Eerste overwinning FC Breukelen 4

4e
ijsselmeervogels
Op zaterdag 8 oktober stond om 12.30 wedstrijd nummer 3 op het programma voor Zaterdag 4. Na nederlagen tegen Spakenburg en ’t Hees, moest er tegen IJsselmeervogels gewonnen worden om van die hatelijke 0 af te komen.

Een fit Breukelen start zeer sterk. Goed combinatie voetbal, niet te gehaast, wachtend op kansen, die er genoeg waren. Na een kwartier was het raak. Robin met de voorzet, waaruit Corné, Breukelen op voorsprong zette. Met een 1-0 de rust in.

Tweede helft begon Breukelen matig. De concentratie was een beetje weg en IJsselmeervogels voetbalde veel op de helft van Breukelen. Na een botsing in de 75e min lag de wedstrijd 10 minuten stil. Direct na de break scoorde IJsselmeervogels uit een voorzet op links.

Maar Breukelen heeft op karakter de wedstrijd uitgevoetbalt, Falko met een diepe pass op Youri die zijn man uit kapt en snoeihard in de kruising schoot. Dit was in de blessuretijd.

Deze overwinningen, zijn het mooist. Met vertrouwen naar Amersfoort. Waar het Zaterdag 4 het mag opnemen tegen Cobu Boys, de nummer 4 van de competitie.