C2 wint van ’s Graveland C3. Kampioen!

sv-s-graveland
c2
Zaterdag moest de C2 aantreden tegen de jongens van ’s Graveland C3. De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Afgelopen donderdag hadden onze jongens al tegen de Vecht gespeeld. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Deze wedstrijd telde twee keer mee in de stand. Door dit gelijkspel bleven onze jongens wel koppositie behouden.

Deze zaterdag moest er gewonnen worden en dan was in onze ogen het kampioenschap een feit. Het weer was prima en onze jongens hadden er blijkbaar veel zin, want ruim 3 kwartier voor aanvang van de wedstrijd begonnen ze al met warm lopen.

De eerste helft was wat rommelig en beide ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd. Toch waren de meeste kansen voor onze jongens. Twee schoten op de paal of schoten, die net naast gingen brachten geen geluk. Ook ’s Gravenland kreeg een paar kansen. Gelukkig voor onze jongens hadden ze het vizier van hun schoenen niet goed afgesteld. En ging de bal toch richting doel dan stond Tim (hij verdedigde vandaag het doel) in de weg met een paar goede reddingen.

Lucas was de enige, die in de eerste helft de bal tussen de palen wist te werken. Na een mooie voorzet van Thomas maakte hij de 0-1. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft zagen we een veel beter Breukelen. Er werd meer en goed gecombineerd, waardoor er ook meer kansen ontstonden. Damian vond het nodig om deze wedstrijd twee keer te scoren. Hij zorgde voor de 0-2 en 0-3. Een echte hattrick zat er helaas niet voor hem in. Na de 3e treffer van onze jongens was het verzet van ’s Gravenland gebroken.

Onze jongens gingen vrolijk verder. Na een mooie combinatie aanval wist Dani de 4e treffer te maken; 0-4. De ‘mooiste’ treffer werd tot het laatst bewaard. De schoonheid zat ‘m mat name in de gunfactor. Daan v. N. (normaal de vaste keeper van de C2 had voor deze wedstrijd zijn plaatst afgestaan aan Tim) stond de tweede helft in de spits om ook een doelpuntje mee te ‘pikken’. Na een leuke aanval kwam de bal voor de voeten van Milan. Hij kon zelf scoren, maar zag Daan er iets beter voor staan. Hij besloot niet voor eigen succes te gaan, maar Daan de gelegenheid te geven om scoren. En dat deed Daan 0-5.

Kort na deze treffer besloot de scheidsrechter om een eind aan deze wedstrijd te maken. Voor Breukelen kon het feest beginnen. Deze overwinning betekende dat ze kampioen waren. Ze hebben de meeste punten. Er is nog wel één ploeg die in theorie onze jongens voorbij kan steven, maar dan moeten ze nog 3 wedstrijden spelen en alle drie winnen. Detail is dat de laatste wedstrijd tegen de C2 zou zijn.

IMG_0082

Dus bij deze willen we Aboubakar, Paul, Dami, Damian, Olivier, Daan v. N., Milan, Jesse, Dani, Daan d. G., Wouter, Lucas, Sten en Thomas feliciteren met dit kampioenschap. Ook gaat de felicitatie uit naar coach, leider, trainer Corné Bouwman. Jongens allemaal top gedaan.