Een heel mooi begin voor de E4

Eindelijk de start van de competitie! De jongens en ouders waren goed op tijd en via verschillende wegen kwamen wij toch tegelijkertijd bij “de Zebra’s” in Hilversum aan.

Omkleden en een korte motiverende toespraak van onze nieuwe coach Sidney en dan het veld op voor het opwarmen. Aftrap was om 11.00 h, maar op het veld wordt nog rustig verder gespeeld door andere teams.

We bekeken onze tegenstanders tijdens het opwarmen, maar opeens waren zij weg en onze jongens alleen op het veld. Ondertussen was het al 11.20 h, de scheidsrechter al op het veld en onze jongens vroegen zich af ”Waar is onze tegenstander gebleven?” Zij bleken teruggeroepen te zijn in de kleedkamer voor een bespreking met hun leider, die voorafgaand nog de andere wedstrijd had gefloten.

Eindelijk dan de aftrap en vanaf het begin lieten onze jongens zien dat zij echt gemotiveerd waren. Snel de bal van de tegenstander afgenomen en dan 1,2, 3 naar voren. Snel werd het 0-1. Na een paar gemiste kansen konden de Zebra’s uitkomen op 1-1, maar dan speelde alleen nog onze E 4. Van achter uit via Jurriaan of Vincent naar Rietje (Levy) en naar buiten op de vleugel naar Olivier of Ezra of de veel vrij lopende Destin. Onze spitsen en met name Levy, Thijs en Jacko maakten het ene goal na het andere en misten zeker nog 10 dikke kansen.

Toch kwamen de Zebra’s af en toe gevaarlijk op het doel van onze E 4, maar Daan liet zien dat hij zich verder verbeterd had in vergelijking met het vorige seizoen! De wedstrijd werd uiteindelijk beslist in 4-12 voor onze jongens. Een heel sterk begin. De mee gereisde supporters hadden genoten van het mooie spel en de talrijke doelpunten, maar vooral van de goede inzet en het samenspel van ons team.

Verder zo jongens!

dsc_0016.jpg