Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws arrow Bericht van het bestuur
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Bericht van het bestuur Afdrukken
Geschreven door Gert Vermeulen, penningmeester   
woensdag 11 juni 2014
2011-06-30_hamer.jpgBeste leden,

De contributieverhoging zorgt, zo merken wij, voor ophef en onbegrip. In de Algemene Ledenvergadering is de verhoging uitgebreid toegelicht en veel vragen zijn toen beantwoord. Dit is ook - in verkorte vorm - toegelicht op de website. In aanvulling op de feiten die daar zijn genoemd, geven wij hierbij nogmaals inzicht in de verhouding tussen de Vereniging en de Stichting Topvoetbal, vooral om de hardnekkige onjuistheden die de ronde doen, uit de wereld te helpen.

 

Allereerst de Algemene Ledenvergadering samengevat in drie zinnen.
1 We hebben minder leden, minder opbrengsten uit sponsoring en minder kantine-inkomsten. Het betreft hier een daling van ruim 20.000 euro aan inkomsten.
2 Aan de kostenkant zijn vrijwel alle kosten vaste kosten en dus niet te verlagen. Denk hier aan veldenhuur, energie, wedstrijdkosten en kosten jeugdbeleidsplan, waaronder onder ook de vergoedingen voor een aantal trainers.
3 Wij kunnen niet anders dan de contributie hierop aanpassen en hard werken om meer andere inkomsten te krijgen.

Stichting Topvoetbal - Vereniging
De Stichting Topvoetbal zorgt voor de selectieteams, dus FC Breukelen 1 en FC Breukelen 2. Dit betekent dat de Stichting alle kosten daarvoor betaalt, de Vereniging betaalt daar niets aan mee! Alle spelers van de selectie zijn lid van de Vereniging en betalen allemaal contributie en kledinggeld aan de Vereniging. Welke kosten de Stichting ook maakt voor de selectieteams, ze hebben geen invloed op de Vereniging. Ook het gaan spelen in de hoofdklasse niet.

De Stichting regelt de sponsoring: de hoofdsponsor, de bordsponsors en andere sponsorinkomsten. Deze inkomsten komen binnen bij de Stichting. Sinds het ontstaan van FC Breukelen (2007) is dit al zo geregeld. Een belangrijk deel van de bordsponsoring en hoofdsponsoring wordt door de Stichting betaald aan de Vereniging. Deze afspraken worden ieder jaar opnieuw vastgelegd. De opbrengsten uit sponsoring nemen af, daarvan komt dus ook een deel ten laste van de vereniging. De uitgaven aan selectie en vermindering aan sponsorinkomsten staan voor de vereniging dus ook geheel los van elkaar.

Wij hopen als bestuur, net zoals wij én in de Algemene Ledenvergadering én in individuele gesprekken te hebben toegelicht, met dit bericht nogmaals duidelijkheid te hebben gegeven over de financiële situatie en de ontwikkelingen binnen onze club.

Daarnaast nodigen wij onze leden uit voor een informatieavond op dinsdag 17 juni om 20.00 uur om o.a. uitleg te krijgen over het jeugdbeleid en de mogelijkheid vragen te stellen.

Namens het bestuur,
Gert Vermeulen, penningmeester

Laatst gewijzigd op ( zondag 22 juni 2014 )
 
< Vorige   Volgende >