Met een vuvuzela op de achtergrond ...

pvcv
f1
Goh, wat had iedereen genoten van de galavoorstelling van vorige week. Goed overspel en elkaar iets gunnen, dat waren de sleutelwoorden. Met dat gegeven in het achterhoofd en wat goede tips gingen we van start op deze zonnige meidag. Fynn en Jonathan hadden verlof gekregen voor een mooie tussentijdse vakantie, maar gelukkig hadden we nog voldoende spelers over om deze pot tot een goed einde te brengen. De eerste plaats in de competitie is inmiddels uit zicht verdwenen, maar runner-up worden behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

Met goede moed gingen we van start en al snel was er een ietwat discutabel tegendoelpunt te noteren. Er werd overwogen om de Hawkeye in te zetten, maar om dit elektronisch hulpmiddel al in de eerste minuut te gebruiken … Na enkele minuten spelen kwamen we erachter dat dit team van de tegenstander er toch een stuk anders uitzag dan de vorige wedstijd, maar ach met wat enthousiasme en spelplezier kan je ver komen.

Tja, goede moed … Soms zijn er van die dagen dat je langs de kant als coach/leider gewoon je mond moet houden en hoopt dat de schade beperkt gaat blijven. Dit was helaas zo’n dag. Dat er op het veld naast ons een kampioenswedstijd gaande was met toeters en vuvezela, zorgde zo hier en daar ook nog voor wat concentratie verlies bij sommigen. Kortom, soms heb je als team van die dagen dat het niet wil lukken en dat kan gebeuren. Schouders eronder en hopen dat het de volgende keer weer wat beter gaat. Pluspunt van deze zaterdagochtend: het begin van de mei vakantie en een heerlijk zonnetje.