C4 sluit 2015 af met pupillen-uitslag

c4
demeern
Tim had z’n rentree ongetwijfeld anders voorgesteld. Na een supersnel herstel en enkele weken ziekenhuis stond hij alweer onder de lat. En hij had behoorlijk wat te doen. Ondanks een serie mooie reddingen kon hij niet voorkomen dat we maar liefst elf keer midden uit mochten nemen. Een keer aan het begin van de wedstrijd en tien keer na een tegendoelpunt.

Ook Hidde Y. maakte z’n debuut van dit seizoen na twee gebroken tenen, maar kon na een minuut of zes alweer richting dug-out met een knikkende knie. Jack was niet eens aan de wedstrijd begonnen in verband met een gebroken duim. Nu hoefde hij die duim als supporter ook niet echt te gebruiken want het spel was niet echt top. Hoewel De Meern maar 1 plaatsje hoger staat in de ranglijst bleek het verschil behoorlijk groot. Meer agressie, meer peper en meer samenspel. En dat resulteert dan vanzelf in veel meer doelpunten.

Kortom, laten we in januari 2016 de rentree van Tim maar overnieuw doen. Collectief. Fris, fit en hongerig. Niet teveel eten dus tijdens de Kerst.