E6 wint ook van Victoria

Vandaag moesten we tegen de nummer 4 in de competitie. Het leek er even op dat ze waren komen opdagen met 5 man, maar gelukkig kwamen er steeds meer Victorianen het veld op zodat we met 8 tegen 8 konden spelen.

FC Breukelen was de eerste 15 minuten alleen te zien op de helft van de tegenstander, maar de doelpunten wilden niet vallen. Het spel ging over en weer maar daar was dan ineens die 1-0 voor FC Breukelen, Tom R, haalde de 0 van het scorebord.

We gingen er volop tegenaan, de trukendoos ging open, alles wat er geleerd was tijdens de voetbal clinic’s in de herfstvakantie en die van FC Utrecht werd in de praktijk gebracht waardoor er hele mooie acties ontstonden en wij de tegenstanders op het verkeerde been zetten.

De 2-0 werd gescoord door Casper, dit gaf ze weer wat rust in het spel. Voor de rust scoorde Daan nog het 3de doelpunt en we gingen de rust in met 3-0.

Na de rust ging Victoria druk uit oefenen op de helft van FC Breukelen en scoorde 3-1. Daarna werd het een gelijkwaardige 2de helft waar beide teams nog wat kansen creëerde maar door de verdediging en keepers van beide teams kwamen de aanvallers niet tot scoren.

Totdat Bernard een gaatje zag in de verdediging van Victoria en de bal erin knalde waardoor de einduitslag op 4-1 kwam. Deze uitslag betekend dat wij nog nergens punten hebben laten liggen en wij de nummer 1 positie behouden in de competitie.

Aanstaande zaterdag moeten wij tegen de nummer 2 ( SDO ), dus jongens, vroeg naar bed vrijdag zodat wij zaterdag met de winst naar huis kunnen.