Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
A1
Dik verdiende 2-0 zege voor A1 tegen VVC A1 Afdrukken
Geschreven door Ronald Scheenhart   
woensdag 04 december 2013
a1.jpgvvc.jpg De A1 won zaterdag met 2-0 van VVC, een volkomen verdiende overwinning. Achterin werd niets weggeven en op het middenveld en voorin was de A1 oppermachtig. De eerste helft werd deze overmacht (nog) niet omgezet in goals, maar na rust was de A1-trein niet meer te stoppen. Achteraf gezien was VVC blij dat het bij 2-0 bleef. De trainer van VVC was erg onder de indruk van de passie en de druk naar voren van de A1 en vond FC Breukelen de best voetballende ploeg met ook een paar killers in het team: een mooi compliment.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Dik verdiende 2-0 zege voor A1 tegen VVC A1]
 
A1 wint sleutelwedstrijd tegen NVC A1 Afdrukken
Geschreven door Ronald Scheenhart   
maandag 18 november 2013
nvc.jpga1.jpg De A1 van FC Breukelen draait ook dit jaar weer in de top van de eerste klasse mee en het doel is duidelijk: kampioen worden. Die ambitie druipt van het team af en verschillende spelers hebben al hun opwachting gemaakt in FC Breukelen 2 en in Jong FC Breukelen. De A1 sleepte afgelopen zaterdag de overwinning overigens pas in de slotfase uit het vuur. De eerste twintig minuten zette NVC veel druk op de verdediging en onze jongens hadden moeite daar onderuit te voetballen.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A1 wint sleutelwedstrijd tegen NVC A1]
 
A1 verliest laatste wedstrijd van kampioen CSW Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 05 mei 2013
csw.jpgZaterdag speelde de A1 de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Koploper CSW A1 was de tegenstander en moest winnen om concurrent Altius A1 voor te blijven. Altius had 's morgens gewonnen, dus CSW moest vol aan de bak om de voorsprong op de ranglijst vast te houden. Voor FC Breukelen stond er niets meer op het spel. De ploeg heeft lang meegedaan om de bovenste plek, maar na het afstaan van Nick Turksma en Bob van Tricht aan het eerste elftal en de nodige blessures haakte de ploeg enkele weken geleden af in de strijd om te titel.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A1 verliest laatste wedstrijd van kampioen CSW]
 
A1 hartverwarmend in vrieskou Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 24 februari 2013
altius.jpgAfgelopen zaterdag stond voor de A1 de belangrijke uitwedstrijd tegen het altijd lastige Altius A1 op de rol. Onze vrienden uit Hilversum zijn samen het CSW de belangrijkste kandidaten voor de titel. Bij winst op Altius zou ook onze A1 zich in de titelstrijd mengen. Ondanks dat het zo koud was dat zelfs een ijsbeer de rillingen krijgt, waren er een veel supporters aanwezig. Wie het waren, weet ik niet, want ze gingen schuil achter sjaal, muts en alles wat verder maar voor bescherming tegen de snijdende wind zorgde.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A1 hartverwarmend in vrieskou]
 
A1 toont na rust karakter Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 09 september 2012
altius.jpgNa de mooie overwinning vorige week tegen Victoria stond vandaag de wedstrijd tegen s.v. Altius A1 op het programma. Altius had vorige week met 12-0 gewonnen dus de jongens waren gewaarschuwd. Of niet??? Altius was de gehele eerste helft de betere ploeg en stond bij de rust terecht met 0-2 voor. Bij  FC Breukelen ontbrak het aan van alles. Alleen een paar minuten voor het rustsignaal verscheen de ploeg gevaarlijk voor het Altiusdoel. Na 45 minuten zocht de ploeg teleurgesteld de kleedkamer op. Wat daar besproken is, weet ik niet (hoewel ik wel een idee heb), maar na de thee stond er een heel andere A1 op het veld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A1 toont na rust karakter]
 
A1 loopt (te) warm in Almere Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
maandag 20 augustus 2012
as80.jpgNa een aantal trainingen en een oefenwedstrijd tegen Elinkwijk stond zaterdag voor de A1 de eerste bekerwedstrijd op het programma. In Almere werd tegen AS'80 met 3-2 verloren. De A1 heeft dit seizoen een jonge en gretige groep en staat weer onder leiding van Ronald en Eric. Er is geld gevonden voor vier aankopen, en wat nog belangrijker is, een heuse teammanager. Dominique gaat de ploeg met raad en daad bijstaan. Alle voorwaarden voor een goed seizoen zijn dus aanwezig. De jongens moeten het vanaf nu laten zien.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A1 loopt (te) warm in Almere]
 
A1 sluit seizoen af met voetgolf en etentje Afdrukken
Geschreven door T. Woods   
vrijdag 08 juni 2012
dsc04829.jpg Ook voor de A1 zit het seizoen 2011-2012 erop. Donderdagavond ging de ploeg naar Houten voor een partijtje voetgolf en in Leidscherijn werd gegeten en nog meer gedronken. Helaas viel het voetgolf een beetje in het water. De voortdurende regen kon de stemming echter niet bederven. Fanatiek liepen de jongens negen holes, waarbij de birdies, bogeys en hole-in-ones niet te tellen waren. Toen alle ballen uit de sloot waren gevist, kon de totaal onafhankelijke scheidsrechter de punten gaan tellen. Zoals verwacht wist de speler met de beste techniek van de A1, Dominique van Stroe, de eerste plaats in de wacht te slepen. Hij had maar liefs twintig pogingen minder nodig dan Lars Hoogveldt.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A1 sluit seizoen af met voetgolf en etentje]
 
A1 wint bijna van kampioen ASC Nieuwland A1 Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
maandag 16 april 2012
nieuwland.jpgZaterdag speelde onze A1 tegen ASC Nieuwland A1. Van de kampioen van de afdeling werd nipt met 2-3 verloren. Bij de toss overhandigde aanvoerder Dominique zijn collega-aanvoerder een heerlijke ruiker, wat door de tegenstander bijzonder op prijs werd gesteld. ASC Nieuwland was met afstand de sterkste van de afdeling en is dan ook de terechte kampioen. In de eerste helft was Nieuwland beter dan onze A1. De 0-2 ruststand was dan ook terecht. De A1 speelde zeker niet slecht, maar was niet in staat het de kampioen lastig te maken.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A1 wint bijna van kampioen ASC Nieuwland A1]
 
Trainer Ronald Scheenhart scheurt achillespees Afdrukken
Geschreven door Joost Visser   
vrijdag 13 april 2012
Ronald Scheenhart, trainer van FC Breukelen A1, zal zich een andere voorbereiding op de belangrijke wedstrijd van zaterdag tegen koploper Nieuwland A1 hebben voorgesteld. Tijdens de donderdagavondtraining scheurde Ronald zijn achillespees. Een zeer vervelende blessure die in de regel vrij lang vergt om te herstellen. Maandag a.s. wordt Ronald geopereerd. FC Breukelen wenst hem veel beterschap en een voorspoedige revalidatie.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
 
Zware week voor A1 Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 25 maart 2012
hooglanderveen.jpgAfgelopen week speelden de A1 twee uitwedstrijden tegen naaste concurrenten. Dinsdagavond werd koers gezet naar Hooglanderveen, zaterdag was FC De Bilt A1 de tegenstander. De twee wedstrijden leverden maar één punt op. Vooral het gelijkspel tegen Hooglanderveen A1 was teleurstellend. Met nog een kwartier op de klok stond de A1 met 1-3 voor. Toch slaagde Hooglanderveen er nog in de stand gelijk te trekken. Twee momenten van onoplettendheid in de FC Breukelen-achterhoede bezorgden Hooglanderveen een punt. 
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Zware week voor A1]
 
Onnodig verlies A1 Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 04 maart 2012
demeern.jpgNa vier overwinning op rij verloor de A1 zaterdag met 1-3 van v.v. De Meern A2. Zonder De Meern te kort te willen doen een onnodige nederlaag. De laatste weken speelde de A1 heel aardig en ondanks dat het Dion moet missen, kreeg het team weinig goals tegen. Vandaag haalde echter bijna niemand zijn normale niveau en was de ploeg niet scherp in de duels. In de eerste helft gebeurde er eigenlijk weinig en stonden de keepers meer van het fletse zonnetje te genieten dan dat ze in actie moesten komen. Met een logische 0-0 werd dan ook de kleedkamer opgezocht.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Onnodig verlies A1]
 
Avondje uit verlamt A1 Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 22 januari 2012
altius.jpgZaterdag speelde de A1 een oefenwedstrijd tegen s.v. Altius A1. Voor uw verslaggever een horrortegenstander. Ik kan mij niet herinneren ooit een wedstrijd van deze Hilversumse tegenstander gewonnen te hebben. Als leider, trainer of supporter, het maakte niet uit!* Ook zaterdag won Altius. Na een 1-1 ruststand werd het 1-2 voor mijn 'vrienden' uit Het Gooi. Was de tegenstander meestal sterker of de gelukkigste, deze keer lag de oorzaak volgens mij in het feit dat onze A1 niet fit aan de aftrap verscheen. Donderdagavond waren de jongens met begeleiding uit eten geweest. Vooral het kroegbezoek na het eten eiste zijn tol. De jongens waren twee dagen later nog niet hersteld.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Avondje uit verlamt A1]
 
Verdienstelijk gelijkspel A1 in oefenwedstrijd Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 15 januari 2012
fcdeltasports95.jpgNa de kerststollen, de oliebollen en het vuurwerk is voor de A1 de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen. Deze week werd er hard getraind en zaterdag speelde de ploeg een oefenwedstrijd tegen FC Delta Sports'95 A1.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [Verdienstelijk gelijkspel A1 in oefenwedstrijd]
 
A1 sluit 2011 af met mooie overwinning Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 11 december 2011
sporting70.jpgNa de 1-4 zege vorige week tegen VVZA sloot de A1 het jaar af met een 2-0 overwinning tegen Sporting'70. De rood-gele ploeg uit Utrecht bleek in de eerste wedstrijd van het seizoen een taaie tegenstander en ook deze wedstrijd was voor onze A1 zeker niet gemakkelijk. De eerste helft leverde weinig spannende momenten voor de doelen op. Beide ploegen speelden voorzichtig en de verdedigingen gaven niets weg. FC Breukelen had wel een overwicht, maar Sporting'70 hield zich goed staande. Enige smetje op de eerste helft was het snelle uitvallen van Sebastiaan. Joarno verving hem en deed dat naar behoren.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [A1 sluit 2011 af met mooie overwinning]
 
FC Breukelen A1: Mijn koninkrijk voor een spits! Afdrukken
Geschreven door NICOlaas van Stroe   
zondag 13 november 2011
ijsselmeervogels.jpg
Na twee nederlagen tegen FC De Bilt (0-1) en ASC Nieuwland (1-4) wist onze A1 zaterdag weer een puntje aan het totaal toe te voegen. Tegen IJsselmeervogels A2 werd het 1-1 .Een terechte uitslag, want beide teams waren aan elkaar gewaagd. Net als in alle voorgaande wedstrijden deden de jongens vreselijk hun best, werd er bij vlagen goed gespeeld, maar ontbeert het team een scorende spits. Vandaag kreeg het team niet veel kansen. De achterhoede van de Vogels gaf weinig weg en omdat ook FC Breukelen de zaakjes achterin goed voor elkaar had, waren er maar weinig spannende momenten voor de goals.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [FC Breukelen A1: Mijn koninkrijk voor een spits!]
 
PVCV A1 - FC Breukelen A1 2-4 Afdrukken
Geschreven door Nico van Stroe   
zondag 16 oktober 2011
pvcv.gifNa de 2-2 vorige week tegen v.v. De Meern A2 wist onze A1 zaterdag weer een overwinning te boeken. Tegen hekkensluiter PVCV A1 werd het in Vleuten 2-4. Een overwinning die eigenlijk veel hoger had moeten uitvallen. Bij rust stond er een mooie 0-4 tussenstand op het bord en gezien het vertoonde goede spel rekenden alle supporters op een grote overwinning. Het zou echter heel anders lopen. Voordat iedereen zijn plaats langs de lijn weer had ingenomen scoorde PVCV 1-4.
Laatst gewijzigd op ( dinsdag 22 juli 2014 )
Lees meer... [PVCV A1 - FC Breukelen A1 2-4]
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 20 van 82