Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Teamkleding

quick.jpg
Home arrow Nieuws arrow Lekker voetballen in Stadion Galgenwaard
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
Lekker voetballen in Stadion Galgenwaard Afdrukken
Geschreven door Annemieke de Langen   
dinsdag 03 juni 2014
logo utrecht.jpg Vrijdag 30 mei was het zover. We mochten met alle Mini-F- en F-pupillen naar Stadion Galgenwaard van FC Utrecht, waar we met zo’n 45 kinderen onderling wedstrijdjes konden spelen. Met heel veel ouders vertrokken we om 14.15 uur naar het stadion. Dan nog even de ingang vinden. Waar kunnen we erin? We mochten door de hoofdingang. Spannend, door de spelerstunnel en dan het veld op. Wat doe je in een echt stadion? Natuurlijk daar draait het om bij alle spelers: voetballen! Meteen werden de ballen gepakt en al snel werd er gevoetbald. Eerst iedereen maar even uit laten razen van alle opwinding.

 

ouders in de dug-out.jpg Daarna met z’n allen op de foto, nu ze allemaal nog bij elkaar zijn. Een mooie groepsfoto. Veel ouders kwamen met fototoestellen en telefoons het veld op om hun zoon of dochter op de foto te zetten. Dit moet natuurlijk vast gelegd worden. Gelukkig waren er voldoende ouders die zich hadden aangemeld om een team te coachen of een wedstrijd te fluiten. De Mini’s en de F'jes werden verdeeld in teams en zo konden we beginnen aan een toernooitje. Het blijft een prachtig gezicht al die kinderen EN ouders En heel veel supporters die genieten in een stadion.

Het weer hadden we die dag ook mee. Mooie temperatuur, maar voetballen maakt wel hongerig en dorstig. Dus tijd voor een pauze. Met z’n allen in de kring en de AA en chips werden met smaak opgedronken en gegeten. Sommigen hadden niet eens de tijd om even een pauze te houden en wilden al snel weer verder. Tja, en dan moet je even wachten en wat is dan leuker om heel de tribune rond te lopen? Of zo ver mogelijk de bal de tribune op schieten of de bal van boven naar beneden te schieten? Ook hadden we de kleedkamer tot onze beschikking met uiteraard een jacuzzi erin. Helaas was daar geen tijd meer voor. Het was een fantastische middag. FC Breukelen, bedankt voor deze middag.

Groetjes en tot volgend seizoen,
Annemieke en Irena (coördinatoren Mini-F- en F-pupillen)

fc utrecht 1.jpg
fc utrecht 2.jpg
fc utrecht 3.jpg
fc utrecht 4.jpg
fc utrecht 5.jpg

Laatst gewijzigd op ( woensdag 11 juni 2014 )
 
< Vorige   Volgende >