FC Breukelen C3- Wasmeer C3

C3 : Ondanks nederlaag op de goede weg.

Vandaag speelde de C3 tegen koploper Wasmeer C3 vooral voor de rust een sterke wedstrijd. Hoewel de wedstrijd na een 1-2 ruststand met 1-4 werd verloren kunnen de jongens op een goede wedstrijd terug kijken. Ook voor de C3 begon de competitie rommelig. Het team moest veel spelers aan de C1 afstaan en hebben daardoor nog niet één wedstrijd in de sterkste opstelling kunnen spelen. De voorgaande wedstrijden gingen dan ook verloren. Toch gaat het team onder leiding van Anthony en de moeder van Max ( sorry ik weet je voornaam niet meer….) steeds beter spelen. Ook deze wedstrijd deed het team vreselijks zijn best om het Wasmeer lastig te maken. Na een snelle achterstand kwam FC Breukelen op 1-1 maar kon helaas niet door drukken. De achterhoede van Wasmeer speelde sterk en hield de spitsen van FC Breukelen ver van de goal. Na de rust scoorde Wasmeer nog twee maal en blijft dus koploper. Toch weet ik zeker dat de C3 dit seizoen voor verrassingen gaat zorgen. Wanneer iedereen weer fit is en zijn best blijft doen op de training gaan de punten zeker komen.