Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
B2
B2 verslaat Hertha B1 en pakt eerste punten Afdrukken
Geschreven door Harm Kiezebrink   
maandag 04 november 2013
hertha.jpgb2.jpg Tot nu toe was de B2 maar weinig fortuinlijk geweest in de vijf gespeelde wedstrijden. Telkens was er een goede start waarbij de wedstrijd gelijk op ging, met kansen over en weer. Maar na een tegengoal zakten de concentratie en de organisatie weg, en werd er ogenschijnlijk makkelijk verloren. De kans om te laten zien dat ze wel degelijk als team en met veel inzet een wedstrijd uit kunnen spelen, deed zich zaterdag voor tegen s.v. Hertha B1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 verslaat Hertha B1 en pakt eerste punten]
 
Mooie afsluiting seizoen voor geweldig B2-team Afdrukken
Geschreven door Rudy Bouwman   
maandag 20 mei 2013
b2.jpg De B2 heeft een mooi jaar achter de rug. Niet zozeer qua prestatie, want we zijn als één na laatste geëindigd, maar zeker wel als team. Het afgelopen jaar heeft de B2 zich als een écht en hecht team gemanifesteerd. Saamhorigheid en respect, voor elkaar en voor de tegenstander. Ook als het even wat minder goed ging. Inzet voor elkaar en voor het team, ook bij de andere activiteiten buiten de wedstrijden. Onze geweldige coach Baby heeft daaraan bijgedragen. Hij wist de jongens altijd te motiveren en ze het zelfvertrouwen te geven wat ze nodig hadden. Omdat het onwaarschijnlijk is dat dit team in deze samenstelling ook volgend jaar zal blijven bestaan (er gaan er namelijk een aantal naar de A), was er reden genoeg om het jaar op een leuke manier gezamenlijk af te sluiten.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Mooie afsluiting seizoen voor geweldig B2-team]
 
B2 verliest genadeloze wedstrijd tegen ouders Afdrukken
Geschreven door Rudy Bouwman   
woensdag 12 december 2012
Op maandagavond 10 december om 19.00 uur verzamelde ons team, dat bestond uit voornamelijk ouders en wat familie en vrienden, zich voor een sensationele wedstrijd tegen 'onze jongens' van de B2. Echt goed voorbereid waren we niet. We hadden geen voetbalschoenen, de meesten hadden al jaren niet gevoetbald en een aantal zelfs nooit (zoals ik). Ook is de conditie van de meeste 40-plussers niet echt meer om over naar huis te schrijven.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 verliest genadeloze wedstrijd tegen ouders]
 
B2 verliest onverdiend van koploper s.v. 's-Graveland B1 Afdrukken
Geschreven door Rudy Bouwman   
zondag 18 november 2012
sgraveland.jpg's-Graveland B1 was al zes wedstrijden ongeslagen en stond bovenaan in de competitie. We wisten dat het niet makkelijk zou worden, maar we waren hierdoor wel extra gemotiveerd. Het was koud en grijs op deze vroege zaterdagmiddag en na een goede warming-up begonnen we op het kunstgras aan deze toch wel spannende wedstrijd. Het begon verrassend goed en veelbelovend. We speelden zelfs opvallend beter dan 's-Graveland. Er werd goed overgespeeld en samengewerkt met uiteindelijk de verdiende voorsprong van 1-0 aan het einde van de eerste helft.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 verliest onverdiend van koploper s.v. 's-Graveland B1]
 
B2 scoort overweldigend tegen CSW B3 Afdrukken
Geschreven door Stan de Wit   
zondag 04 november 2012
csw.jpgVandaag een mooie wedstrijd gespeeld. Mooi voetbal en zeker een mooi doelpuntenspektakel. De eerste minuten waren zeker voor ons. We zetten CSW goed onder druk en kregen de eerste kansjen, maar die wisten we helaas niet te benutten. Na een kwartier ongeveer werd de score dan eindelijk geopend. Uit een corner van Robert Jan nam Michael de bal heel mooi aan, passeerde nog even een tegenspeler en wist daarna de bal heel mooi in de verre bovenhoek te plaatsen: 1-0. Ongeveer 7 minuten later was het weer raak. Na een foute uittrap van een verdediger van CSW wist Joery wat hij moest doen en die werkte de bal heel mooi in de linker bovenhoek: 2-0.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 scoort overweldigend tegen CSW B3]
 
'Prijzige' winstpartij voor B2 bij NVC B3... Afdrukken
Geschreven door Rudy Bouwman   
zondag 28 oktober 2012
nvc.jpgVanmorgen vroeg uit de veren voor een wedstrijd om 10.30 uur in Naarden tegen NVC B3. Een wedstrijd tegen een team dat op de tiende plek met een doelsaldo van -13 toch gemakkelijk te overwinnen zou moeten zijn. Nadat we met een beetje vertraging vertrokken (er moesten nog even wat ballen geregeld worden), gingen we met een flinke delegatie ouders op weg. Koud, maar mooi zonnig voetbalweer. Aangezien de tegenstanders ook witte shirts hadden, moesten er even snel andere shirts geregeld worden. Ook nog even snel een teamfoto. Helaas staan we er bijna allemaal met de ogen dicht op en dat ligt niet aan de goede fotograaf (bedankt Hans Wim), maar doordat we tegen de felle zon inkeken.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... ['Prijzige' winstpartij voor B2 bij NVC B3...]
 
B2 haalt slechts één bekerpunt bij Roda'46 B3 Afdrukken
Geschreven door Rudy Bouwman   
zondag 21 oktober 2012
roda46.jpgWe begonnen de wedstrijd met twee spelers uit de C1, Max en Nick. Michael was er niet bij vanwege de vakantie. Ook was er geen scheidsrechter, maar gelukkig nam de leider van Roda'46 B3 de taak als scheidsrechter over en konden we toch beginnen. Wel moesten we voorzichtig zijn met deze scheidsrechter die vooraf aangaf niet van vloeken, ander verbaal geweld en tegenspraak te houden. We waren dus gewaarschuwd. Roda'46 B3 had een makkie moeten zijn, want in de competitie blijkt het een matig team. Ondanks het eerste doelpunt voor ons (Emin scoorde) viel het spel van onze kant tegen. Er was gebrek aan communicatie en er werd niet goed gevoetbald, met als gevolg dat Roda'46 gebruik kon maken van onze zwakte en wij met 1-1 de rust ingingen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 haalt slechts één bekerpunt bij Roda'46 B3]
 
B2 wint met 3-2 van Argon B3 in speciale en spannende wedstrijd Afdrukken
Geschreven door Rudy Bouwman   
zaterdag 29 september 2012
argon.jpgHet was vandaag tegen s.v. Argon B3 een speciale en een spannende wedstrijd. Speciaal omdat we als team Rutger en zijn familieleden, die ook allemaal aanwezig waren (!), ons medeleven wilden betuigen met het overlijden van Rutgers vader en daarom uit respect voor aanvang van de wedstrijd één minuut stilte hebben gehouden en met rouwbanden hebben gespeeld. Het was spannend omdat we letterlijk en figuurlijk moesten vechten voor elk doelpunt. Er werd goed gespeeld, duels werden gewonnen en veel lukte.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 wint met 3-2 van Argon B3 in speciale en spannende wedstrijd]
 
FC Breukelen B2 wil leven als een prof Afdrukken
Geschreven door Corné Bouwman   
donderdag 27 september 2012
120927_leven_als_een_prof.jpgDe B2 van FC Breukelen doet dit seizoen mee aan het televisieprogramma Leven Als Een Prof op RTL7. Maar we kunnen alleen winnen met het aantal supporters. We zijn al gekwalificeerd en nu moeten we nog veel supporters krijgen. Als u naar deze link gaat, hoeft u alleen maar op de blauwe knop 'JA, IK WORD SUPPORTER!' te drukken of ons te promoten via Twitter en/of Facebook. We hebben nu al rond de negentig supporters en dat kunnen we verdubbelen met de hulp van FC Breukelen.
Alvast bedankt en groeten van de B2-spelers
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
B2 viert feest na overwinning op Maarssen B1 bij SteakZ Afdrukken
Geschreven door Hans Bijlenga   
zondag 11 december 2011
maarssen.jpgZaterdag 10 december stond de derby van Stichtse Vecht op het programma. Het ongeslagen v.v. Maarssen B1 stond tegenover een op-en-top gemotiveerd FC Breukelen B2. Na het gezamenlijke ontbijt en de tactische bespreking stonden we om elf uur in de startblokken. De wedstrijd werd geleid door Martien Plasmeijer en de zon stond zowaar te schijnen. De B2 begon messcherp en iedereen zat er bovenop. v.v. Maarssen had in elf wedstrijden nog niet verloren en begon slap. Nadat de eerste kans verloren ging, maakte Youri de Wit zijn reputatie waar. Na een snelle aanval kapte hij de laatste man uit en schoot, rand strafschopgebied, onberispelijk binnen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 viert feest na overwinning op Maarssen B1 bij SteakZ]
 
Gezamenlijk ontbijt B2 Afdrukken
Geschreven door Hans Bijlenga   
zondag 09 oktober 2011
Trainer-coach Anthony Molleman van de B2 selectie had ‘s morgens een prima ontbijt geregeld. Om de jongens uitgeslapen en scherp voor de wedstrijd tegen Hertha te krijgen, had Anthony om half elf in de kantine van FC Breukelen een sportmaaltijd klaar staan. Vijftien B2-spelers in de mooie blauw/witte trainingspakken van FC Breukelen lieten het zich goed smaken.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Gezamenlijk ontbijt B2]
 
B2 weer kampioen Afdrukken
Geschreven door Brigit Bijlenga   
donderdag 28 april 2011

Na het najaarskampioenschap heeft onze B2 ook in de voorjaarscompetitie toegeslagen. Met 1 nederlaag en 8 overwinningen zijn we weer de sterkste. Ondanks dat we onze spelverdeler en onze spits aan de B1 moesten afstaan bleken de overgebleven 13 spelers ook in deze competitie de beste ploeg. Met een prachtig doelsaldo van 40 voor en 15 tegen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 weer kampioen]
 
B2 bijna kampioen Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 10 april 2011

Nico van Stroe was zaterdag bij de wedstrijd van de B2 tegen CSW. Met de 3-2 overwinning op deze nummer 2 is er nu een gat van 6 punten geslagen. Aangezien er nog 2 wedstrijden zijn te spelen kan het bijna niet meer misgaan!

ZIe hieronder de foto's:

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 bijna kampioen]
 
Even voorstellen: FC Breukelen B2 Afdrukken
Geschreven door Brigit Bijlenga   
zondag 31 oktober 2010

Onze B2 wordt getraind door Metin Tura en Michael van Es (wie kent ze niet). Al jaren trainer van diverse teams en dit jaar te bewonderen als voetballers in Zaterdag 5.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Even voorstellen: FC Breukelen B2]
 
Foto's B2 tegen Maarssen B2 Afdrukken
Geschreven door Dominique van Stroe   
zaterdag 26 september 2009
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Foto's B2 tegen Maarssen B2]
 
B2 wint oefenwedstrijd tegen C.S.W Afdrukken
Geschreven door Greet Tura   
zondag 23 augustus 2009
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B2 wint oefenwedstrijd tegen C.S.W]
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 36