Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen, 0346-262856, e-mail: webmaster@fcbreukelen.nl

Home arrow Oefenstof arrow KNVB presenteert handige online trainingsplanner
Welkom op de archief site

Hallo bezoeker van de archief.fcbreukelen.nl site.

Je bent nu op de archief site van FC Breukelen. Deze site was actief van 2007 tot medio 2014. Alle relevante artikelen, wedstrijdverslagen etc. van deze periode zijn dus nog steeds hier te vinden.

Gebruik de zoekfunctie, de navigatiemenu's bovenaan en links in het voetbalmenu om het archief te benaderen.

Voor actueel nieuws ga naar http://www.fcbreukelen.nl/


 

 
KNVB presenteert handige online trainingsplanner Afdrukken
Geschreven door Webredactie   
maandag 16 december 2013
2013-12-16_knvb_trainingsplanner.png De KNVB heeft een online Trainingsplanner gelanceerd, waarmee (beginnende) trainers gratis gebruik kunnen maken van kant-en-klare trainingen en losse oefeningen voor D-, E-, F- en mini-pupillen. De KNVB Trainingsplanner, die ook te gebruiken is met smartphone of tablet, is te vinden op www.voetbal.nl. De Trainingsplanner is ontwikkeld omdat veel (beginnende) trainers op zoek zijn naar oefenstof om hun spelers met plezier beter te maken. De KNVB wil deze trainers helpen om hun hobby met plezier uit te oefenen en tegelijkertijd de spelers beter te maken met leuke voetbaloefeningen.

 

Totaaltrainingen en online tekentool
Beginnende trainers kunnen gebruikmaken van de totaaltrainingen die zijn samengesteld door KNVB-docenten. Alle oefeningen zijn gekoppeld aan een voetbaldoelstelling, zoals het verbeteren van de opbouw. Bijna alle oefenvormen zijn bovendien voorzien van een voorbeeldvideo. Trainers die al wat verder zijn, kunnen de KNVB Online Tekentool gebruiken. In deze tool kunnen trainers hun eigen oefeningen en trainingen tekenen en die vervolgens opslaan in een eigen bibliotheek.

Nooit meer zoeken naar oefenstof
Ga ook aan de slag met de KNVB Trainingsplanner en klik hier. Daar log je in met je gebruikersnaam en je wachtwoord van voetbal.nl (heb je die niet, dan moet je je eerst registreren). Heb je vragen? Mail dan naar trainingsplanner@knvb.nl.

Laatst gewijzigd op ( vrijdag 24 januari 2014 )
 
< Vorige