Van de Merkt naar FC Breukelen, Rodjan naar TEC

JorivdMerkt
Op zoek naar verdere versterkingen voor het komende seizoen heeft FC Breukelen Jori van de Merkt (26) gestrikt. Elinkwijker Van de Merkt is de zoon van voormalig FC Amsterdam- en FC Utrecht-prof Leen van de Merkt, thans technisch manager bij de Utrechtse zondageersteklasser. Jordi is een hardwerkende voetballer en kan op verschillende positie spelen wat zeker voor FC Breukelen-trainer Cor ten Bosch een welkome versterking is.

Voor het echter zover is, wil Jori met zijn teamgenoten van Elinkwijk 1 (zondag) degradatie voorkomen. De Utrechters staan samen met SO Soest en Stormvogels onder aan in de zondageersteklasse A in West I. Wij wensen Jordi veel succes in zijn doelstelling voor Elinkwijk en vanaf seizoen 2015-2016 bij FC Breukelen een plezierige en succesvolle tijd.

IljaasRodjan
Iljaas Inaajat Rodjan (22) had ons al aangegeven na dit seizoen te vertrekken naar TEC in Tiel waar zijn vroegere Ajax-jeugdtrainer als hoofdtrainer werkt. Ook komt hij weer met vroegere teamgenoten te spelen. Iljaas sloot eind vorig jaar bij FC Breukelen aan om zijn conditie en techniek op peil te houden. Door zijn goede trainingsarbeid haalde Ten Bosch Iljaas als centrale verdediger naar FC Breukelen 1. Iljaas is dankbaar voor deze mogelijkheid en belooft in de nog resterende wedstrijden zijn best te doen om ons te handhaven in de hoofdklasse. Wij wensen Iljaas bij zijn nieuwe club onder zijn oude trainer veel succes.