Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws arrow Aankondiging Jumbo voetbalplaatjesactie 2014
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Aankondiging Jumbo voetbalplaatjesactie 2014 Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
donderdag 03 juli 2014
2014-07-03_jumbo_breukelen.jpg In samenwerking met Peter Bogers, de eigenaar van onze Jumbo in Breukelen, komt FC Breukelen dit najaar met een voetbalplaatjesactie. Tijdens deze actie krijg je voetbalplaatjes wanneer je boodschappen doet bij Jumbo in Breukelen. In het unieke verzamelalbum komen alle actieve voetbalspelers van FC Breukelen mét foto, zowel individuele foto’s als elftalfoto’s: mini F'jes, pupillen, junioren, alle seniorenteams, waaronder natuurlijk ook de Veteranen en de 7x7-teams, maar ook alle commissies en vrijwilligers die ervoor zorgen dat er iedere week kan worden gevoetbald en dat de bar 'draait'. Uiteraard komt ook de clubhistorie in het album aanbod. Het bestuur van FC Breukelen ziet in deze actie een mooie kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden graag deze kans geven. (Door deel te nemen aan deze actie zie je als persoon af van de portretrechten.)

 

Fotodag zaterdag 6 september 2014
Op zaterdag 6 september is de fotodag op de voetbalclub. Op deze dag worden van 8.15 uur tot 17.00 uur alle leden individueel en als team gefotografeerd. Dit is een enorme logistieke klus waarvoor we jullie medewerking vragen. Noteer alvast zaterdag 6 september dik gedrukt in de agenda om zowel individueel als samen met je team op de foto te gaan. Jeugdleden dienen vergezeld te zijn met in ieder geval één ouder en/of verzorger (in verband met het verlenen van toestemming). Zorg ervoor dat je erbij bent 6 september, want de fotograaf komt beslist alleen dit weekend foto’s maken.

Meer informatie
De voetbalactie gaat dit najaar van start bij Jumbo Breukelen, Karel Doormanweg 10. Over een aantal weken volgen de details. Heb je nu al vragen over de voetbalplaatjesactie? Neem contact op met voetbalplaatjesactie@fcbreukelen.nl of bezoek de Jumbo in winkelcentrum Noord. 

Laatst gewijzigd op ( donderdag 03 juli 2014 )
 
< Vorige   Volgende >