E5 Plezier, lol en leuk

e5
Hoewel trainingskampen of zo je wilt teambuilding meestal in de winterstop plaatshebben was dit wat vandaag gepland stond voor de onze mannen. Niet zo zeer nodig want een team wat voor elkaar door het vuur gaat is het wel. Soms is echter ontspanning nodig niet alleen bij volwassenen maar ook bij de jeugd. Vandaar dat deze vrije zaterdag werd benut om met zijn allen een extra dosis plezier te tanken.

Vertrek om kwart over negen vanaf Breukelen en na een korte trip aangekomen op de locatie waar het allemaal zou plaatsvinden Haarrijnse Plas. Een mooi gezicht FC Breukelen komt aan op een nog verlaten strand strak in het trainingspak en de begeleiding zoals het hoort eveneens in trainingspak en jas. De medewerkers van de plaatselijke strandtent komen een voor een voor het raam staan en zien hoe de jongens aan hun eerste sessie beginnen. Warm worden, tikkertje, oud hollandsche spelen zoals zaklopen, paard & ruiter en kruiwagen. Rollen over elkaar wanneer het niet lukt en juichen wanneer je als eerste de streep hebt gehaald. Na een korte drinkpauze wordt deel  2 aangevangen.

IMG-20160326-WA0002

Vervolgens een wandeling van een anderhalve kilometer(net als Oranje in Noordwijk) met tussendoor een slalom, just for fun, werd een heuveltje bedwongen. Onderweg werd nog even het water bezocht en kon iedereen met droge voeten aan het minitoernooi 2 tegen 2 beginnen. Het fanatieke kwam weer naar boven en er werd lekker fel gestreden voor de overwinning. Deze sessie werd afgesloten met een traktatie van Deylano die gisteren zijn verjaardag vierde.

Hierna was het tijd om even de rust in te zetten en kon ieder lekker freewheelen. Een zelf bedacht spel werd gespeeld met zijn allen. De begeleiding genoot ondertussen van een lekker kopje koffie. De tijd vloog voorbij en het schema moest worden losgelaten.

IMG-20160326-WA0006

Met het spel superbal werd het thema weer opgepakt hoewel de felle wind toch soms wat parten speelden. Hierna werd begonnen aan het laatste onderdeel van deze Plezier, leuk en loldag. Waar het tenslotte allemaal om draait is voetbal en zo werd in de luwte van de strandtent een partijvorm 4 tegen 4 gespeeld. Redelijk op het scherpst van de snede maar toch in de vriendelijkste vorm. Inmiddels was de derde auto weer gearriveerd en na nog een slokje drinken werd afgereisd naar Breukelen alwaar Stan & Ollie het toneel was voor de afsluiting.

De tafels aan elkaar en geluid genoeg voor een overvolle snackbar. Dit is dan waar wij de sponsor van vandaag kunnen noemen. Vorige week gevraagd aan Michel Hobma zegde deze spontaan toe de kosten van deze dag  voor zijn rekening te nemen. Namens Deylano, Samuel, Levi, Lars, Timo, Presley, Jorian en Ryan en natuurlijk HMH hartelijk dank.

IMG-20160326-WA0009

We hopen dat de lijn voortgezet wordt en dat dit een winstpartij op zal leveren volgende week zaterdag tegen De Meern zodat de wrange smaak van de nederlaag eerder dit seizoen kan worden weggespoeld.