Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
A2
A2 verslaat met gemak spareribs na klusmiddag Afdrukken
Geschreven door Hans Bijlenga   
zondag 16 december 2012
121216_spareribs.jpg De A2 van FC Breukelen heeft op de laatste wedstrijddag van het jaar zich nog even van de goede kant laten zien. Na een gezellige training werden de handen uit de mouwen gestoken en in vlot tempo het meubilair uit de kantine gesleept voor de komende verbouwing. Ook de bestuurskamer werd snel van vloerkleed en inrichting ontdaan. Na afloop werden ze getrakteerd door Marco van der Meer. Leider John de Wit had aan het eind van de eerste seizoenshelft zijn jongens uitgenodigd om bij jeugdsponsor De Danne een hapje en een drankje te nuttigen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 verslaat met gemak spareribs na klusmiddag]
 
Verdiende overwinning A2 op s.v. De Vecht A1 Afdrukken
Geschreven door Jeroen Meiburg   
zondag 30 oktober 2011
devecht.jpgZaterdagmiddag stond de derby FC Breukelen A2 - s.v. De Vecht A1 op het programma. Vrijdag werd bekend dat AFC Quick 1890 uit de competitie gehaald was en de eerste overwinning van onze A2 ongeldig verklaard werd. De A2 was dus dringend op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Het begin van de wedstrijd was voor De Vecht met een gevaarlijke voorzet en een schot die net over getikt werd door Jeroen. Na tien minuten werd FC Breukelen sterker en dit leidde tot druk op het goal van De Vecht. Toen was het Mitchell die met een individuele actie een paar verdedigers op het verkeerde been zette en de bal in de lange hoek schoof.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Verdiende overwinning A2 op s.v. De Vecht A1]
 
A2 wint uit van AFC Quick 1890 A2 Afdrukken
Geschreven door Robin Prins   
maandag 17 oktober 2011
afcquick1890.jpgDe A2 heeft haar eerste competitiezege te pakken. Dit was hard nodig omdat de laatste drie competitieduels verloren gingen: 3-2 uit bij s.v. Argon, 0-1 thuis tegen v.v. Maarssen en 3-4 thuis tegen v.v. Nederhorst. FC Breukelen begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam al snel met goede kansen voor de 0-1. Mitchell kon dan ook aantekenen voor de 0-1 na ongeveer tien minuten. De 0-2 liet niet lang op zich wachten: Jay rondde prima af nadat hij één tegen één met de keeper was gezet. Na ongeveer twintig minuten spelen scoorde Jay zelfs 0-3 op aangeven van Robin, maar die werd vanwege vermeend buitenspel afgekeurd.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 wint uit van AFC Quick 1890 A2]
 
A2 verliest derby nipt van v.v. Maarssen A1 Afdrukken
Geschreven door Jeroen Meiburg   
maandag 03 oktober 2011
maarssen.jpgOp 1 oktober stond de derby FC Breukelen A2 - v.v. Maarssen A1 op het programma. Onder leiding van interim-coach Gerard Uittenbosch Jr. werd op deze zonnige middag afgetrapt. Vanaf het begin werd er druk gezet op het doel van FC Breukelen, maar de verdediging bleef  eenvoudig overeind. FC Breukelen kwam er zelf een paar keer uit, maar ook dit leverde niet veel gevaar op. Wel werd de wedstrijd langzaam grimmiger. Kortom: dit leverde een echte derby op en een waar voetbalgevecht, omdat beide teams wisten dat hier punten te halen waren. Vóór rust nog een aantal dode spelmomenten van v.v. Maarssen, maar ook dit bracht weinig gevaar.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 verliest derby nipt van v.v. Maarssen A1]
 
FC Breukelen A2 kampioen! Afdrukken
Geschreven door Robin Prins   
zondag 08 mei 2011

Het was zaterdag 7 mei 2011, Op het programma VIOD A1 – FC Breukelen A2.. Wie dit duel wist te winnen mocht zich kampioen noemen. De belangen waren dan ook groot in het zonovergoten Tienhoven.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen A2 kampioen!]
 
A2 op koers voor kampioensschap Afdrukken
Geschreven door Paul Dobbelaar   
zondag 10 april 2011

De A2 heeft vandaag ook weer in Eemnes zijn beste beentje voortgezet naar het kampioenschap.

Hoewel er wel wat op te merken viel over het spel hebben ze een 5-0 overwinning behaald.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 op koers voor kampioensschap]
 
FC Breukelen A2 in pover duel langs OSM’75 Afdrukken
Geschreven door Robin Prins   
zaterdag 19 februari 2011

A2 zet winnende reeks voort. De ploeg uit Breukelen behaalde zaterdagmiddag in het uitduel met OSM’75  een overwinning(1-5). Door de zege voerden de Breukelaars het puntentotaal op tot 30 punten in twaalf competitiewedstrijden.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen A2 in pover duel langs OSM’75]
 
A2 alleen aan kop, na zwaarbevochten overwinning op VIOD Afdrukken
Geschreven door Robin Prins   
zaterdag 20 november 2010

Zaterdag 20 november 2010 was het dan zover. De wedstrijd van het seizoen stond op het programma. FC Breukelen met 9 wedstrijden 24 punten en VIOD 7 wedstrijden 19 punten.  De A2 wist dus wat ze te doen stond namelijk de volle winst pakken.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 alleen aan kop, na zwaarbevochten overwinning op VIOD]
 
A2 wint bloedstollende kraker uit bij De Meern Afdrukken
Geschreven door Robin Prins   
dinsdag 12 oktober 2010

Zaterdag 9 oktober stond De Meern A6 – FC Breukelen A2 op het programma. Maar voordat we vertrokken naar het complex van VV De Meern.  Stond er iets anders in onze agenda. De nieuwe gesponsorde trainingspakken waren klaar en werden eerst aangetrokken voordat we vertrokken. Namens het hele team bedanken wij “”COFELY””! De sponsor van de trainingspakken.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 wint bloedstollende kraker uit bij De Meern]
 
FC Breukelen A2 maakt gehakt van Argon A6 Afdrukken
Geschreven door Robin Prins   
maandag 27 september 2010

Zaterdag stond de A2 voor een nieuwe uitdaging. Het altijd thuis sterk spelend Argon verslaan. Winnen op het complex van Argon is namelijk altijd moeilijk. Met Jay onder de lat en Alex, Kees-Hein, Robin en Thomas achterin. Het middenveld bestond uit Mark, Bart en Rick. In de aanval speelde Fatih, Manasse en Bob. De bankwarmers waren: Jeroen, Valentijn, Adriaan, Nick en de geblesseerde Mitchell. 

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen A2 maakt gehakt van Argon A6]
 
A2 revancheert zich met 8-2 winst op VVZ’49 A2 Afdrukken
Geschreven door Robin Prins   
zondag 19 september 2010

Na de kater van vorige week - een 4-2 nederlaag op JVC Nieuwegein - wist de A2 wat te doen stond namelijk winnen van VVZ’49 A2. Op een mooie na zomerse middag kon Fc Breukelen beginnen met voetballen.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 revancheert zich met 8-2 winst op VVZ’49 A2]
 
A2 door in de beker! Afdrukken
Geschreven door Robin Prins   
zaterdag 04 september 2010

Vandaag moest FC Breukelen A2 laatste horde nemen om de volgende ronde van de KNVB beker te bereiken. Na zeges op Sv Hertha (1-8) en vv Maarssen (7-1) stond vandaag PVC op het programma. Dus wisten we wat er te doen stond vandaag, namelijk winnen!

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 door in de beker!]
 
Gevoelige nederlaag van machteloos A2 Afdrukken
Geschreven door Jonathan Verhagen   
dinsdag 24 november 2009

De overwinning op de A6 van Argon van vorige week heeft de A2 van FC Breukelen veel vertrouwen gegeven. De titel was weer binnen bereik, met de wedstrijd tegen de koploper in het vooruitzicht. Eerst diende er nog te worden afgerekend met Argon A6, dat dit keer naar Breukelen afreisde.

 

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Gevoelige nederlaag van machteloos A2]
 
A2 krikt doelsaldo op in harde wedstrijd Afdrukken
Geschreven door Jonathan Verhagen   
zondag 08 november 2009

Het was een drukke week voor de helden van de A2, met twee wedstrijden op het programma. Naast de competitiewedstrijd van zaterdag in Ijsselstein tegen VVIJ A4 werd op maandag een oefenwedstrijd tegen de clubgenoten van de A1 ingelast. Over de wedstrijd tegen de A1 is weinig te zeggen. Op een gure avond werd met 0-6 verloren, na een ruststand van 0-1.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 krikt doelsaldo op in harde wedstrijd]
 
A2 pakt draad weer op Afdrukken
Geschreven door Jonathan Verhagen   
zondag 01 november 2009

De jongens van de Breukelse A2 moesten zich zaterdag weer oprichtten na de zeperd tegen Desto en twee weken zonder wedstrijd. Dit moest thuis gebeuren tegen de geel-blauwen van SVM uit Maartensdijk. Een te pakken tegenstander, aangezien SVM met slechts twee zeges op de op twee na laatste plaats in de competitie stond. Op een zonnige herfstochtend werd aangetreden op het kunstgras. Darryl, Steven, Ferry en Raymond moesten de wedstrijd laten schieten door tentamens of het werk. Het werd een wedstrijd waarin de weg naar de kop van de ranglijst weer ingeslagen moest worden.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A2 pakt draad weer op]
 
Laagvlieger Desto te sterk voor stuurloze A2 Afdrukken
Geschreven door Jonathan Verhagen   
zondag 18 oktober 2009

Vol vertrouwen na de overwinning op Maarssen vertrok de A2 van FC Breukelen zaterdag naar Vleuten voor het uitduel tegen Desto A1. Er zou wel makkelijk gewonnen worden van deze matig presterende ploeg, die al enkele keren met ruime cijfers is verslagen. Zonder Mike, Darryl, Thomas, Casper en Alex bleven er twaalf spelers over die dit moesten gaan doen. Rens was weer volledig fit en keerde in de basis terug op het middenveld, verdediger Jonathan was ook weer van de partij. Het werd een wedstrijd die de mankementen van de A2 pijnlijk duidelijk maakte.

Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Laagvlieger Desto te sterk voor stuurloze A2]
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 22