C4 verliest in eerste en laatste 5 minuten

bunnik73
c4
We hebben het dit seizoen al vaker gezien: onze C4 begint in het algemeen behoorlijk ontspannen aan de wedstrijd. Tikkie links, balletje breed, tikkie rechts. En voordat de hartslag goed en wel de 80 gepasseerd is staan we 1-0 achter. Zo ook tegen Bunnik. En dat is superzonde. Want we speelden daarna een heel aardige wedstrijd. Natuurlijk kon het positiespel af en toe wat verzorgder. Was de 4-4-2 opstelling af en toe 7-1-2. En vergaten we regelmatig dat een middenveld op het middenveld speelt. Er was in ieder geval beleving. Er werd gestreden, en de ouders langs de kant streden mee.

De gelijkmaker van Amin in de eerste minuut van de tweede helft was dan ook volledig terecht. Loon naar werken.

Maar helaas kunnen we niet doordrukken en valt alsnog de 2-1. Vijf minuten voor tijd. Een onhoudbaar schot in de kruising.

Als je het positief bekijkt hebben we dus 60 van de 70 minuten gewonnen met 1-0. Maar helaas zat het venijn in de kop en de staart.