E2 doet goede zaken tegen SCH'44 E2

e2
sch44
Vanmorgen stond er weer een topper op het programma tegen SCH'44 E2. Op de ranglijst de nummer één. Aan het begin was gelijk duidelijk waarom: deze jongens konden aardig voetballen en het zou een zware opgave worden. De eerste minuten kwamen de passes nog niet helemaal aan en was SCH'44 net even wat meer in balbezit dan FC Breukelen. Maar onze jongens vochten en kwamen steeds beter in de wedstrijd wat al vrij snel de 1-0 opleverde.

Het spel begon steeds beter te lopen en door het goede overspel kreeg FC Breukelen steeds meer balbezit en een paar mooie kansen. De mooiste kans was een aanval die via diverse schakels met uiteindelijk een kopbal in de handen van de keeper belandde. SCH en FC Breukelen deden op deze fase van de wedstrijd niet voor elkaar onder en het spel golfde heen en weer. SCH kreeg net buiten het strafschop een vrije trap na een lichte overtreding. Vanaf deze positie werd de 1-1 achter de keeper geschoten.

De kansen gingen over en weer en onze keeper, een zeer betrouwbare sluitpost, wist met een paar mooie reddingen een achterstand te voorkomen. Het ging steeds echter beter lopen, de spelers wisten elkaar steeds beter te vinden en de combinaties werden mooier en beter. Dit zorgde ervoor dat de 2-1 en de 3-1 binnengeschoten werd. Vanaf dat moment kregen we vleugels en lukte echt alles. De tegenstander liet de kopjes hangen en geloofde er niet echt meer in. Vlak voor rust werd de marge vergroot naar 4-1.

Met de wedstrijd tegen Desto in het achterhoofd - van 4-1 naar 4-4 - en een tweede helft te gaan moest er nu doorgegaan worden en dat gebeurde dan ook. De score werd uitgebreid naar 5-1, tot uiteindelijk 8-1. SCH’44 kreeg nog wel een paar opgelegde kansen, maar bij hen leek niets meer te lukken. Zelfs voor het open doel wilde de bal er niet in. Een topprestatie van de jongens van de E2, maar ook een topprestatie van de trainers die in zo’n korte tijd een echt TEAM hebben neergezet.