C2 boekt eerste competitiezege

sgraveland
c2
Eindelijk is het onze jongens van de C2 gelukt om de eerste competitiezege te behalen. ’s Graveland C3 was de tegenstander. Nu wisten onze jongens voor de aanvang van deze wedstrijd dat deze tegenstander ‘te pakken’ was. In een oefenwedstrijd hadden ze al een keer gewonnen van ’s Graveland C3.

Door de voorjaarsvakantie waren een aantal vaste spelers van de C2 afwezig. Gelukkig had coach Corné goede gastspelers kunnen regelen, waarvoor dank.

Het spelbeeld van de eerste 5 minuten was meteen het spelbeeld van de hele wedstrijd. Breukelen C2 was ‘heer en meester’. ’s Graveland C3 was veroordeeld om te verdedigen. En dat deden ze de eerste helft naar behoren. We kregen wel kansen, maar de spelers hadden hun vizier nog niet helemaal goed staan en de keeper van de tegenstander stond zijn doel goed te verdedigen. Voor de pauze werd er 1 keer gescoord. Na een mooie pass van Ruben wist Levi met een prachtig schot in de kruising te scoren; 0-1

Na de rust was het weer Breukelen C2 dat aanviel en ’s Gravenland C3 kon eigenlijk alleen maar verdedigen. Keeper Daan had een hele rustige middag.

Klaas-Pieter had de eer om de tweede treffer voor zijn rekening te nemen. Een mooi vrije trap van Milan kwam via de paal voor de voeten van Klaas-Pieter. Deze wist de bal tegen het net te schieten;0-2. Na een mooie aanval kwam de bal bij Damian. Hij wist Levi te bereiken en die ronde mooi af;0-3. Levi maakte zijn tweede goal na een mooie pass van Damy;0-4. De vijfde treffer werd ook door Levi gemaakt. De assist  was deze keer van Jesse; 0-5.

Een mooie en zeer verdiende overwinning.