C4 zoekt C4

c4
uvv
Misschien hadden de mannen van C4 de avond ervoor toch massaal naar “K3 zoekt K3” gekeken, want de spirit zat er niet echt in. Tegen het degelijk spelende UVV werd het uiteindelijk 1-6.

Het begon al met een soort C4 zoekt C3 want we bleken krap in de spelers te zitten. Doelman Tim in het ziekenhuis, Hidde Y. nog steeds herstellende van twee gebroken tenen en zo nog wat blessure- en afsprakenleed.

Halverwege de eerste helft was de reservebank weer aangevuld met invalspelers, maar dat kon niet voorkomen dat we voortdurend achter de feiten aanliepen. En die feiten waren vooral dat UVV de bal beheerst rondspeelde en de druk hield op invaldoelman Bram.

Als onze C4 aan de bal was bleek het toch vooral zoeken naar elkaar. ‘Aanbieden’ is dan niet alleen vrijlopen, maar ook actief naar de bal toe bewegen. En als de tegenstander dat dan wel doet trek je aan het kortste eind.

De nieuwe K3 is inmiddels gevonden. Dus volgende week op tijd naar bed en hopelijk laten onze mannen dan zien dat ook zij zich hervonden hebben.