijd spelen. Begin deze maand kon de C1 dan toch de (kunst)wei in. Uit bij OSM'75 werd er aanvankelijk uitstekend partij gegeven. Laat in de eerste helft kwamen de ploeg uit Breukelen met 1-0 achter door een van richting veranderd schot op doel. Nog niets aan de hand, gezien het vertoonde spel hadden we vertrouwen in herstel van de balans. Echter, de tweede helft verliep niet zoals gedacht. In het bijzonder door een ongelukkige val van onze verdedig(st)er Jackie de Jong.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Langdurige blessure C1-speler Jackie de Jong]
 
C1 sluit seizoen af in stijl Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zaterdag 19 mei 2012
zuidvogels.pngDe succesvolle C1 heeft het uitstekende seizoen 2011-2012 op Hemelvaartsdag geheel in stijl afgesloten. Om 9.15 uur verzamelde het complete team (met uitzondering van keeper Jesse die helaas verhinderd was) bij FC Breukelen voor vertrek naar Huizen. Op het sportpark Wolfskamer stond daar het “Old Amsterdam toernooi” van HSV Zuidvogels op het programma.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C1 sluit seizoen af in stijl]
 
FC Breukelen C3 door teaminspanning kampioen! Afdrukken
Geschreven door Gert Vermeulen   
vrijdag 11 mei 2012
olympia25.jpgDe C3 van FC Breukelen is kampioen! Waar het in de najaarscompetitie de C3 van FC Breukelen net niet was gelukt om kampioen te worden en als tweede te eindigen, is het in de voorjaarscompetitie wel gelukt de felbegeerde eerste plek te veroveren. De C3 heeft met name door het leveren van inzet en strijd laten zien als team te kunnen voetballen. De eerste- en tweedejaars C-spelers, die behoorlijk aan elkaar moesten wennen, hebben gedurende het seizoen laten zien zich als team te ontwikkelen, leren gebruiken van elkaars sterke kanten en vanuit die basis te durven gaan spelen. De ontwikkeling in gericht opbouwen en combinaties maken benadrukte de teaminspanning.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen C3 door teaminspanning kampioen!]
 
Gelegenheidsteam C1 verliest nipt Afdrukken
Geschreven door Edwinde Jongh   
zondag 06 mei 2012
dedijk.jpgMet een geïmproviseerd elftal traden we op deze koude morgen aan voor de laatste competitiewedstrijd van het succesvolle seizoen 2011/2012. Alle beslissingen waren al gevallen, de kampioen (wij dus..;-)) en de degradanten reeds bekend. Uit onze selectie ontbraken maar liefst negen spelers, vlak voor tijd kwam daar nog een tiende bij – onacceptabel en hierover zijn reeds woorden gevallen. 
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Gelegenheidsteam C1 verliest nipt]
 
Ongeïnspireerde C1 naar 0-3 winst Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 29 april 2012
jongaalsmeerunited.gifZonder Mels, Junior, Max en Niels (allen op vakantie), Emin (geblesseerd), Jesse S en Olivier (B1) reisden de kampioenen af naar Aalsmeer. Gelukkig kregen we assistentie van de C2 (Gino, Martijn, Tim en Rutger) en stond onze vaste stand-inkeeper Stan op doel. Er stond vandaag niets meer op het spel, Aalsmeer was reeds gedegradeerd (er blijken maar liefst vijf teams te moeten afdalen naar de tweede klasse). Dit team bestaat uitsluitend uit eerstejaars C-spelers die de laatste weken voor behoorlijk wat verrassingen hebben gezorgd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Ongeïnspireerde C1 naar 0-3 winst]
 
C1 kampioen 1e klasse 04 West 1! Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 15 april 2012
demeern.jpgMet groots machtsvertoon en onder heerlijke voetbalomstandigheden is onze C1 vandaag de terechte kampioen geworden in de eerste klasse 04 van district West 1. Met nog twee wedstrijden te gaan zijn ze niet meer te achterhalen door de concurrentie en konden de mannen na de 9-0 overwinning op v.v. De Meern C2 de kurken laten knallen. Met alle spelers van de selectie werd het kampioenschap binnengehaald en ontstond er na 70 minuten eenrichtingsverkeer een prachtige huldiging op het hoofdveld, even later voortgezet in de kleedkamer.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C1 kampioen 1e klasse 04 West 1!]
 
Vooruitblik: C1 op drempel van hoofdklasse Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
dinsdag 10 april 2012
demeern.jpgA.s. zaterdag 14 april om 12.30 uur speelt FC Breukelen C1 een voorwedstrijd van het eerste met als inzet het kampioenschap in de eerste klasse 04 West 1. Tegen het laaggeklasseerde v.v. De Meern C2 zal dan wel gewonnen moeten worden om niet afhankelijk te zijn van eventueel puntverlies van de enig overgebleven concurrent v.v. Maarssen C1. Alhoewel de C1 de afgelopen weken wat vermoeidheidsverschijnselen vertoont, mogen we toch verwachten dat deze extra prikkel ze zal motiveren om dit klusje te gaan klaren.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Vooruitblik: C1 op drempel van hoofdklasse]
 
C1 sneuvelt in de halve finale KNVB Beker Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zaterdag 31 maart 2012
2011-06-27_logo_knvb-beker.jpgEen gehavend C1 kon vandaag geen vuist maken tegen tweededivisionist r.k.v.v. DEM C1 en sneuvelde in de halve finale van het KNVB Bekertoernooi. Zonder regisseur Jesse en aanjager Roy moest er gesleuteld worden in de opstelling en kwam Olivier 'op 10' te spelen. We begonnen met  Jesse, Mels, Junior, Nik, Milan, Max, Olivier, Lars, Michael, Emin en Justin. Wissels: Douwe, Niels, en Gino. De eerste vijf minuten was het nog een beetje aftasten, maar - eigenlijk de gehele eerste helft - was er nauwelijks sprake van enig krachtsverschil. 
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C1 sneuvelt in de halve finale KNVB Beker]
 
C1 zaterdag in halve finale KNVB-beker tegen DEM C1 Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
donderdag 29 maart 2012
2011-06-27_logo_knvb-beker.jpgEersteklasser FC Breukelen C1 speelt a.s. zaterdag 31 maart om 12.30 uur in de halve finale om de KNVB districtsbeker tegen r.k.v.v. DEM C1 uit Beverwijk. Wist de C1 het in een zinderende kwartfinale na penalty's te redden tegen derdedivisionist v.v. De Meern C1 (met een hoofdrol voor keeper Jesse Schreurs), deze keer speelt de succesvolle formatie tegen een nog zwaardere tegenstander die maar liefst drie klassen hoger speelt! Ondanks de schorsingen voor aanvoerder Jesse van Riet en middenvelder Roy Turksma (opgelopen in de laatste competitiewedstrijd tegen Elinkwijk) zullen de mannen van de C1 proberen hun huid zo duur mogelijk zien te verkopen en strijden voor wat ze waard zijn.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C1 zaterdag in halve finale KNVB-beker tegen DEM C1]
 
C1 wint van Elinkwijk, maar houdt vervelende nasmaak Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 25 maart 2012

elinkwijk.jpgDe rekenmeesters hadden voorafgaand aan deze speciale wedstrijd berekend dat dit wel eens de kampioenswedstrijd kon zijn! Immers, indien de C1 zou winnen en de twee concurrenten (Maarssen en CSW), die vandaag tegen elkaar moesten, zouden gelijkspelen, dan was het verschil opgelopen tot tien punten. Met nog drie wedstrijden te spelen dus onoverbrugbaar. Het enige wat de C1 dus kon doen, was haar eigen wedstrijd winnen en maar hopen dat de punten in Maarssen gedeeld zouden worden. Onze wedstrijd begon om 10.45 uur, in Maarssen werd er om 10.30 uur afgetrapt. Met maar liefst vijf wissels (een eventueel kampioenschap vier je met het hele team dus was iedereen erbij) begonnen we deze lentedag met de volgende basis: Jesse S, Mels, Nick, Junior, Douwe, Roy, Jesse, Michael, Justin, Olivier en Emin. Wissels: Niels, Lars, Max, Milan en Stan.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C1 wint van Elinkwijk, maar houdt vervelende nasmaak]
 
C1 herstelt zich en loopt verder uit Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 18 maart 2012
dios.jpgOnze C1 lijkt het kleine vormdipje alweer te hebben overwonnen. Werd er de laatste weken al niet meer zo overtuigend gespeeld, maar beperkte het de schade tot slechts één gelijkspel (vorige week in Hoofddorp), in de tweede helft van vandaag lieten de mannen gelukkig weer zien te kunnen voetballen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C1 herstelt zich en loopt verder uit]
 
C1 morst punten in Hoofddorp Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
maandag 12 maart 2012
hoofddorp.jpgNa een hele reeks topwedstrijden tegen de rechtstreekse concurrenten (FC Amsterdam 2x, Maarssen en CSW) en de strijd om de KNVB districtsbeker (v.v. Maarssen C1 en v.v. De Meern C1) waarin er uitstekend werd gepresteerd, stond er vandaag een op papier wat eenvoudigere wedstrijd op het programma tegen het laaggeklasseerde s.v. Hoofddorp C3. Dat dit team echter tot verrassingen kan zorgen, wisten FC Amsterdam en CSW reeds. Alhoewel de spelers hiervoor waren gewaarschuwd, bleek het vandaag voor het merendeel van de spelers niet mogelijk om zich hiervoor optimaal op te laden. 
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [C1 morst punten in Hoofddorp]
 
Hoofdklasse lonkt voor C1 na zege op FC Amsterdam C1 Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 04 maart 2012
fc-amsterdam.jpgVandaag alweer een topper! Na de sensationele kwartfinale in de beker, de wedstrijd van vorige week tegen concurrent CSW, was het vandaag weer de beurt aan FC Amsterdam C1, na vorige week de nieuwe nummer 2. FC Amsterdam, dat op zeven punten achterstand stond, kwam met maar één opdracht naar Breukelen en dat was om het gat terug te brengen tot vier punten, dus kwam om te winnen. De wedstrijd begon 35 minuten later dan gepland vanwege het ontbreken van de spelerskaarten. Dat kwam ons bekend voor (denk aan onze eerste reis naar sportpark Strandvliet en de reden van het strafpunt voor de tegenpartij), en gezien het forse postuur van een aantal van de tegenstanders een reden voor de scheidsrechter om dit nader onder de loep te nemen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Hoofdklasse lonkt voor C1 na zege op FC Amsterdam C1]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 96