Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
B1
Kampioen B1 sluit seizoen racend en schietend af Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
maandag 02 juni 2014
b1.jpgDe B1, het succesvolle elftal van trainer Erik Turksma, sloot het mooie seizoen vorige week af met een teamuitje. Mogelijk gemaakt door o.a. de sponsoring van Jumbo Scherpenzeel, Erik Turksma, Fr8 en een bijdrage van “de Vrienden van FC Breukelen” - voor slechts 50 euro per jaar bent u lid en heeft u toegang tot alle thuiswedstrijden - sloten de kampioenen van de eerste klasse 03 (volgend seizoen dus hoofdklasse) het seizoen 2013-2014 af en luidden zij de zomerstop in.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Kampioen B1 sluit seizoen racend en schietend af]
 
Titel voor B1 na slijtageslag tegen HBC Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
maandag 14 april 2014
b1.jpghbc.jpgDat het seizoen op z’n einde loopt en de jongens moeite hebben om hun normale niveau te halen, was vorige week al duidelijk in de slappe vertoning tegen FC Amsterdam. Vandaag moest er uit een ander vaatje worden getapt, want HBC kwam op bezoek. De Heemstedenaren wisten vorige week niet van onze misstap te profiteren door zelf op eigen veld ten onder te gaan tegen het ontketende Velsen. Hierdoor nam Hoofddorp te tweede plek over met slechts drie punten minder dan FC Breukelen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Titel voor B1 na slijtageslag tegen HBC]
 
B1 redt het weer niet tegen Angstgegner Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 06 april 2014
fc-amsterdam.jpgb1.jpgEn de spanning neemt verder toe in de eerste klasse 02. Onze B1 liet het vandaag echter weer lelijk liggen tegen ‘Angstgegner” FC Amsterdam. Ook het tweede treffen tegen de mannen uit Zuidoost ging met 2-1 verloren en zo ziet de B1 een riante voorsprong van vijf punten slinken tot slechts drie en is er nog van alles mogelijk. Doordat ook HBC verrassend verloor (0-1 thuis tegen Velsen) kwam Hoofddorp op de tweede plek terecht.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 redt het weer niet tegen Angstgegner]
 
B1 - de spanning stijgt Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
maandag 31 maart 2014
b1.jpgNog drie wedstrijden te gaan; de B1 maakt zich op voor een een spannend slot van deze leuke competitie! Een competitie die zich kenmerkt door onderling kleine verschillen, met een paar kleine uitzonderingen blijkt geen enkel team bij voorbaat zeker van een overwinning. Al ziet de huidige stand er voor de B1 goed uit, ze leven van wedstrijd naar wedstrijd. Afgelopen weekeinde was de B1 vrij en konden ze achteroverleunend kijken wat de concurrentie deed. De speciale aandacht ging natuurlijk uit naar Stormvogels tegen HBC wat in een niet ongunstig gelijkspel eindigde: 1-1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 - de spanning stijgt]
 
B1 slaat gat na zevenklapper in Velsen Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 23 februari 2014
velsen.gifb1.jpg Zo sta je met een selectie van zestien spelers en zo sta je opeens met elf man. De krokusvakantie bracht een aantal spelers naar de wintersport en verder zagen we Mels terugkeren met een verdraaide knie. Gelukkig waren de B3 en C1 vrij en wilden Steven en Nick met ons mee, zodat we in ieder geval twee wissels op de bank hadden. Deze waren ook nodig: Roy begon niet 100% fit (knie) en Tim zou voor het eerst sinds 26 oktober 2013 (thuis tegen DEM moest hij met een gecompliceerde armbreuk uitvallen) weer speelminuten maken.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 slaat gat na zevenklapper in Velsen]
 
B1 deelt 'tikkie' uit aan concurrent Stormvogels Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 09 februari 2014
b1.jpg stormvogels.png Vandaag de kraker in de eerste klasse 02; koploper FC Breukelen B1 tegen Stormvogels B1 dat slechts één verliespunt meer had (vier punten achterstand maar met één wedstrijd minder gespeeld). Voor Stormvogels dus de gelegenheid om de rollen om te draaien en de competitie nog spannender te maken dan hij al is. Een competitie waarin het elke week weer oppassen is en er geen zwakke broeders zijn. Zo win je een topwedstrijd en de week erop verspeel je punten tegen een lager geklasseerd elftal.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 deelt 'tikkie' uit aan concurrent Stormvogels]
 
Eerste uitoverwinning van koploper B1 Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
maandag 03 februari 2014
herculeszaandam.jpgb1.jpg Na een lange winterstop mochten we vandaag dan eindelijk weer voor het 'echie' de wei in en stond de lastige uitwedstrijd voor de competitie tegen Hercules Zaandam B1 op het programma. Hercules stond tot vandaag op een keurige zesde plaats en we wisten van het thuisduel nog dat er genoeg voetbalkwaliteit en een gezonde dosis strijdlust bij dit team aanwezig was. Het vorige (doelpuntrijke) duel was geëindigd in een 6-4 overwinning voor FC Breukelen, maar Hercules had zich toen ook niet zomaar gewonnen gegeven.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Eerste uitoverwinning van koploper B1]
 
B1 verrassend Herbstmeister na overwinning op VVC B1 Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
maandag 09 december 2013

b1.jpgvvc.jpg Na vorige week de prachtige overwinning op de koploper te hebben behaald (4-1), zat de eerste seizoenshelft erop en stond vandaag de eerste wedstrijd van de terugrondes op het programma. Wederom een sleutelwedstrijd tegen de nummer vier op de ranglijst: VVC B1 uit Nieuw-Vennep. Dit team had tot vandaag evenveel verliespunten als FC Breukelen. De heenwedstrijd (de opening van het seizoen) eindigde in een teleurstellend 4-4 gelijkspel.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 verrassend Herbstmeister na overwinning op VVC B1]
 
B1 brengt spanning weer terug Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
maandag 02 december 2013
b1.jpghoofddorp.jpgHet was vandaag voor de B1 een sleutelduel: bij verlies tegen de koploper zou de achterstand oplopen tot negen punten en het gat te groot worden om nog mee te spelen, bij winst bleven we aanhaken en op drie punten kunnen komen! Het was dan ook niet moeilijk om de jongens te motiveren, ze waren gretig en wisten wat er op het spel stond. De mindere fase waar we in zitten, moest ten einde komen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 brengt spanning weer terug]
 
Winst en verlies voor B1 tegen DEM B2 Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
zondag 27 oktober 2013
b1.jpgdem.png Onder prima omstandigheden troffen we vandaag het laaggeklasseerde DEM B2 uit Beverwijk. Dat een klassering in deze competitie niet zo veel zegt, weten we inmiddels na het tegenvallende gelijke spel in Zaandam tegen Hellas, maar ook de verrassende overwinning van onze tegenstander van vandaag bij Stormvogels (1-3) deed de wenkbrauwen fronsen. We waren dus gewaarschuwd. De basisopstelling vandaag bestond uit Stan, Mels, Milan, Junior, Douwe, Roy, Michael, Nik, Tim, Olivier en Max. Wissels: Martijn, Rutger, Niels, Emin.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Winst en verlies voor B1 tegen DEM B2]
 
B1 haakt aan na winst op Velsen Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
maandag 30 september 2013
b1.jpgvelsen.gif Zonder de geblesseerden Junior en Emin trad de B1 vandaag aan tegen de B1 van RKVV Velsen uit de gelijknamige Noord-Hollandse plaats. Een belangrijke wedstrijd, de winnaar zou blijven aanhaken bij de kopgroep. Velsen stond tot dat moment één plaatsje boven FC Breukelen met één punt meer dus kende ook het belang van deze wedstrijd. Begonnen werd met de volgende basis: Stan, Mels, Milan, Rutger, Douwe, Roy, Michael, Nik, Tim, Max en Olivier. Wissels: Martijn, Niels en Zwier.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 haakt aan na winst op Velsen]
 
B1 traint in het nieuw Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
donderdag 26 september 2013
b1.jpg De B1 werd afgelopen week voorzien van gloednieuwe trainingstenues en trainingspakken. De leiders van de B1 hebben een flink aantal ouders, waaronder een aantal ondernemers, bereid gevonden om geld ter beschikking te stellen voor nieuwe trainingspakken en tenues van kledingleverancier Quick. De middenstand in Breukelen was (begrijpelijk) wat minder bereid om deze talentvolle groep te steunen, de crisis is overal voelbaar ... Gelukkig lukte het op een andere manier wel en waren vele ouders bereid een bepaald bedrag in de pot te stoppen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 traint in het nieuw]
 
B1 vergeet de klus af te maken Afdrukken
Geschreven door Edwin de Jongh   
dinsdag 24 september 2013
stormvogels.pngb1.jpg Vandaag een belangrijke wedstrijd tegen een van de koplopers: Stormvogels B1 uit IJmuiden. Na een een ritje van 45 minuten inclusief toer door het 'bruisende' IJmuiden, traden we om 12.00 uur aan op kunstgras. De basis: Stan, Mels, Junior, Milan, Douwe, Roy, Michael, Nik, Tim, Olivier en Max. Wissels: Rutger, Niels, Martijn en Zwier. Na de eerste tien minuten aftasten van beide kanten kwam de wedstrijd op gang en had FC Breukelen het betere van het spel.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [B1 vergeet de klus af te maken]
 
FC Breukelen B1 zet serie voort met overwinning op Argon B2 Afdrukken
Geschreven door Marcel van Oosterom   
zaterdag 10 november 2012

argon.jpgVandaag wedstrijd nummer 3 in de belangrijke serie die FC Breukelen B1 moet neerzetten om zich in de top van de eerste klasse te vestigen. Tegenstander was s.v. Argon B2, een ploeg die twee punten minder had vergaard in de eerste acht wedstrijden. Wat basisopstelling betreft, een ongewijzigd FC Breukelen. Roy nam hersteld plaats op de bank en Yadelli was met de B2 mee om wedstrijdritme op te doen na zijn gebroken arm. In tegenstelling tot vorige week, waarin FC Breukelen in de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels zwak startte, opende de ploeg zeer sterk. Binnen twee minuten noteerde Donny 1-0. FC Breukelen verslapte niet en weer was het Donny die na een klein kwartier spelen 2-0 scoorde.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen B1 zet serie voort met overwinning op Argon B2]
 
IJsselmeervogels B2 geen partij voor ontketende B1 Afdrukken
Geschreven door Marcel van Oosterom   
zondag 04 november 2012
ijsselmeervogels.jpgNa de knappe overwinning op Roda’46 B2 van vorige week (6-2) en de midweekse oefenoverwinning op Vreeswijk B1 (4-0) stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen laagvlieger IJsselmeervogels B2 op het programma. Dat de term ‘laagvlieger’ niets zegt in deze competitie, heeft FC Breukelen jammer genoeg al eens moeten bekopen met een gelijkspel uit bij hekkensluiter BFC; men was dus gewaarschuwd. Zonder de zieke Roy, de geblesseerden Raymond (lies) en Justin (hersenschudding) en de afwezige Mels ging de B1 als nummer zeven richting De Westmaat.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [IJsselmeervogels B2 geen partij voor ontketende B1]
 
FC Breukelen B1 bekert verder ten koste van Legmeervogels B1 Afdrukken
Geschreven door Marcel van Oosterom   
maandag 22 oktober 2012
legmeervogels.jpgNa de uitermate teleurstellende puntendeling verleden week zaterdag bij hekkensluiter BFC stond zaterdag 20 oktober een interessante bekerwedstrijd op het programma. Legmeervogels B1, uitkomend in de hoofdklasse, kwam op bezoek. Begin oktober wist FC Breukelen B1 hoofdklasser Elinkwijk B1 al op een knap gelijkspel te houden en dus was dit zeker geen onmogelijke opgave. Ten opzichte van vorige week kende het basiselftal drie wijzigingen: Roy, Milan en Mels startten ten koste van Raymond, Jessie Hensbergen en Junior.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen B1 bekert verder ten koste van Legmeervogels B1]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 78